32
C KYTKE LAITE PÄÄLLE
4 Kytke se sähköpistokkeeseen.
5 Paina kytkintä käynnistääksesi moottorin, päästä se ylös laitteen sammuttamiseksi.
C NOPEUSKONTROLLI
6 Käännä nopeusvalitsin haluamasi nopeuteen (1 = hidas, 4 = nopea).
7 Valo vaihtaa väriä, kun nopeus vaihtuu.
1 sininen keitot / soseutus
2 violetti smoothiet/vatkaaminen
3 vihreä soseet/silppuaminen
4 punainen muut/isommat erät
8 Älä käytä sauvasekoitinta yli 2 minuuttia, vispilää yli 5 minuuttia, silppuria yli 30 sekuntia,
anna moottorin jäähtyä sitten 2 minuuttia ennen laitteen käyttämista uudelleen.
C SAUVASEKOITIN
9 Yleensä ottaen sauvasekoitin voi tehdä kaikkea sitä, mitä tavallinen sekoitin voi tehdä, mutta
se on nopeampi ja sen peseminen on helpompaa – valmista majoneesia, milkshakejä,
smoothies -juomia tai hedelmäjuomia kannussa. Voit sekoittaa, soseuttaa tai survoa ainekset
kattilassa tai kulhossa, jossa aiot valmistaa ne.
10 Käytit millaista astiaa hyvänsä varmista, että se on vakaalla ja tasaisella tasolla, ja tue sitä
vapaalla kädellä, jotta se ei pääse pois työtasolta.
11 Älä upota sauvasekoitinta putken päätä syvemmälle.
12 Kun käytät sitä kuumissa nesteissä, älä anna terän rikkoa pintaa missään kulmassa, voit
roiskuttaa nestettä kulhon/kattilan/astian ulkopuolella.
13 Älä käynnistä laitetta, ennen kuin sen terä on ruoka-astian sisällä.
14 Sammuta laite ennen erän nostamista ruoka-astiasta .
C VISPILÄ
15 Yleensä kun käytät sauvasekoitinta korvaamaan varsinaisen sekoittimen, käytä vispilää
tapauksissa, joissa tavallisesti käyttäisit pallovispilää, mutta anna kädensijan tehdä työ
käsivartesi lihasten sijaan.
16 Työnnä vispilä vispilän pitimen pohjaan saakka.
17 Vispilän ottamiseksi pois sinun tarvitsee vain vetää vispilä vispilän pitimen pohjasta pois.
, Älä upota vispilää vispilän pitimen pohjaa syvemmälle.
C SILPPURI
18 Voit käyttää silppuria minimonitoimikoneena.
19 Irrota kädensija.
20 Pidä kiinni kädensijan muoviosasta– pidä sormesi poissa terästä.
21 Laske se kulhoon karan päälle kulhon pohjalle.
22 Lisää ainekset – älä täytä kulhoa yli 450 ml merkin.
23 Kiinnitä kulhon kansi– silppurin yläpää sopii kannen alaosaan.
24 Kiinnitä kahva kulhon kanteen.
25 Käytä silppuria pyrähdyksinä muutaman sekunnin ajan, muuten voit mennä liian pitkälle.
26 Irrotä kädensija sähköverkosta, poista sitten kädensija kannelta.
27 Nosta kansi varovasti kulhosta – varo, että mitään ei valu kulhoon.
28 Nosta silppuria vain sen muoviosasta.
29 Säilytystä varten vot käyttää luistamatonta alustaa kantena.
C SOSEUTTAJA
30 Käytä soseuttajaa ainoastaan hyvin keitettyjen vihannesten kanssa – jos vihannekset ovat
kovia, soseuttaja vaurioituu.
, Älä upota soseuttajaa sen yläreunan ohi, jotta ainekset eivät pääse kahvan sisälle.
31 Aseta ruoka-astia vakaalle, tasaiselle pinnalle ja tue sitä vapaalla kädelläsi.