Aeg-Electrolux B4001-5-A EU R08 Ohjekirja

Tyyppi
Ohjekirja

Tämä käsikirja sopii myös

B4001-5
Käyttöohje Uuni
2
Hyvä asiakkaamme,
olet hankkinut ensiluokkaisen laitteen, jossa yhdistyy tarkoituksenmukainen
muotoilu sekä uusin tuotekehitys. Laitteen suorituskyky ja sen toiminnot täyttä-
vät korkeimmat laatuvaatimukset. Tuotteen suunnittelussa ja valmistuksessa
huomioidaan ympäristölle ja energiansäästölle asetetut vaatimukset.
Pyydämme Sinua tutustumaan uuden laitteesi käyttöohjeeseen, jotta voit käyt-
tää sen kaikkia toimintoja ja saat siitä parhaan hyödyn. Säilytä tämä käyttöohje
ja anna se myös laitteen mahdolliselle uudelle omistajalle. Toivomme, että lait-
teestasi on paljon iloa ja hyötyä.
Tässä käyttöohjeessa käytetään seuraavanlaisia symbolimerkkejä:
1
Tärkeitä turvallisuuteen ja laitteen asianmukaiseen käyttöön liittyviä ohjeita.
3 Yleistietoja ja vinkkejä
2 Ympäristönsuojeluohjeita
3Sisällys
Sisällys
Käyttöohje 5
Turvaohjeet 5
Laitteen kuvaus 7
Kokonaiskuva 7
Toimintopaneeli 7
Uunin varustus 8
Uunin varusteet 9
Ennen ensimmäistä käyttöä 10
Ensimmäinen puhdistus 10
Uunin käyttö 11
Virran kytkeminen ja katkaiseminen 11
Uunin toiminnot 12
Ritilän, uunipellin ja uunipannun asettaminen paikalleen 13
Rasvasuodattimen asentaminen/irrottaminen 14
Luukun mekaaninen lukitus 15
Käyttömahdollisuudet, taulukot ja vihjeet 16
Paistaminen 16
Paistotaulukko 18
Taulukko: Kohokkaat ja kuorrutetut ruoat 22
Taulukko: Pakastetut valmisruoat 23
Paistaminen 24
Paistotaulukko 24
Tasogrillaus 26
Grillaustaulukko 26
Sulatus 27
Sulatustaulukko 27
Kuivaaminen 28
Säilöntä 29
Puhdistus ja hoito 30
Ulkopinnat 30
Uunin sitila 30
Varusteet 30
Rasvasuodatin 30
Kannattimet 31
Uunin valaistus 32
Uunin yläosan puhdistaminen 33
Uunin luukku 34
Uunin luukun lasi 36
Sisällys4
Mitä tehdä, jos … 39
Jätehuolto 40
Asennusohjeet 41
Turvallisuusohjeet asentajalle 41
Takuu/Huolto 44
Huolto ja varaosat 47
5Käyttöohje
Käyttöohje
1 Turvaohjeet
Sähköturvallisuus
Laitteen liitännän saa suorittaa vain ammattitaitoinen sähköasentaja.
Jos laitteessa esiintyy häiriöitä tai laite vahingoittuu, irrota sulakkeet tai kytke
virta pois pääkytkimestä.
Laitteen korjauksen saa suorittaa vain asiantunteva huoltomekaanikko.
Asiantuntemattomalla tavalla suoritettu tai virheellinen korjaus voi altistaa
käyttäjän suureen vaaraan. Jos laite tarvitsee korjausta tai huoltoa, käänny
valtuutetun jälleenmyyjän tai huoltoliikkeen puoleen.
Lasten turvallisuus
Älä koskaan jätä lapsia ilman valvontaa, kun laite on toiminnassa.
Turvallisuus laitetta käytettäessä
Henkilöt (mukaan lukien lapset), jotka eivät pysty käyttämään laitetta turvalli-
sesti fyysisten, motoristen tai henkisten kykyjensä tai kokemattomuutensa tai
taitamattomuutensa vuoksi, eivät saa käyttää tätä laitetta ilman vastuullisen
henkilön valvontaa tai opastusta.
