Lämpömittarivinkkejä
Lämpömittari on lämpötila-anturi, joka on yhdistetty
langattomasti keittotason pinnan alla olevaan antenniin
kahden taaimmaisen keittoalueen välissä.
Lämpömittarin antenni on kahvan sisällä. Älä peitä
kantta metalliesineillä (älä anna lämpömittarin pudota
keittoastiaan ruoanlaiton aikana).
Parhaan yhteyden muodostamiseksi lämpömittarin
ja keittotason välillä, aseta keittoastia vasemmalle
keittovyöhykkeelle ja aseta paistolämpötilamittari kello
1–3 asentoon.
Aseta keittoastia valitun keittoalueen keskelle.
Varmista, että pohjan halkaisija ei ylitä keittoalueen
merkintää.
Takana vasemmalla olevalla keittoalueella käytetyt
suuret keittoastiat voivat estää signaalin, kun
lämpömittari käytetään vasemmalla edessä olevalla
keittoalueella. Varmista, että yhteys on muodostettu
ja ylläpidetty, käyttämällä oikealla olevaa keittoaluetta
ilman lämpömittaria, kun se on käytössä.
Signaalin merkkivalot::
- voimakas / keskivoimakas / heikko signaali
- ei signaalia
Signaalia voidaan parantaa siirtämällä
paistolämpömittaria antennin suuntaan tai siirtämällä
keittoastiaa.
Kaikille toiminnoille, esim.
Avustava ruoanvalmistus
ja Sous Vide, voidaan
käyttää lämpömittaria
vain keittotason
vasemmalla puolella.
Lämpötilamittari-toiminnolla
voidaan käyttää lämpömittaria
myös keittotason oikealla
puolella.
Aseta lämpömittari lähelle
keittoalueen keskiosaa kello
9–11 asentoon.
Aseta lämpömittari keittoastian reunaan koukulla; lähelle
aluetta, jossa on antenni, kello 1–3 asentoon (keittotason
vasemmalla puolella) tai kello 9–11 asentoon (keittotason
oikealla puolella).