vatkain
sekoitusvälineet ja niiden käyttö
vatkain
●
Kakkujen, pikkuleipien, murotaikinoiden, sokerikuorrutusten,
täytteiden, tuulihattujen ja perunasoseen valmistukseen.
vispilä
●
Munien, kerman, lettutaikinan, sokerikakkujen, marenkien,
juustokakkujen, jälkiruokavaahtojen ja kohokkaiden vatkaamiseen.
Älä käytä vispilää raskaiden taikinoiden valmistukseen (esim. voin
ja sokerin vaahdottamiseen) – se voi vaurioitua.
taikinakoukku
●
Hiivataikinoiden valmistukseen.
laitteen käyttäminen
1 Paina päänvapautusvipua ja nosta päätä, kunnes se lukittuu
paikoilleen.
työkalun kiinnittäminen 2 Valitse työkalu ja paina se paikoilleen .
●
Varmista aina ennen suojuksen asettamista aukkoon, että taikinakoukun
varressa on suojus. Aseta suojus poistoaukkoon, jotta siihen ei pääse
ruokaa.
3 Kiinnitä kulho alustaan ja lukitse kääntämällä myötäpäivään .
4 Paina päänvapautusvipua ja laske päätä, kunnes se lukittuu
paikoilleen.
5 Yhdistä laite virransyöttöön ja käynnistä se. Valitse haluamasi
nopeus. Katkaise virta kääntämällä asentoon 0.
●
Saat aikaan lyhyitä sykäyksiä käyttämällä P-valintaa.
6 Irrota pistoke pistorasiasta.
työkalun irrottaminen 7 Nosta päätä. Pidä päätä paikoillaan ja vedä työkalu irti.
Tärkeää
●
Sekoitinpään pieni liikkuminen on normaalia
sekoitettaessa raskaita taikinoita, kuten leipätaikinaa.
●
Jos pää nostetaan käytön aikana, laite pysähtyy heti. Voit käynnistää
laitteen uudelleen laskemalla pään alas, siirtämällä nopeudensäätimen
pois-asentoon, odottamalla muutaman sekunnin ja valitsemalla
nopeuden uudelleen. Laite käynnistyy heti uudelleen.
●
Jos virransyöttö laitteeseen keskeytyy ja laite pysähtyy, siirrä
nopeudensäädin pois-asentoon, odota muutama sekunti ja valitse
nopeus uudelleen.. Laite käynnistyy heti uudelleen.
●
Laite ei toimi, ellei suojakansia ole asetettu paikoilleen.
●
Jos kuulet laitteen käyvän raskaasti, sammuta virta ja poista osa
seoksesta tai lisää nopeutta.
77