Lämpömittarivinkkejä
Lämpömittari on lämpötila-anturi, joka on yhdistetty
langattomasti keittotason pinnan alla olevaan antenniin
kahden taaimmaisen keittoalueen välissä.
Lämpömittarin antenni on kahvan sisällä. Älä peitä kantta
metalliesineillä (älä anna lämpömittarin pudota keittoastiaan
ruoanlaiton aikana).
Parhaan yhteyden muodostamiseksi lämpömittarin
ja keittotason välillä, aseta keittoastia vasemmalle
keittovyöhykkeelle ja aseta paistolämpötilamittari kello 1–3
asentoon.
Aseta keittoastia valitun keittoalueen keskelle. Varmista,
että pohjan halkaisija ei ylitä keittoalueen merkintää.
Takana vasemmalla olevalla keittoalueella käytetyt suuret
keittoastiat voivat estää signaalin, kun lämpömittari
käytetään vasemmalla edessä olevalla keittoalueella.
Varmista, että yhteys on muodostettu ja ylläpidetty,
käyttämällä oikealla olevaa keittoaluetta ilman
lämpömittaria, kun se on käytössä.
Signaalin merkkivalot:
- voimakas / keskivoimakas / heikko signaali
- ei signaalia
Signaalia voidaan parantaa siirtämällä paistolämpömittaria
antennin suuntaan tai siirtämällä keittoastiaa.
Kaikille toiminnoille, esim.
Avustava ruoanvalmistus ja
Sous Vide, voidaan käyttää
lämpömittaria vain
keittotason vasemmalla
puolella.
Lämpötilamittari-toiminnolla
voidaan käyttää lämpömittaria
myös keittotason oikealla
puolella.
Aseta lämpömittari lähelle
keittoalueen keskiosaa kello
9–11 asentoon.
Aseta lämpömittari keittoastian reunaan koukulla; lähelle
aluetta, jossa on antenni, kello 1–3 asentoon (keittotason
vasemmalla puolella) tai kello 9–11 asentoon (keittotason
oikealla puolella).