Laitetta saa käyttää vain kotitalouksissa tavalliseen ruuanlaittoon ja paistami-
seen.
Liitettäessä sähkölaitteita laitteen läheisyydessä oleviin pistorasioihin on nou-
datettava varovaisuutta. Liitäntäjohdot eivät saa olla kosketuksissa kuuman
uunin luukun kanassa tai joutua sen väliin.
Varoitus: Palovamman vaara! Uunin sisäosa kuumenee käytön yhteydessä.
Jos uuniin laitetaan alkoholia sisältäviä aineksia, saattaa syntyä helposti sytty-
vä alkoholin ja ilman sekoitus. Avaa luukku tässä tapauksessa varovasti. Älä kä-
sittele avaamisen yhteydessä hiillosta, kipinöitä tai tulta.
3 Akryyliamidia koskeva varoitus
Tuoreimpien tieteellisten tutkimustulosten mukaisesti erityisesti tärkkelyspitois-
ten ruokien voimakas ruskistaminen voi aiheuttaa terveydellisen vaaran akryy-
liamidin vuoksi. Sen vuoksi suosittelemme ruokien kypsennystä mahdollisimman
alhaisessa lämpötilassa sekä liiallisen ruskistamisen välttämistä.
Turvaohjeet6
Vahinkojen välttäminen
Älä laita uunin pohjalle alumiinifoliota, leivinpeltiä, kattiloita jne., sillä emali-
pinta voi vahingoittua muodostuvan lämmön vuoksi.
Paistovuoasta tippuva hedelmä- tai marjamehu jättää pintaan jälkiä, jotka ei-
vät lähde pois puhdistamalla. Käytä erittäin kosteiden kakkujen tai piiraiden
paistamisessa korkeareunaista vuokaa tai peltiä.
Älä laita mitään painoa avoinna olevan uunin luukun päälle.
Älä kaada vettä suoraan kuumaan uuniin. Emalipinta ja väri voivat vahingoit-
tua.
Erityisesti uunin etukylkien kovakourainen käsittely voi aiheuttaa lasin särky-
misen.
Älä säilytä uunissa tulenarkoja esineitä. Ne voivat syttyä palamaan, kun uuni
kytketään toimintaan.
Älä säilytä uunissa kosteita elintarvikkeita. Ne voivat vahingoittaa emalipinto-
ja.
Jäähdytyspuhaltimen kytkeydyttyä pois toiminnasta uunissa ei saa olla ruokia,
joita ei ole peitetty. Luukun laseihin voi muodostua kosteutta, joka uunista
poistuessaan voi vahingoittaa kalusteita.
3 Emalipintoja koskeva huomautus
Uunin emalipintoihin käytön yhteydessä syntyvät värimuutokset eivät vaikuta
laitteen toimintaan tavallisessa eivätkä ammattimaisessa käytössä. Tällaisia
muutoksia ei siis katsota puutteeksi tai viaksi takuuoikeuden mielessä.
7Laitteen kuvaus
Laitteen kuvaus
Kokonaiskuva
Toimintopaneeli
Täyslasiluukku
Käyttöpaneeli
Luukun
kahva
Uunin virran merkkivalo
Uunin toiminnot Lämpötilan valitsin
Lämpötilan merkkivalo
Laitteen kuvaus8
Uunin varustus
Luukun sisäosa
Uunin kannatintasojen numerointi on mer-
kitty luukun sisäpuolelle.
Lisäksi luukkuun on kiinnitetty uunitoimin-
tojen pikaohje sekä suositellut kannatinta-
sot ja lämpötilat yleisimmin valmistettaville
ruokalajeille.
Ylälämpö ja grillivastus
Uunin valaistus
Rasvasuodatin
Takaseinämävastus
Puhallin
Alalämpö
Kannatintasot
Kannattimet, voidaan ottaa pois
9Laitteen kuvaus
Uunin varusteet
Ritilä
Käytetään astioiden ja kakkuvuokien alla,
paistamisessa ja grillauksessa.
