Electrolux HOB690PMF Pikaopas

Tyyppi
Pikaopas

Tämä käsikirja sopii myös

Käyttöönoton avuksi. Tutustu
laitteesi eri ominaisuuksiin
lukemalla seuraavat ohjeet.
Kaikki keittoalueet eivät tue kaikkia
toimintoja. Vasemmalla olevissa kuvissa
näkyy, mille keittoalueille automaattiset
toiminnot voidaan aktivoida.
60 cm 80 cm
 
1
Induktiokeittoalue ja avustava
ruoanvalmistus
2
Induktiokeittoalue ja avustava
ruoanvalmistus sekä pannulla paistettu
-toiminto
3
Käyttöpaneeli
4
Induktiokeittoalue
5
Alue, jossa on antenni
6
Mittauspiste
7
Merkitty minimitaso
8
Suositeltu upotusalue (nesteille), n. 2–5
cm merkityn minimitason yläpuolella
9
Kalibrointikoodi
10
Koukku lämpömittarin asettamiseksi
reunalle
11
Kahva, jonka sisällä on antenni
Lämpömittari
Sous Vide Lämpötilamittari Pannulla paistettu
Pikaopas
Lämpömittarivinkkejä
Lämpömittari on lämpötila-anturi, joka on yhdistetty
langattomasti keittotason pinnan alla olevaan antenniin
kahden taaimmaisen keittoalueen välissä.
Lämpömittarin antenni on kahvan sisällä. Älä peitä kantta
metalliesineillä (älä anna lämpömittarin pudota keittoastiaan
ruoanlaiton aikana).
Parhaan yhteyden muodostamiseksi lämpömittarin
ja keittotason välillä, aseta keittoastia vasemmalle
keittovyöhykkeelle ja aseta paistolämpötilamittari kello 1–3
asentoon.
Aseta keittoastia valitun keittoalueen keskelle. Varmista,
että pohjan halkaisija ei ylitä keittoalueen merkintää.
Takana vasemmalla olevalla keittoalueella käytetyt suuret
keittoastiat voivat estää signaalin, kun lämpömittari
käytetään vasemmalla edessä olevalla keittoalueella.
Varmista, että yhteys on muodostettu ja ylläpidetty,
käyttämällä oikealla olevaa keittoaluetta ilman
lämpömittaria, kun se on käytössä.
Signaalin merkkivalot:
- voimakas / keskivoimakas / heikko signaali
- ei signaalia
Signaalia voidaan parantaa siirtämällä paistolämpömittaria
antennin suuntaan tai siirtämällä keittoastiaa.
Kaikille toiminnoille, esim.
Avustava ruoanvalmistus ja
Sous Vide, voidaan käyttää
lämpömittaria vain
keittotason vasemmalla
puolella.
Lämpötilamittari-toiminnolla
voidaan käyttää lämpömittaria
myös keittotason oikealla
puolella.
Aseta lämpömittari lähelle
keittoalueen keskiosaa kello
9–11 asentoon.
Aseta lämpömittari keittoastian reunaan koukulla; lähelle
aluetta, jossa on antenni, kello 1–3 asentoon (keittotason
vasemmalla puolella) tai kello 9–11 asentoon (keittotason
oikealla puolella).
Sous Vide
Sous Videllä voidaan valmistaa ruokaa alhaisessa
lämpötilassa, mikä auttaa säilyttämään vitamiineja
ja saavuttamaan parhaan maun. Sopivat lämpötilat
ja kypsennysajat takaavat herkullisia aterioita.
Hyödynnä toimintoa parhaiten lukemalla käyttöohjeen
kypsennysopas.
Sulata ruoka ennen sen valmistamista. Laita maustettu
ruoka pusseihin ja tiivistä ne.
Täytä keittoastia vedellä ja laita lämpömittari sisälle.
Varmista, että vedenkorkeus saavuttaa suositellun
upotusalueen.
Aloita Sous Vide -ohjelma.
Aseta pussit veteen, kun sopiva lämpötila on saavutettu.
Käytä kantta.
Voit aloittaa Sous Viden kahdella tavalla.
Jos aktivoit sen valikosta, voit valita oman lämpötilan
(35–85 °C).
Jos aktivoit Sous Vide -toiminnon Avustavan
ruoanvalmistuksen kautta, lämpötilat on ennalta
määritelty eri astioille.
Keittotasosi tarjoaa selkeät asetukset ja ohjeet, joita voit
seurata.
Varmista, että noudatat alhaisessa lämpötilassa
kypsennyksen ohjeita. Lisätietoja aiheesta on
käyttöoppaassa.
KeepTemperature
Lämpömittaria voidaan käyttää myös ruoan
valmistukseen ilman niiden tiivistämistä. Tässä käytössä
se auttaa säilyttämään astian vakiolämpötilan koko
käyttökerran ajan. Muista sekoittaa ruokaa säännöllisesti,
jotta se ei pala.
VINKKI: Saat parhaat
tulokset, jos asetat pussit
pystysuoraan ja peität ne
kokonaan vedellä.
Sous Vide ja KeepTemperature
Lämpömittarilla voidaan mitata ruoan sisälämpötilaa.
Aseta lämpömittari siten, että sen mittauspiste on sijoitettu ruoan keskelle, ruoan
paksuimpaan kohtaan, erityisesti ohuille viipaleille. Lihan paksumpia osia varten
Lämpömittari asetetaan merkitylle minimitasolle.
Aktivoi lämpötilamittari-toiminto valikosta ruoan lämpötilan tarkistamiseksi.
Voit myös käyttää lämpömittaria Avustava ruoanvalmistus- / Pannulla paistettu -toiminnolla
ennalta määritetyillä asetuksilla eri ruokalajeja varten. Ohjaa ruoan sisälämpötilaa
paistolämpötilamittarilla.
Jos haluat valmistaa ohuen viipaleen Pannulla paistettu -toiminnolla, muista kääntää
viipale, kun se saavuttaa puolet halutusta lämpötilasta.
Käännä paksut ruoat useammin.
On suositeltavaa käyttää Sous Vide-tapaa ensin parhaita tuloksia varten. Lisää loppusilaus
asettamalla valmistellut annokset esilämmitetylle pannulle ja paista ne nopeasti molemmin
puolin.
Mittauspiste
Mittauspiste
Kiinteän ruoan sisälämpötilan mittaus
867350454-B-152019
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4

Electrolux HOB690PMF Pikaopas

Tyyppi
Pikaopas
Tämä käsikirja sopii myös