Huomautus: Aseta aina tarviketeline vaivausosineen kulhoon, ennen kuin
lisäät aineksia.
3 Mittaa aineet kulhoon (Kuva 15).
4 Suljekulhonkansi(1).Kiinnitäkansikääntämälläsitämyötäpäivään
(2), kunnes kuulet napsahduksen (Kuva 16).
Huomautus: Varmista, että kannen uloke lukittuu kulhon kahvan vastaavaan
paikkaan.
5 Laitasyöttöpaininsyöttösuppiloon.
6 Valitse nopeusasetus, joka vastaa lisäosan väriä (Kuva 17).
7 Kun lopetat ainesten käsittelemisen, käännä nopeuden säädin
asentoon 0 ja irrota laitteen pistoke pistorasiasta (Kuva 18).
Viipalointi-, raastamis- ja rakeistusosat
Älä yritä hienontaa lisäosilla kovia aineita, kuten jääpaloja.
Lisäosien leikkuureunat ovat hyvin terävät. Varo koskemasta niihin!
1 Aseta tarviketeline kulhoon (Kuva 8).
2 Aseta metallinen viipalointi-, raastamis- ja rakeistusosa
osatelineeseen.
- Aseta osan aukko osatelineen varren päälle (Kuva 19).
- Työnnä osan aukkoa varren ulokkeen päälle (Kuva 20).
- Paina osa osatelineeseen, kunnes se lukkiutuu paikalleen (Kuva 21).
3 Aseta osateline, jossa on osa, tarviketelineeseen (Kuva 22).
4 Suljekulhonkansi(1).Kiinnitäkansikääntämälläsitämyötäpäivään
(2), kunnes kuulet napsahduksen (Kuva 23).
Huomautus: Varmista, että kannen uloke lukittuu kulhon kahvan vastaavaan
paikkaan.
5 Laitaaineksetsyöttösuppiloon.(Kuva24)
- Paloittele suurikokoiset ainekset siten, että palat mahtuvat
syöttösuppiloon.
SUOMI 45
Terät ovat erittäin teräviä. Älä kosketa niitä.
2 Aseta tarviketeline kulhoon. (Kuva 8)
3 Aseta teräosa kulhossa olevaan tarviketelineeseen (Kuva 9).
4 Laitaaineetkulhoon.Leikkaaisokokoisetaineetnoin3x3x3cm:n
kokoisiksi paloiksi (Kuva 10).
Huomautus: Aseta aina tarviketeline terineen kulhoon, ennen kuin lisäät
aineksia.
5 Suljekulhonkansi(1).Kiinnitäkansikääntämälläsitämyötäpäivään
(2), kunnes kuulet napsahduksen (Kuva 11).
Huomautus: Varmista, että kannen uloke lukittuu kulhon kahvan vastaavaan
paikkaan.
6 Laitasyöttöpaininsyöttösuppiloon.
7 Valitse nopeusasetus, joka vastaa lisäosan väriä (Kuva 12).
8 Kun lopetat ainesten käsittelemisen, käännä nopeuden säädin
asentoon 0 ja irrota laitteen pistoke pistorasiasta (Kuva 4).
Vinkkejä
- Kun silppuat sipuleita, käännä nopeudenvalitsin muutaman kerran
sykäysasentoon P, jotta sipuli ei pilkkoudu liian hienoksi (Kuva 13).
- Älä käytä laitetta liian pitkään, jos hienonnat kovaa juustoa tai suklaata.
Aineet saattavat kuumentua, alkaa sulaa ja muuttua kokkareisiksi.
- Älä hienonna kovia aineita, kuten kahvipapuja, maustekurkumaa,
muskottipähkinöitä tai jääpaloja, sillä ne tylsyttävät teriä.
- Jos aineet tarttuvat terään tai kulhon reunoihin, katkaise laitteesta virta
ja irrota pistoke pistorasiasta. Irrota ainekset terästä tai reunoista
lastalla.
Vaivausosa
Vaivausosalla voi vaivata hiivataikinaa esimerkiksi leipää tai pizzaa varten.
1 Aseta tarviketeline kulhoon (Kuva 8).
2 Aseta vaivausosa tarviketelineeseen. (Kuva 14)