Leivinpelti
Kakkuja ja pikkuleipiä varten.
Uunipannu
Paistamiseen tai ylimääräisen rasvan kerää-
miseen.
Ennen ensimmäistä käyttöä10
Ennen ensimmäistä käyttöä
Ensimmäinen puhdistus
Puhdista uuni hyvin, ennen kuin käytät sitä ensimmäisen kerran.
1 Huom: Älä käytä voimakkaita, hankaavia puhdistusaineita, jotta pinta ei vahin-
goittuisi!
3 Käsittele metalliosat tavallisilla hoitoaineilla.
1. Aseta uunin toimintojen kytkin uunin valaistuksen kohdalle.
2. Ota kaikki tarvikkeet pois uunista ja puhdista ne lämpimällä astianpesuaineliu-
oksella.
3. Puhdista myös uuni lämpimällä astianpesuaineliuoksella ja kuivaa.
4. Pyyhi laitteen etupuoli kostealla liinalla.
11Uunin käyttö
Uunin käyttö
3
Uunissa on alaspainettavat kytkimet, joilla valitaan uunin toiminnot ja lämpö-
tila. Paina kytkin alas. Kytkin nousee tällöin esiin.
Virran kytkeminen ja katkaiseminen
1. Käännä uunin toimintojen kytkin halutun toiminnon kohdalle.
2. Käännä lämpötilan valintakytkin halutun lämpötilan kohdalle.
Toiminnan merkkivalo palaa niin kauan kuin uuni on kytkettynä toimintaan.
Lämpötilan merkkivalo palaa uunin kuumenemisen aikana.
3. Uuni kytketään pois toiminnasta kääntämällä uunin toimintojen kytkin ja läm-
pötilan valitsin Seis-asentoon.
3 Jäähdytyspuhallin
Puhallin kytkeytyy toimintaan automaattisesti jäähdyttäen laitteen ulkopintoja.
Kun uuni kytketään pois toiminnasta, puhallin toimii edelleen jäähdyttäen lai-
tetta. Kun laite on jäähtynyt riittävästi, puhallin sammuu itsestään.
Lämpötilan merkkivalo
Uunin toiminnot Lämpötilan valitsin
Uunin virran merkkivalo
Uunin käyttö12
Uunin toiminnot
Uunissa on seuraavat eri toiminnot:
Uunin toiminto Käyttötarkoitus
Uunin valaistus Tällä toiminnolla voit sytyttää valon uunin sisälle, esim. puh-
distuksen helpottamiseksi.
Kiertoilma ja ren-
gaslämpövastus
Leivonnaisten paistaminen jopa kolmella tasolla samanaikai-
sesti.
Säädä uunin lämpötila 20-40 °C alhaisemmaksi kuin ylä-/ala-
lämpötoiminnossa.
Pizzatoiminto Käytetään voimakkaamman ruskistuksen ja rapean pohjan
vaativien ruokien paistamiseen yhdellä tasolla.
Säädä uunin lämpötila 20–40 °C alhaisemmaksi kuin Ylä-/Ala-
lämpötoiminnossa.
Ylä-/alalämpö Leivonta ja paistaminen yhdellä tasolla.
Alalämpö Mureiden kakkupohjien paistamiseen.
Sulattaminen Sulattaminen: esim. kakkujen, voin, leivän, marjojen tai mui-
den pakastettujen elintarvikkeiden.
Grilli Matalien ruokien grillaus, asetetaan ritilän keskelle paahtu-
maan.
Iso grilli Matalien ruokien grillaus suurina määrinä ja leivän paahta-
minen.
Infratherm Suurien liha- tai linturuokien paistaminen yhdellä tasolla.
Toiminto sopii myös gratinointiin ja kuorruttamiseen.
13Uunin käyttö
Ritilän, uunipellin ja uunipannun asettaminen paikalleen
3 Vetolukitus ja kallistumisen esto
Kaikissa uunin kannattimille sijoitettavissa varusteissa on oikeassa ja vasemmas-
sa reunassa pieni alaspäin suuntautuva tukiuloke, joka toimii vetolukituksena.
