5 : Emulsion teko / vatkaaminen / vispaaminen
KÄYTETTÄVÄT LISÄLAITTEET:
• Kulhokokonaisuus (b).
• Kiinnityskappale (c).
• Emulgointikiekko
(e).
LISÄLAITTEIDEN ASENNUS:
• Laita kulho
(b3) moottorirungolle (a) ja lukitse se.
• Liu’uta se oikeaan suuntaan ja lukitse emulgointikiekko
(e) kiinnityskappaleelle (c),
ja aseta kokonaisuus moottorirungon ulostulolle
(a1).
• Laita ainekset kulhoon.
• Aseta kansi
(b2) paikoilleen ja lukitse se kulholle (b3).
• Kulho-kansikokonaisuuden ottaminen pois: irrota kansi ja sitten kulho.
KÄYNNISTYS JA OHJEITA:
• Käännä nopeusvalitsin
(a3) asentoon 2 laitteen käynnistämiseksi.
• Älä koskaan käytä tätä lisälaitetta vaivataksesi raskaita taikinoita tai sekoittaaksesi kevyitä taikinoita.
Voit valmistaa: majoneesia, alioli-kastiketta, kastikkeita, valkuaisvaahtoa (1 - 6), kermavaahtoa, vispikermaa
(jopa 0,2 litraa).
6 : Homogenointi/sekoittaminen/tehosekoittaminen
(mallista riippuen)
KÄYTETTÄVÄT LISÄLAITTEET:
• Sekoituskulhokokonaisuus (h).
• Survin (l) (mallista riippuen)
LISÄLAITTEIDEN ASENNUS:
• Laita ainekset sekoituskulhoon
(h3) älä ylitä kulhoon merkittyä maksimitasoa.
• Aseta kansi
(h2) ja sen annostelukorkki (h1), ja lukitse se kulholle.
• Aseta koottu kulho (h) asennettuna moottorirungon liitännälle
(a2) sekoituskulhon kädensija itseäsi kohti.
• Odota, kunnes monitoimikone on pysähtynyt kokonaan ennen sekoituskulhon ottamista pois
moottorirungolta.
KÄYNNISTYS JA OHJEITA:
• Käännä nopeusvalitsin
(a3) asentoon 1 tai 2 laitteen käynnistämiseksi.
Voit käyttää impulssiasentoa kontrolloidaksesi paremmin sekoitusta. – Älä koskaan täytä sekoituskulhoa
kiehuvalla nesteellä.
• Älä koskaan käytä sekoituskulhoa kuivien tuotteiden sekoittamiseen (pähkinät, maapähkinät, mantelit,
suolapähkinät …).
• Käytä sekoituskulhoa aina kannen kanssa.
• Kaada nestemäiset ainekset kulhoon ensin ja lisää sitten kiinteät ainekset, älä ylitä ilmoitettua maksimirajaa:
- 1 l paksuille sekoituksille.
- 0.8 l nestemäisille sekoituksille.
• Lisätäksesi aineita sekoituksen aikana annostelukorkki
(h1) on irrotettava kannesta ja ainekset on kaadettava
täyttöaukosta, älä ylitä kulhoon merkittyä maksimitäyttötasoa. .
Maksimikäyttöaika: 3 min.
Ohjeita:
• Jos ainekset jäävät kiinni seinämiin sekoituksen aikana, laite on pysäytettävä ja irrotettava sähköverkosta.
Irrota sekoituskulhokokonaisuus laitteen rungosta. Pudota valmiste terälle lastan avulla. Älä koskaan laita
käsiä tai sormia kulhoon tai terän lähelle.
• Survimen
(l) avulla voit homogenoida ja tiivistää valmisteita (erityisesti paksuimpia) sekoituskulhossa. Tätä
varten survin on laitettava sisään sekoituskulhon
(h2) keskellä olevan aukon kautta. Laitteen ollessa käynnissä
elintarvikkeita on työnnettävä teriä kohtia survimen avulla.
• Älä koskaan käytä survinta
(l) ilman kantta, sillä muuten se koskee teriin.
Voit:
• valmistaa hienoksi sekoitettuja keittoja, vanukkaita, kiisseleitä, pirtelöitä ja cocktaileja.
• sekoittaa kaikkia juoksevia taikinoita (räiskäle-, munkki- ja piiras- ja kakkutaikinoita).
Laita
emulgointikiekko
oikeaan suuntaan:
katso kuvaa 5.
FIN
48