ROSENLEW RML620 Ohjekirja

Kategoria
Mixer/food processor accessories
Tyyppi
Ohjekirja
RML 620
821 06 42-00
°C
páë®ääóë
Turvallisuus ........................................................ 3
Liesi ..................................................................... 4
Pakkauksen purkaminen
..................... 4
Varusteet ............................................. 4
Turvavarusteet .................................................. 5
Kaatumiseste
....................................... 5
Keittotason suoja (lisävaruste) ............. 5
Luukun salpa ....................................... 6
Ennen lieden käyttöönottoa..................... 6
Yleis .................................................. 6
Puhdista varusteet ............................... 6
Kellon asettaminen aikaan .................. 7
Kuumenna keittolevyt .......................... 7
Polta uunin suojarasva ......................... 7
Toimintopaneeli.......................................... 8
Merkkivalolamput ................................ 8
Keittolevyt ......................................................... 9
Keittotason käyttäminen
...................... 9
Keittolevyjen puhdistaminen ..............13
Turvatoiminnot ..................................14
Uuni ................................................................... 15
Uunin toiminnot
.................................15
Kellon painikkeet ...............................16
Hälytysajastin ................................... 16
Uunin toiminta-ajan asetus ...............17
Uunin päättymisajan asetus ............. 17
Uunin toiminta-ajan sekä
päättymisajan asetus
.........................18
Hyödyllisiä ohjeita ..............................19
Puhdistus ja hoito ...............................22
Asennus ............................................................ 24
Jalustan korkeuden ja syvyyden
muuttaminen .....................................24
Asennus vaakasuoraan ......................25
hköliitäntä ...................................... 25
Huolto ......................................................... 26
Tekniset tiedot ............................................... 27
Taulukot ........................................................... 28
Leivontataulukko
................................28
Pellin korkeuden valinta ..................... 28
Ruoanvalmistustaulukko & grillaus .... 29
Haudutus ...........................................30
Neuvoja ja vinkkejä käytännön
ongelmiin .......................................................... 31
Neuvoja ja vinkkejä ........................................ 32
Romutus ........................................................... 32
fååÉÜ™ää
Säkerhet ........................................................... 33
Spisen ................................................................34
Uppackning ...........................................34
Tillbehören ............................................. 34
Säkerhetsutrustningen ...................................35
Tippskyddet ...........................................35
Kastrullskyddet (extra tillbehör) ..........35
Luckspärren ...........................................36
Före första användning...................................36
Rengöring av spisen ..............................36
Rengör tillbehören .................................36
Ställ in klockan ......................................36
Upphetta plattorna ...............................37
Bränn av ugnen .....................................37
Manöverpanelen .............................................. 38
Kontrollamporna ...................................38
Platthällen ......................................................... 39
Användning av llen ............................39
Rengöring av plattorna .........................43
Säkerhetsfunktioner ..............................44
Ugnen ................................................................45
Ugnens funktioner .................................45
Klockans knappar .................................46
Signaluret .............................................. 46
Ugnstid ..................................................47
Sluttid .................................................... 47
Ugnstid och sluttid ................................48
Praktisk användning ..............................49
Rengöring och stsel ...........................52
Installation ........................................................ 54
Ändring av sockeljd och -djup ..........54
Nivåjustering ..........................................55
Elektrisk anslutning ...............................55
Service .............................................................. 56
Tekniska uppgifter ..........................................57
Tabeller ............................................................. 58
Bakning .................................................. 58
Placering i ugn .......................................58
Grill & Matlagning ................................59
Lågtemperaturstekning .........................60
Praktiska råd och tips ....................................61
Problem och åtgärder ...................................62
Skrotning .......................................................... 62
qìêî~ääáëììë
VAROITUSKOLMIO LUE NE KOHDAT
HUOLELLISESTI
PALOVAMMAN VAARA
KAATUMISESTEEN
TUKAH-
DUTA TULI KANNEN AVULLA
iáÉëá
1
2
3
4
5
6
4
5
6
1
3
2
°C
NÄMÄ TOIMITETAAN LIEDEN MUKANA:
SEURAAVAT OVAT OSTETTAVISSA LISÄVARUSTEINA:
qìêî~î~êìëíÉÉí
(KATSO KUVA)
IN ASENNAT KAATUMISESTEEN PAIKALLEEN:
1
KATSO KUVA
2
HUOM!