Aseta varusteet uuniin aina siten, että tukiuloke on uunin sisätilan takaosassa.
Tukiuloke on tärkeä varusteiden kallistumisen eston kannalta.
Uunipellin tai -pannun asettaminen
paikalleen:
Työnnä uunipelti tai -pannu haluamasi
kannatintason ohjauskiskojen väliin.
Ritilän asettaminen:
Aseta ritilä siten, että ritilän jalat ovat alas-
päin.
Työnnä ritilä haluamasi kannatintason oh-
jauskiskojen väliin.
3 Ritilän reunat ovat koholla kauttaaltaan,
mikä estää paistoastian liukumista pois riti-
lältä.
Ritilän ja uunipannun asettaminen
paikalleen yhdessä:
Aseta ritilä uunipannulle.
Työnnä uunipannu haluamasi kannatin-
tason ohjauskiskojen väliin.
Uunin käyttö14
Rasvasuodattimen asentaminen/irrottaminen
Aseta rasvasuodatin paikalleen vain
paistamisen ajaksi suojataksesi takasei-
nän lämmitysvastuksen rasvaroiskeilta.
Rasvasuodattimen asentaminen
Aseta rasvasuodatin yläkautta uunin
takaseinässä olevaan aukkoon (il-
manvaihtoaukko).
Rasvasuodattimen irrottaminen
Irrota rasvasuodatin vetämällä sitä
ylöspäin.
15Uunin käyttö
Luukun mekaaninen lukitus
Luukun lukitusta ei ole asetettu toimimaan tehtaalla.
Luukun lukituksen aktivointi
Vedä salpaa eteen, kunnes se lukittuu.
Uuninluukun avaaminen:
1. Paina luukku kiinni.
2. Paina salpaa ja pidä painettuna.
3. Avaa luukku.
Uuninluukun sulkeminen
Sulje luukku painamatta salpaa.
Luukun lukituksen poistaminen
Työnnä salpaa paneeliin saakka.
3 Luukun mekaaninen lukitus ei katoa, kun laitteen virta katkaistaan.
Käyttömahdollisuudet, taulukot ja vihjeet16
Käyttömahdollisuudet, taulukot ja vihjeet
Paistaminen
Uunin toiminto: Kiertoilma ja rengaslämpövastus tai Ylä-/alalämpö
Paistovuoat
Ylä-/alalämpö -toiminnossa voidaan käyttää tummasta metallista valmis-
tettuja ja pinnoitettuja vuokia.
Kiertoilma ja rengaslämpövastus -toiminnossa voidaan käyttää myös vaa-
leasta metallista valmistettuja vuokia.
Kannatintasot
Paistaminen Ylä-/alaläm -toiminnolla on mahdollista vain yhdellä tasol-
la.
Kiertoilma ja rengaslämpövastus -toiminnossa voit paistaa samanaikaisesti
jopa 3 pellillistä:
1 uunipelti:
esim. kannatintasolla 3
1 uunipelti:
esim. kannatintasolla 1
2 uunipeltiä:
esim. kannatintasoilla 1 ja 3
3 uunipeltiä:
Kannatintasot 1, 3 ja 5
17Käyttömahdollisuudet, taulukot ja vihjeet
Yleisohjeita
Aseta leivinpelti uuniin siten, että viisto reuna tulee eteen!
Ylä-/alalämpö tai Kiertoilma ja rengaslämpövastus -toiminnossa voit
laittaa uuniin samanaikaisesti myös kaksi vuokaa alekkain ritilän päälle. Pais-
toaika ei juurikaan pitene.
3 Pakasteruokien sulatuksen yhteydessä uunipellit saattavat vääntyä. Tämä johtuu
pakasteiden ja uunin lämpötilan suuresta erosta. Uunipelti suoristuu, kun se
jäähtyy.
Paistotaulukoita koskevia ohjeita
Taulukoissa on mainittu ruokalajit, niiden vaatimat lämpötila-asetukset, kypsen-
nysajat sekä kannatintasot.
