51
3. Kun uuni on esilämmitetty, avaa luukku ja aseta ruoka uuniin. Sulje luukku.
4. Jos olet asettanut ajan, kuulet merkkiäänen ruoanvalmistuksen päättyessä. Uuni kytkeytyy pois
päältä ja valo sammuu. Jos et käytä ajastinta (stay on), sinun täytyy kytkeä laite pois päältä
manuaalisesti, kun olet tyytyväinen tulokseen.
5. Käytä uunikintaita, avaa luukku ja liu’uta ritiläalustaa ulos sen verran, että saat poistettua ruoat.
6. Irrota laite pistorasiasta, kun sitä ei käytetä.
ILMAFRITEERAUS AIR FRY
Ilmafriteeraustekniikka käyttää kuumaa ilmaa korkealla voimakkuudella, mikä ruskistaa ja rapeuttaa ruoat
vähäisellä öljymäärällä tai ilman öljyä. Käytä alla olevassa taulukossa suositeltuja valmistusaikoja tai
noudata tuotteessa olevia valmistusohjeita. Muista, että ilmafriteeraus eroaa perinteisestä uunissa
valmistamisesta, joten parhaiden tulosten saamiseksi voit joutua säätämään valmistusaikaa.
HUOMAA: ilmafriteeraus ei vaadi uunin esilämmittämistä.
HUOMAA: järjestä ruoat yhteen kerrokseen ilmafriteerauksen verkkokoriin, jotta saat parhaat tulokset.
1. Aseta ruoat ilmafriteerauksen verkkokoriin
2. Avaa luukku ja työnnä ilmafriteerauksen verkkokori keskitasolle tai alatasolle.
3. Aseta Lämpötilan/paistotoiminnon säädin asentoon airfry.
4. Aseta Ajastin 1 kohtaan 20 ja valitse sitten haluamasi valmistusaika kääntämällä sitä myötäpäivään
tai vastapäivään. Valitse stay on, jos haluat valmistuksen kestävän yli 60 minuuttia tai haluat säätää
valmistusaikaa manuaalisesti. Valo syttyy ja palaa siihen saakka, kunnes valmistus päättyy.
• HUOMAA: sinun on asetettava aika Ajastimeen 1 tai käytettävä asetusta stay on uunin toimimiseksi.
5. Jos olet asettanut ajan, kuulet merkkiäänen ruoanvalmistuksen päättyessä. Uuni kytkeytyy pois
päältä ja valo sammuu. Jos et käytä ajastinta (stay on), sinun täytyy kytkeä laite pois päältä
manuaalisesti, kun olet tyytyväinen tulokseen.
6. Käytä uunikintaita, avaa luukku ja liu’uta ritiläalustaa ulos sen verran, että saat poistettua ruoat.
• HUOMAA: puhdista murualusta säännöllisesti, kun käytät ilmafriteerausasetusta.
7. Irrota laite pistorasiasta, kun sitä ei käytetä.
SUOSITELLUT ILMAFRITEERAUSAJAT
Seuraavat ajat ovat täysin ohjeellisia. Tarkista, että ruoka on valmista ennen tarjoilua. Jos olet epävarma,
jatka valmistusta vielä vähän aikaa. Valmista siipikarja, sianliha, hampurilaiset jne., kunnes lihaneste on
kirkasta.
Ruoka Määrä/paino Aika (minuuttia)
PAKASTEET
Kananuggetit 24 enint. 10-14 tai kunnes läpikypsiä
Kanatikut 14 enint. 15-20 tai kunnes läpikypsiä
Kalapuikot 16 enint. 10-14 tai kunnes läpikypsiä
Paneroidut sipulirenkaat 500 g enint. 10-14 tai kunnes kullanruskeita
Perunakroketit 20 enint. 12-18 tai kunnes kullanruskeita
Lohkoperunat 600 g enint. 14-18 tai kunnes kullanruskeita
Bataattiranskalaiset 400 g enint. 10-14 tai kunnes kullanruskeita
Maalaisranskalaiset 400 g enint. 10-14 tai kunnes kullanruskeita
Rapeat maalaisranskalaiset 800 g enint. 20-25 tai kunnes kullanruskeita
Pizza
10-16. Käännä 180º puolessa välissä, jotta
kypsyminen on tasaista
GB
DE
FR
NL
IT
ES
PT
DK
SE
NO
FI
RU
CZ
SK
PL
HR
SI
GR
HU
TR
RO
BG
AE