59
FI
(ohukaistaikina, valkuaisvaahto, kermavaahto jne.).
– Kytke laite päälle, paina sitten painiketta (B) tai (C). Irrota laite
sähkövirrasta ennen kuin painat irrotuspainiketta vispilälisäosan
irrottamiseksi.
• Leikkuri – KUVA 5
Ennen leikkurin käyttämistä:
1. Poista ensin terän suojus (12), kiinnitä se varovasti kulhon (13)
keskiakseliin. Muista laittaa suojus takaisin, kun olet lopettanut
valmistuksen.
2. Laita ainekset kulhoon.
3. Aseta kansi (I1), aseta sitten moottoriyksikkö (A) kannen (I1) päälle.
4. Kytke laite päälle, paina sitten nopeuspainiketta (B) tai (C).
– Kulhon (I3) enimmäistäyttöaste on 2/3.
• Minileikkuri – (saatavuus riippuu mallista)
Ennen minileikkurin käyttämistä:
1. Poista minileikkurin kansi ja laita ainekset kulhoon.
2. Aseta kansi ja moottoriyksikkö (A) kannen päälle.
3. Kytke laite päälle, paina sitten nopeuspainiketta (B) tai (C).
– Kulhon enimmäistäyttöaste on 2/3.
KÄYTÄNNÖN VINKKEJÄ
• Täytä kulhosta enintään 2/3 roiskumisen välttämiseksi, kun sekoitat
tai vatkaat. KUVA 4
• Ainesten tulee peittää vähintään sekoittimen sauvan alaosa, jotta
sekoittaminen onnistuu.
• Poista lihasta luut ja rustot ennen sen laittamista kulhoon.
• Anna keitetyn ruoan jäähtyä ennen kulhoon kaatamista.
• Käsitellessäsi kuitumaisia aineksia (purjo, selleri, parsa jne.) puhdista
sekoittimen sauva säännöllisesti käytön aikana noudattaen
irrottamista ja puhdistamista koskevia turvaohjeita.
• Hedelmiä käsitellessäsi lohko ne ensin ja poista siemenet ja kivet.
• Älä käytä laitetta koviin aineksiin, kuten kahvipapuihin, jääkuutioihin,
sokeriin, viljoihin ja suklaaseen.
• Älä käytä sekoittimen sauvaosaa tai vispilää leikkurikulhossa.