55
Käyttö
Huomio!
– Sekoitusvarren on oltava tukevasti kiinni
peruslaitteessa. Sekoitusvarsi ei saa
heilua tai pudota.
– Älä koskaan käytä sauvasekoitinta
(sekoitusvartta) minileikkurin astiassa.
X Kuvasarja B
1. Laite valmistelemasi elintarvikkeet
kulhoon tai muuhun sopivaan astiaan tai
käsittele ne kattilassa.
2. Kelaa liitäntäjohto kokonaan auki.
3. Pidä peruslaitteesta kiinni, kiinnitä
sekoitusvarsi peruslaitteeseen ja paina,
kunnes se lukittuu kuuluvasti.
4. Säädä haluamasi kierrosnopeus
valitsimella. Liitä pistoke pistorasiaan.
5. Pidä kulhosta kiinni yhdellä kädellä
ja upota sekoitusvarsi sekoitettaviin
aineksiin.
W Sähköiskun vaara!
Upota sekoitusvarsi sekoitettaviin aineksiin
enintään merkintään Í saakka,
muuten on vaarana sähköisku!
6. Voit käsitellä aineksia valmiiksi
valitulla kierrosnopeudella painamalla
käynnistyskytkintä Ã.
7. Voit käsitellä aineksia maksimikierrosno-
peudella painamalla turbopainiketta Â.
Huomio!
Älä koskaan paina käynnistyskytkintä Ã ja
turbopainiketta  samanaikaisesti.
8. Laite on toiminnassa niin kauan
kuin painike on painettuna. Käsittele
elintarvikkeet sekoitusvarrella.
9. Kun seoksen koostumus on sopiva,
päästä painike irti. Odota, kunnes
käyttöakseli pysähtyy. Irrota pistoke
pistorasiasta.
10. Paina molempia avaamispainikkeita ja
irrota sekoitusvarsi.
11. Puhdista kaikki osat heti käytön jälkeen.
X ”Hoito ja päivittäinen puhdistus”
katso sivu 56
Huomio!
Älä koskaan paina käynnistyskytkintä Ã ja
turbopainiketta  samanaikaisesti.
Nopeussuositukset
Nesteiden ja kuumien ainesten
sekoittamiseen ja kevyeen
sekoittamiseen
8-12 Marjojen ja hedelmien tai
keitettyjen vihannesten
sekoittamiseen ja soseuttamiseen
Â
Majoneesin valmistukseen
Seuraavien varusteiden käyttöön:
minileikkuri (L / XL), pallovispilä
Varusteet
Jos jokin lisävaruste ei kuulu laitteen
vakiovarusteisiin, voit tilata sen
huoltopalvelusta.
Varusteet Tilausnumero
Minileikkuri L 00753480
Minileikkuri XL 12027396
Pallovispilä 00753124
Käyttö
Sekoitusvarsi soveltuu majoneesin, kastik-
keiden, juomien, vauvanruoan, keitettyjen
hedelmien tai marjojen ja keitettyjen vihan-
neksien hienontamiseen ja sekoittamiseen
sekä keittojen soseuttamiseen.
Kiinteät elintarvikkeet kuten omenat,
perunat tai liha on ehdottomasti pilkottava ja
keitettävä pehmeäksi ennen sekoittamista.
Käytä raakojen elintarvikkeiden (sipulin,
valkosipulin, yrttien, ...) pilkkomiseen ja
hienontamiseen minileikkuria.
W Palovammojen vaara!
Varo sekoittaessasi kuumia aineksia.
Kuumat ainekset voivat roiskua sekoittami-
sen aikana. Anna kiehuvien ainesten jäähtyä
ennen sekoittamista vähintään 80 °C:seen.
W Loukkaantumisvaara!
Laitteen poiskytkemisen jälkeen odota,
kunnes sauvasekoittimen terä pysähtyy.
Älä missään tapauksessa koske
sauvasekoittimen terään.