4
JÄÄKAAPPIOSASTO
Käytä ruokien suojana kierrätyskelpoisia
muovi-, metalli-, alumiini- ja lasiastioita tai
tuorekelmua.
Laita nestemäiset tuotteet sekä makuja tai
hajuja levittävät tai imevät tuotteet aina
suljettuihin astioihin tai kääreisiin.
Jos jääkaapissa säilytettävää ruokaa on vain
vähän, on suositeltavaa käyttää hedelmä- ja
vihanneslaatikon yläpuolella olevia hyllyjä,
sillä se on osaston kylmin paikka.
Ruoat, joista vapautuu suuria määriä
etyleenikaasua sekä ne, jotka ovat herkkiä
tälle kaasulle, kuten hedelmät, vihannekset
ja salaatti, tulisi aina erotella tai kääriä, jotta
niiden säilymisaika ei lyhentyisi; esimerkiksi
tomaatteja ei saisi säilyttää yhdessä kiivien
tai kaalin kanssa.
Käytä pullotelinettä, jotta pullot eivät kaadu
(saatavilla joissakin malleissa).
Jätä elintarvikkeiden väliin riittävästi tilaa,
jotta ilma pääsee kiertämään.
PAKASTINOSASTO
Pakastinosastossa voidaan parhaiten
säilyttää pakastetuotteita, valmistaa
jääkuutioita ja pakastaa tuoretuotteita.
Yhden 24 tunnin jakson aikana
pakastettavien tuoretuotteiden
enimmäismäärä näkyy arvokilvessä (…
kg/24h).
Jos pakastimeen laitettava ruokamäärä
on vähäinen, kannattaa käyttää
pakastinosaston kylmimpiä alueita, eli ala-
aluetta.
001
400010867960
Painettu Italiassa
TUOTESELOSTE
WWW
Voit ladata laitteen tuoteselosteen, mukaan lukien
energiankulutusta koskevat tiedot, verkkosivultamme
osoitteesta www . whirlpool . eu
MITEN SAADA KÄYTTÖ JA HUOLTOOPAS
>
Lataa Käyttö- ja huolto-opas sivustolta
www . whirlpool . eu (voit käyttää tätä QR-
koodia) ilmoittamalla tuotteen koodin.
> Vaihtoehtoisesti voit ottaa yhteyttä
huoltopalveluun
MYYNNIN JÄLKEISEEN PALVELUUN YHTEYDEN
OTTAMINEN
Yhteystiedot on ilmoitettu takuuoppaassa. Kun
otat yhteyttä huoltopalveluun, ilmoita tuotteen
tunnistekilvessä oleva koodi.
ELINTARVIKKEIDEN JA JUOMIEN
SÄILYTYSOHJEITA
Selitys
VIILEÄ ALUE
Suositellaan trooppisten hedelmien,
tölkkien, juomien, kananmunien,
kastikkeiden, pikkelssien, voin, hillojen
säilytykseen
KYLMÄ ALUE
Suositellaan juustojen, maidon,
maitotuotteiden, herkkutavaroiden,
jugurtin, kylmien leikkeleiden, jälkiruokien
säilytykseen
HEDELMÄ- JA VIHANNESLAATIKKO
PAKASTUSOSAN LAATIKKO
(KYLMIN ALUE) Suositellaan tuoreiden / valmiiden
elintarvikkeiden pakastamiseen.
TAVALLISET PAKASTIMEN LAATIKOT
Huomaa: Selitysten harmaa väri ei vastaa
laatikoiden väriä.