AEG BS831410SM Pikaopas

Tyyppi
Pikaopas

Tämä käsikirja sopii myös

PRO COMBI -UUNI
PIKAOPAS
PIKAOPAS
FI
Käyttöönoton
avuksi. Tutustu
laitteesi eri
ominaisuuksiin
lukemalla
kääntöpuolen
resepti.
Kosketuspainike
Näyttö
Virtakytkin
Uunitoiminnot tai Avustava
ruoanvalmistus -valikko
Oma ohjelma
Lämpötilan valitseminen
Navigointi
OK-kosketuspainike - vahvistaa
valinnan
Home-painike - avaa päävalikon
Aika- ja lisätoiminnot
Hälytinajastin
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
21 3 4 5 7 8 9 106
Rosmariininen porsaanfilee
Ainekset (4-6 annosta)
800 g porsaanfileetä
4 rosmariininoksaa
2 pientä valkosipulin kynttä
500 g uusia perunoita
60 g voita
2 sipulia
suolaa ja pippuria
700 ml 30 - 40 min 170ºC 1 Intervall höyry Vaikeustaso: Keskitaso
Valmistus
1. Huuhtele perunat hyvin ja leikkaa
ne kahtia. Silppua sipulit.
2. Mausta porsaanfilee suolalla ja
pippurilla, lisää hiukan öljyä ja
kuumenna lihaa korkealla lämmöllä.
3. Voitele uunivuoka voilla ja lisää
vuokaan porsaanfilee, perunat,
sipulit, rosmariini ja valkosipuli.
Lisää päälle muutama voinokare.
4. Paista esikuumennetussa uunissa
lämpötilassa 170 ºC (Intervall höyry
-toiminnolla) 30-40 minuuttia.
Rosmariini ja valkosipuli
sopivat täydellisesti
porsaanfileeseen
tässä herkullisessa
pataruoassa.
Intervall höyry
170°C
0:30-0:40
16:30
00:15 140°C
16:30
00:15 170°C
0:00
16:30
1/3
0:30
17:00
1/4
2/4
3/4
4/4
Lue höyryuunin
käyttöön liittyviä
lisäohjeita osoitteesta
www.aeg.com
Intervall Plus
Eko-höyry
Kestoaika
Kestoaika
PAINIKELUKITUS
TURVAOHJELMA
Lopetus
Lopetus
Vahvista painamalla OK.
Vahvista painamalla OK.
Intervall höyry
Paina kerran
TALLENNA
Vahvista painamalla OK.
Porsas/Vasikka
Porsaanpaisti
Porsaanselkäpaisti
Porsaan potkapaisti
Porsaan lapapaisti
Vasikanpaisti
Vasikan reisipaisti
Ossobuco
Täytetty vasikanrinta
Lihamureke
Naudanliha/Riista/Lammas
Paahtopaisti
Skandinavian paahtopaisti
Haudutettu liha
Marinoitu naudanpaisti
Riistanselkäpaisti
Riistapaisti
Jänis
Jänispata
Villisianpaisti
Lammaspaisti
Lammaspaisti, puolikypsä
Lampaanreisi
Lintupaisti
Kana, kokonainen
Kalkkuna, kokonainen
Ankka, kokonainen
Hanhi, kokonainen
Kalkkunapaisti
Kanan koivet
Kukkoa viinissä
Appelsiiniankka
Täytetty kana
Täytetty kananrinta
Kala
Kokonainen kala
Kalafile
Kuivattua turskaa
Kalaa suolakuoressa
Täytetty kalamari
Höyrykypsennetty kala
Janssonin kiusaus
Höyrytetty kala (taimen))
Kakku
Sitruunakakku
Vaniljakakku
Pikkuleivät
Juustokakku
Hedelmäkakku
Muropiirakka
Pullapitko
Pähkinäpitko
Maustekakku
Savariinikakku
Suklaaneliöt
Muffinssit
Omenapiiras
Porkkanakakku
Mantelikakku
Hedelmäpiiras
Jälkiruoat
Paahtovanukas
Kookosvanukas
Cappuccino-kakku
Kirsikkapiiras
Luumupiilot
Pizza/Piirakka/Leipä
Pizza
Sipulipiiras
Kinkkupiiras
Vuohenjuustopiirakka
Juustotorttu
Juustopiiras
Vehnäleipä
Maalaisleipä
Pierogi (piiraat)
Padat/Paistokset
Lasagne
Cannelloni
Perunapaistos
Moussaka
Makaronivuoka
Salaattisikuripaistos
Nautapata
Kaalipata
Lisukkeet
Välimeren vihannekset
Vihannekset
Kuoritut tomaatit
Uuniperunat
Keitetyt perunat
Suolaiset pyörykät
Riisi
Uunimunakas
Jaksottainen höyry
Höyry valikko 1
Höyry valikko 2
Höyry valikko 3
Puolivalmisteet
Pizza, pakaste
Pizza American, pakaste
Pizza, kylmä
Pizzapalat, pakaste
Ranskalaiset perunat
Lohkoperunat/Kroketit
Röstiperunat
Leipä/Sämpylät
Leipä/Sämpylät, pakaste
Omenarulla, pakaste
Kalafile, pakaste
Kanan siipipalat
Lasagne/Cannelloni, pakaste
892964839-A-472013
Avustava ruoanvalmistus
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4

AEG BS831410SM Pikaopas

Tyyppi
Pikaopas
Tämä käsikirja sopii myös

muilla kielillä