81 82
3 Älä koske teräviä teriä. Harjaa
ne puhtaaksi kuumassa
saippuavedessä ja huuhtele sitten
juoksevan vesijohtoveden alla. Älä
upota teräosaa veteen.
4 Jätä kuivumaan ylösalaisin.
muut osat
Pese käsin ja kuivaa sitten.
huolto ja asiakaspalvelu
l
Jos laitteen käyttämisen
aikana ilmenee ongelmia,
siirry osoitteeseen
www.kenwoodworld.com ennen
avun pyytämistä.
l
Tuotteesi takuu koostuu sen
varsinaisesta takuusta ja ostomaan
kuluttajansuojasta.
l
Jos Kenwood-tuotteesi
vikaantuu tai siihen tulee
toimintahäiriö, toimita tai lähetä
se valtuutettuun KENWOOD-
huoltokorjamoon. Löydät
lähimmän valtuutetun KENWOOD-
huoltokorjaamon tiedot osoitteesta
visit www.kenwoodworld.com tai
maakohtaisesta sivustosta.
l
Kenwood on suunnitellut ja
muotoillut Iso-Britanniassa.
l
Valmistettu Kiinassa.
TÄRKEITÄ TIETOJA
TUOTTEEN HÄVITTÄMISEKSI
OIKEIN SÄHKÖ- JA
ELEKTRONIIKKALAITEROMUSTA
ANNETUN ASETUKSEN
MUKAISESTI (WEEE)
Tuotetta ei saa hävittää yhdessä
tavallisten kotitalousjätteiden kanssa
sen lopullisen käytöstä poiston
yhteydessä.
Vie se paikallisten viranomaisten
hyväksymään kierrätyskeskukseen tai
anna se jälleenmyyjän hävitettäväksi,
mikäli kyseinen palvelu kuuluu
jälleenmyyjän toimialaan. Suojelet
luontoa ja vältyt virheellisen tai
väärän romutuksen aiheuttamilta
terveysriskeiltä, mikäli hävität
kodinkoneen erillään muista jätteistä.
Näin myös kodinkoneen sisältämät
kierrätettävät materiaalit voidaan
kerätä talteen, jolloin säästät energiaa
ja luonnonvaroja.
Tuotteessa on ristillä peitetty
roskasäiliön merkki, jonka
tarkoituksena on muistuttaa että
kodinkoneet on hävitettävä erikseen
muista kotitalousjätteistä.
porkkana- ja
korianterikeitto
25 g voita
50 g sipulia silputtuna
1 valkosipulinkynsi puserrettuna
320 g porkkanaa 1,5 cm:n
kuutioina
kylmää kanalientä
2-3 tl jauhettua korianteria
suolaa ja pippuria
1 Sulata voi paistinpannussa.
Kuullota sipulisilppu ja
valkosipulinkynsi pehmeäksi.
2 Aseta porkkanakuutiot
tehosekoittimeen. Lisää sipulisilppu
ja valkosipulinkynsi. Lisää niin
paljon lientä, että nesteen pinta
ulottuu 800 ml merkkiin saakka.
Aseta kansi ja täyttöaukon korkki
paikalleen.
3 Sekoita suurimmalla nopeudella
20 sekuntia, jos haluat keitolle
karkeahkon rakenteen, tai
pidempään, jos haluat rakenteesta
sileämmän.
4 Kaada seos kattilaan ja lisää
korianteri. Mausta keitto ja anna
sen kiehua hiljalleen 30–35
minuuttia tai kunnes se on kypsää.
5 Lisää mausteita ja nestettä
tarvittaessa.