109SUOMI
Soseutus höyryttämisen jälkeen
Varoitus
• Kannu ja sen kansi kuumenevat höyryttämisen aikana. Tartu kannuun aina
lämmönkestävästä kahvasta (kuva r).
• Varmista, että kannun kansi on tiiviisti paikallaan, kun laite on käytössä.
• Varmista aina, että kansi on jäähtynyt höyrytyksen jälkeen, ennen kuin avaat
sen ja lisäät aineksia (varmista, että ainekset eivät peitä teräyksikön muovista
yläreunaa) tai poistat jäljelle jääneen veden kannusta.
• Jos olet lisännyt kannuun nestettä, älä valitse höyrytysasentoa, sillä neste
kulkee siivilän läpi.
1 Jos höyrytysasento on valittuna, nosta kannu kahvasta ja käännä se
ylösalaisin (kuva s). Ravista kannua, jotta höyrytetyt ainekset siirtyvät sen
pohjalle, missä soseutusterät ovat.
2 Irrota tarvittaessa kannun kansi ja lisää soseutettavia aineksia (esim. vettä tai
keitettyä riisiä tai pastaa). Aseta kansi takaisin kannuun, ennen kuin aloitat
soseuttamisen.
3 Aseta kannu päälaitteeseen siten, että kannun kansi on ylöspäin.
Kohdista kannun -merkki päälaitteen -merkin kanssa. Käännä kannua
myötäpäivään, jotta se lukittuu paikalleen päälaitteeseen (kuva t).
Varmista, että kahva on oikealla puolella.
» Kun kannu on oikein paikallaan päälaitteessa, kannun -merkki ja
päälaitteen -merkki osuvat kohdakkain.
4 Aloita soseuttaminen painamalla soseutuspainiketta. Pidä sitä painettuna.
kunnes ruoka saavuttaa haluamasi koostumuksen (kuva u).
Varoitus
• Älä soseuta laitteella kerralla kauemmin kuin 30 sekuntia. Jos sekoitus ei ole
valmis 30 sekunnin kuluttua, irrota painikkeesta ja odota muutaman sekunnin
ajan, ennen kuin jatkat soseuttamista. Jos päälaite kuumenee, anna sen
jäähtyä muutaman minuutin ajan, ennen kuin jatkat sen käyttöä.
5 Kun olet valmis, päästä irti soseutuspainikkeesta (kuva v).
6 Irrota pistoke pistorasiasta.
7 Irrota teräyksikkö. Ole varovainen, kun irrotat teräyksikköä, sillä se saattaa
olla kuuma. Ota soseutettu ruoka pois kannusta. Tarvittaessa voit käyttää
apuna laitteen mukana toimitettua lastaa.
Soseuttaminen höyryttämättä
Laite on tarkoitettu:
- höyrytettyjen ja keitettyjen ruoka-aineiden soseuttamiseen
- nesteiden ja hedelmien soseuttamiseen