9 Kun käytät kulhoa ja silppuria, käytä pientä nopeutta karkeaan hienontamiseen ja suurta
nopeutta hienoon silppuamiseen. Jos silppuamisen koko on kriittinen seikka, pieni nopeus
antaa sinulle enemmän kontrollia.
10 Älä käytä sauvasekoitinta yli 2 minuuttia, vispilää yli 5 minuuttia, silppuria yli 30 sekuntia,
anna moottorin jäähtyä sitten 2 minuuttia ennen laitteen käyttämista uudelleen.
sauvasekoitin
11 Yleensä ottaen sauvasekoitin voi tehdä kaikkea sitä, mitä tavallinen sekoitin voi tehdä, mutta
se on nopeampi ja sen peseminen on helpompaa – valmista majoneesia, milkshakejä,
smoothies -juomia tai hedelmäjuomia kannussa. Voit sekoittaa, soseuttaa tai survoa ainekset
kattilassa tai kulhossa, jossa aiot valmistaa ne.
12 Käytit millaista astiaa hyvänsä varmista, että se on vakaalla ja tasaisella tasolla, ja tue sitä
vapaalla kädellä, jotta se ei pääse pois työtasolta.
13 Älä upota sauvasekoitinta putken päätä syvemmälle.
kuumat nesteet
15 Sauvasekoitin kestää lähellä kiehumapistettä olevia lämpötiloja. Kun käytät sitä
kuumissa nesteissä, älä anna terän rikkoa pintaa missään kulmassa, voit roiskuttaa
nestettä kulhon/kattilan/astian ulkopuolella.
16 Älä käytä sauvasekoitinta kuumassa öljyssä – edes vähän kuumennetussa öljyssä.
Vaikka voit sietää vammoitta melko kuumaa vettä, saman lämpöinen öljy aiheuttaa
kivuliaita palovammoja. Veden voi saada pois heti ja iho jäähtyy, kun taas öljy jää
kiinni ihoon ja polttaa sen rakoille.
vispilä
17 Yleensä kun käytät sauvasekoitinta korvaamaan varsinaisen sekoittimen, käytä vispilää
tapauksissa, joissa tavallisesti käyttäisit pallovispilää, mutta anna kädensijan tehdä työ
käsivartesi lihasten sijaan.
18 Se muokkaa valmistamaasi ruokaa hitaammin ja varovaisemmin.
19 Se on paljon parempi majoneesille, marengille ja munien vatkaamiseen.
20 Työnnä vispilä vispilän pitimen pohjaan saakka.
21 Vispilän ottamiseksi pois sinun tarvitsee vain vetää vispilä vispilän pitimen pohjasta pois.
, Älä upota vispilää vispilän pitimen pohjaa syvemmälle.
kulho ja silppuri
22 Voit käyttää kulhoa ja silppuria minimonitoimikoneena.
23 Se teke myös korppujauhoja, murskaa pähkinöitä ja hienontaa kuivattuja vihanneksia.
24 Irrota kädensija.
25 Pidä kiinni kädensijan muoviosasta– pidä sormesi poissa terästä.
26 Laske se kulhoon vetokaselin paella kulhon pohjassa.
27 Lisää aineita – älä täytä kulhoa yli 1000 ml:n merkin.
28 Kiinnitä kulhon kansi – silppurin yläpää sopii kannen alapuolelle.
29 Kiinnitä kädensija kulhon kannen päälle.
30 Käytä silppuria pyrähdyksinä muutaman sekunnin ajan, muuten voit mennä liian pitkälle.
31 Irrotä kädensija sähköverkosta, poista sitten kädensija kannelta.
32 Nosta kansi sitten varovasti kulhota – ole varovainen, että mitään ei pääse putoamaan
kulhoon.
33 Nosta silppuria vain sen muoviosasta.
34 Säilytystä varten vot käyttää luistamatonta alustaa kantena.
piirrokset
1 nopeuskontrolli
2 kytkin
3 kädensija
4 nappi
5 vispilän pidin
6 vispilä
7 sauvasekoitin
8 terä
9 kannun kansi
10 kannu
11 kädensija
12 vetokappale
13 luistamista estävä alusta
14 kannu
15 silppuri