SISÄLTÖ
1. TURVALLISUUSTIEDOT...............................................................................5
1.1 Lasten ja taitamattomien henkilöiden turvallisuus............................................ 5
1.2 Yleiset turvallisuusohjeet.................................................................................. 5
2. TURVALLISUUSOHJEET..............................................................................7
2.1 Asennus............................................................................................................7
2.2 Sähköliitäntä..................................................................................................... 7
2.3 Käyttö................................................................................................................7
2.4 Hoito ja puhdistus............................................................................................. 8
2.5 Pyrolyysipuhdistus............................................................................................ 9
2.6 Sisävalo............................................................................................................ 9
2.7 Huoltopalvelu.................................................................................................... 9
2.8 Hävittäminen.....................................................................................................9
3. TUOTEKUVAUS...........................................................................................11
3.1 Laitteen osat................................................................................................... 11
3.2 Lisävarusteet.................................................................................................. 11
4. UUNIN KYTKEMINEN TOIMINTAAN JA POIS TOIMINNASTA................. 13
4.1 Käyttöpaneeli.................................................................................................. 13
4.2 Näyttö............................................................................................................. 13
5. KÄYTTÖÖNOTTO........................................................................................16
5.1 Uuden laitteen puhdistaminen ....................................................................... 16
5.2 Ensimmäinen kytkentä....................................................................................16
5.3 Langaton yhteys............................................................................................. 16
5.4 Ohjelmistolisenssit.......................................................................................... 17
6. PÄIVITTÄINEN KÄYTTÖ............................................................................. 18
6.1 Asettaminen: Uunitoiminnot............................................................................18
6.2 Asettaminen: Avustava ruoanvalmistus..........................................................18
6.3 Uunitoiminnot..................................................................................................19
7. KELLOTOIMINNOT......................................................................................22
7.1 Kellotoimintojen kuvaus.................................................................................. 22
7.2 Asettaminen: Kellotoiminnot........................................................................... 22
8. KÄYTTÖOHJEET: LISÄVARUSTEET.........................................................26
8.1 Lisävarusteiden asennus................................................................................ 26
8.2 Paistolämpömittari.......................................................................................... 26
8.3 Teleskooppikannattimien käyttö..................................................................... 29
9. LISÄTOIMINNOT..........................................................................................31
9.1 Automaattinen virrankatkaisu......................................................................... 31
9.2 Jäähdytyspuhallin........................................................................................... 31
9.3 Luukun mekaaninen lukko.............................................................................. 31
9.4 Mekaanisen luukun lukituksen käyttäminen................................................... 32
10. VIHJEITÄ JA NEUVOJA............................................................................33
10.1 Ruoanlaittoon liittyviä suosituksia................................................................. 33
10.2 Kostea kiertoilma.......................................................................................... 33
10.3 Kostea kiertoilma - suositellut varusteet....................................................... 34
10.4 Testilaitosten ruoanvalmistustaulukot...........................................................34
3/56