selite
햲 etupaneeli
햳 säätövipu
햴
Peek & View™ -palautusvipu
햵 paahtoasteen säätö
햶 croissant-painike ja merkkivalo
햷
panini-painike ja merkkivalo
햸 merkkivalolla varustettu
peruutuspainike
햹 merkkivalolla varustettu painike
esimerkiksi bagelien
paahtamiseksi vain toiselta
puolelta
햺 paahtamispainike ja merkkivalo
햻 suuri irrotettava murualusta
햽 voileipäkori
햾 verkkojohdon säilytyspaikka
leivänpaahtimen
käyttäminen
Huomautus: Kaikki täytetyt ruoat,
kuten voileivät, on paahdettava
voileipäkorissa. Lisätietoja on
kohdassa, jossa kerrotaan ruoan
paahtamisesta voileipäkorissa.
1 Kiinnitä pistoke sähköpistorasiaan.
Kuulet merkkiäänen.
2 Säädä leveys paahdettavalle
ruoalle sopivaksi . VAROITUS:
Älä koske etulevyyn, sillä se
voi olla kuuma.
3 Aseta esimerkiksi leipäviipale,
muffinsi, bagel tai croissant
leivänpaahtimeen. Älä pakota niitä
leivänpaahtimeen.
4 Laske vipu alas.
5 Valitse haluamasi paahtoasetus.
Jos leipä on ohutta tai kuivaa,
valitse lyhyempi paahtoaika.
6 Valitse haluamasi toimintopainike.
Valitun painikkeen ja
peruutuspainikkeen merkkivalot
syttyvät. Kuuluu äänimerkki, ja
paahtaminen alkaa.
G
Kun paahdat bageleita,
leikkauspinnan tulee olla
leivänpaahtimen etuosaa kohden.
G
Huomautus: kun paahdat
painettuasi bagel-painiketta,
leivänpaahtimen etummainen
vastus on hieman kuumempi kuin
takaosan vastus. Tällöin vain
toinen puoli paahdetaan.
G
V
oit sulattaa pakastettua leipää
siirtämällä paahtoasteen säädön
s
ulatusasentoon .
G
V
oit tarkistaa paahtamisen
etenemisen nostamalla
p
aahdettavan ruoan ylös Peek &
V
iew™ -vivun avulla peruuttamatta
paahtamista.
7
Voit lopettaa paahtamisen koska
t
ahansa painamalla
peruutuspainiketta.
Leivänpaahtimesta kuuluva
merkkiääni osoittaa, että
paahtaminen on peruutettu.
Painikkeen merkkivalo sammuu.
8 Kun paahtaminen on valmista,
leivänpaahtimesta kuuluu
äänimerkki, painikkeiden valot
sammuvat ja paahtaminen loppuu.
Ruoka EI ponnahda ulos.
9 Nosta ruoka käyttämällä vipua.
10Irrota leivänpaahtimen pistoke
pistorasiasta käytön jälkeen.
paahtaminen
voileipäkoria
käyttämällä
G
Kypsennä kalan tai lihan
kaltaiset ainekset tai
kuumenna ne uudelleen
perusteellisesti ennen niiden
käyttämistä
ruoanvalmistuksessa.
Varmista ennen
tarjoilemista, että kaikki
ruoka-aineet ovat kuumia.
Kuumenna ruoka-aineet
uudelleen korkeintaan
kerran.
G
Älä anna kuumien ruoka-
aineiden jäähtyä ennen
paahtamista uudelleen.
G
Varmista, että kaikki ruoka-
aineet sekä varsinkin liha ja
kala ovat tuoreita ja että ne
käytetään viimeiseen
myyntipäivään mennessä.
G
Lisää kasvikset
huoneenlämpöisinä, jotta ne
eivät jäähdytä kuumia
aineosia.
84