22
Lue käyttöohjeet, säilytä ne ja anna ne laitteen mukana, mikäli luovutat sen toiselle henkilölle.
Poista kaikki pakkausmateriaali ennen käyttöä.
A TÄRKEITÄ VAROTOIMIA
Seuraa perusvarotoimia, muun muassa seuraavia ohjeita:
1 Laitetta saavat käyttää yli 8-vuotiaat lapset ja henkilöt, joiden
fyysinen, aistienvarainen tai henkinen toimintakyky on
heikentynyt, tai joilla ei ole kokemusta ja tietoa, jos heitä
valvotaan/ohjeistetaan, ja he ymmärtävät käyttöön liittyvät
vaarat.
•Lapset eivät saa leikkiä laitteella.
•Lapset eivät saa puhdistaa tai tehdä hoitotoimia, jos he eivät ole
yli 8-vuotiaita ja valvonnan alla.
•Pidä laite ja kaapeli alle 8-vuotiaiden ulottumattomissa.
2 Älä yhdistä laitetta ajastimen tai kauko-ohjausjärjestelmän kautta.
3 Leipä voi palaa. Älä käytä laitetta lähellä syttyviä materiaaleja
(esim. verhot) tai niiden alapuolella.
h Laitteen pinnat tulevat kuumiksi.
4 Poista ja tyhjennä murulokero. Pyyhi kostealla kankaalla ja laita
lokero takaisin leivänpaahtimen.
5 Jos sähköjohto on vahingoittunut, se pitää antaa valmistajan,
tämän huoltopalvelun tai vastaavan pätevyyden omaavan
henkilön vaihdettavaksi vaarojen välttämiseksi.
L Älä upota laitetta nesteeseen.
6 Älä paahda tai uudelleen lämmitä "voideltua", revennyttä tai epämuodostunutta leipää.
7 Jos leipä jää kiinni, irrota leivänpaahdin sähköverkosta, anna sen jäähtyä ja ota leipä varovasti
pois.
8 Älä käytä laitetta muihin kuin tässä käyttöohjeessa kuvattuihin tarkoituksiin.
9 Älä käytä laitetta, jos se on vahingoittunut tai toimii huonosti.
vain kotikäyttöön
U ENNEN ENSIMMÄISTÄ KÄYTTÖKERTAA
•Aseta paahtotaso maksimiin (6). Käytä laitetta tyhjänä, jotta uudet elementit puhdistuvat. Se
voi aiheuttaa hieman hajua, mutta siitä ei kannata huolestua. Varmista, että huoneessa ilma
vaihtuu kunnolla.
•Sämpylälämmitin toimitetaan litteänä. Käännä ennen käyttöä jalkoja 315° ulospäin kohti
kädensijoja.
T LEIVÄN PAAHTAMINEN
1 Aseta laite vakaalla, tasaiselle ja kuumuutta kestävälle alustalle.
2 Kytke se sähköpistokkeeseen.
3 Käännä paahtoasteen valitsin haluttuun asentoon (1 = vaalea, 6 = tumma).
4 Aseta leipä paahtoaukkoon (maksimipaksuus 29 mm).
5 Paina vipu kokonaan alas.