3
1
2
3
4
5
min. 40 cm
min. 40 cm
55-60 mm
35-65 mm
2
3
1
4
5
LUUKUN TURVASALPA ELI LAPSILUKKO
(A) AVATA
LAPSILUKON POISTAMINEN TOIMINNASTA (B):
LAPSILUKON ASETTAMINEN TOIMINTAAN (C):
bååÉå=äáÉÇÉå=â®óíí∏∏åç ííç~
A
C
B
ASETA KELLONAIKA:
1
2
1
2
3
A
max. 5 min.
qçáãáåíçé~åÉÉäá
1a LIEDEN
1b UUNIN
2 UUNIN
3 UUNIN
4 KEITTOLEVYJEN
5a
5b KELLO
6
4
°C
2
3
1a
1b
5a
5b
6
hÉáííçäÉîóí
TUKAHDUTA TULI
KANNEN AVULLA
ø 180 mm
ø 220 mm
ø 145 mm
ø 145 mm
Asento1
Hyvin mieto lämpö. Sopiva lämpimänä pitoon,
voin sekä suklaan
sulattamiseen
Asento 1– 3
Melkein äänetön
kiehuminen, hieman
poreileva vesi.
Sopiva puurojen
hauduttamiseen, kalan
kypsentämiseen sekä
vihannesten, kuten
herneiden ja parsakaalin
keittämiseen.
Asento 2– 5
Kiehuva ääni,
hiilihappopitoisen
juoman kokoiset
poreet.
Sopii suurimmalle
osalle keitettäviä
ruokatarvikkeita, esim.
punajuuret ja liha.
Asento 12
Ääni hiljenee ennen
kiehumisen alkamista.
Poreileva vesi.
Sopiva kiehauttamiseen.
Asento 5– 6
Hieman ruskea rasva. Sopii esim. munien,
raaan perunan, sipulin,
kyljysten ja pihvien, sekä
kokonaisen kalan
paistamiseen.
Asento 6– 7
Keskiruskea rasva. Sopii useimpien ruokien
paistamiseen, esim.
jauheliha.
Asento 6– 9
Lihakuutiot, makkara ja
ohuet kalafileet.
Asento 8–10
Ohukaiset.
Asento 10–
11
Tummanruskea rasva. Sopiva ohuiden pihvien
nopeaan paistamiseen.
Ole varovainen, rasva
palaa helposti.
0
1
2
3
4
5
6
0
1
2
3
4
max. 5 min.
HUOM!
YKSINKERTAINEN TOIMINTO:
KAKSOISTOIMINTO
Lukitse liesi näin (KATSO KUVA A):
OFF
Tee näin, kun haluat käyttää liettä:
1
2
KATSO KUVA B
1
2
3
4
OFF
(KATSO KUVA A)
TEE NÄIN, KUN HALUAT KÄYTTÄÄ LIETTÄ
(KATSO KUVA C):
1
2
3
rìåá
UUNISSA ON SEURAAVAT TOIMINNOT:
1
2
3
S
SYMBOLIT NÄYTTÖIKKUNASSA:
PAINIKKEIDEN SYMBOLIT:
1
2
3
HÄLYTYSÄÄNEN MUUTTAMINEN
A
ASETA TOIMINTA-AIKA SEURAAVASTI:
1
2
3
4
5 NOLLAA VÄÄNTIMET.
ASETA PÄÄTTYMISAIKA SEURAAVASTI:
1
2
3
4
5 NOLLAA VÄÄNTIMET.
ESIMERKKI
°C
A
A
PÄÄTTYMISAIKA
UUNIN TOIMINTA-
AIKA
TEE SEURAAVASTI:
1
2
3
4
5
6 NOLLAA VÄÄNTIMET.
MUISTA
°C
A
A
PIDÄ LAPSIA SILMÄLLÄ.
YLÄ-/ALALÄMPÖ
KIERTOILMAA
KIERTOILMAA
YLÄ-/ALALÄMMÖLLÄ KIERTOILMALLA
ASETTAMINEN
1
2
(KATSO KUVA)
POISKYTKEYTYMINEN
1
2
HUOM
3
HUOM! MUISTA NOLLATA VÄÄNNIN
Todellinen lämpötila
Valittu lämpötila
1 / 1