Mainitut lämpötila-asetukset sekä paistoajat ovat ohjeellisia. Tulokseen vai-
kuttavat myös taikinan määrä ja koostumus sekä vuoan ominaisuudet.
Suosittelemme, että valitset aluksi alhaisemman lämpötilan ja nostat lämpöä
vasta tarvittaessa, esimerkiksi kun haluat ruskeamman pinnan tai jos kypsymi-
nen kestää liian kauan.
Jos et löydä paistokseesi soveltuvia ohjearvoja, sovella jonkun vastaavantyyp-
pisen paistoksen tietoja.
Paistettaessa leivonnaisia leivinpellillä tai vuoissa useammalla tasolla paistoai-
ka saattaa olla 10–15 minuuttia pitempi.
Kosteat leivonnaiset (esim. pizzat, hedelmäpiirakat yms.) on paistettava yhdel-
lä tasolla.
Jos paistettavan leivonnaisen pinta on epätasainen, se saattaa ruskistua epä-
tasaisesti paistamisen alkuvaiheessa. Tässä tapauksessa lämpötila-asetusta
ei pidä muuttaa. Ruskistuminen tasaantuu paistamisen edetessä.
Uuden uunisi paisto-ominaisuudet voivat olla erilaiset kuin vanhassa uunissa-
si. Noudata sen vuoksi totuttujen asetusten (lämpötila, paistoajat) ja kanna-
tintasojen sijaan seuraavissa taulukoissa mainittuja suosituksia.
2 Jos paistoaika on pitkä, voit kytkeä virran pois uunista noin 10 minuuttia ennen
paistoajan päättymistä ja hyödyntää jälkilämpöä.
Ellei toisin ei ole mainittu, taulukoiden arvot perustuvat tilanteeseen, jossa uuni
on kypsennyksen alkaessa kylmä.
Käyttömahdollisuudet, taulukot ja vihjeet18
Paistotaulukko
Paistaminen yhdellä kannatintasolla
Leivonnaisen
laji
Uunin toiminto
Kanna-
tintaso
Lämpötila
°C
Aika
Tuntia Min.
Vuoassa paistetut leivonnaiset
Sokerikakku tai
murotaikinaleivonnaiset
Kiertoilma ja ren-
gaslämpövastus
1 150-160 0:50-1:10
Hiekkakakku/
kuninkaankakku
Kiertoilma ja ren-
gaslämpövastus
1 140-160 1:10-1:30
Leivoskakku
Kiertoilma ja ren-
gaslämpövastus
1 140 0:25-0:40
Leivoskakku Ylä-/alalämpö 1 160 0:25-0:40
Kakkupohja murotaikinasta
Kiertoilma ja ren-
gaslämpövastus
3 170-180
1)
0:10-0:25
Kakkupohja notkeasta taiki-
nasta
Kiertoilma ja ren-
gaslämpövastus
3 150-170 0:20-0:25
Umpinainen omenapiiras Ylä-/alalämpö 1 170-190 0:50-1:00
Omenapiiras (2vuokaa,
Ø20cm, diagonaalisesti)
Kiertoilma ja ren-
gaslämpövastus
1 160 1:10-1:30
Omenapiiras (2vuokaa
Ø20cm, diagonaalisesti)
Ylä-/alalämpö 1 180 1:10-1:30
Suolaiset piiraat (esim. rans-
kalainen Quiche Lorraine -
juustopiiras)
Kiertoilma ja ren-
gaslämpövastus
1 160-180 0:30-1:10
Juustokakku Ylä-/alalämpö 1 170-190 1:00-1:30
Pellillä paistettavat leivonnaiset
Pullapitko/-kranssi Ylä-/alalämpö 3 170-190 0:30-0:40
Täyteleivät Ylä-/alalämpö 3 160-180
1)
0:40-1:00
Leipä (ruisleipä)
-aluksi
-lopuksi
Ylä-/alalämpö 1
230
1)
160-180
0:25
0:30-1:00
Tuulihatut Ylä-/alalämpö 3 160-170
1)
0:15-0:30
Kääretorttu Ylä-/alalämpö 3 180-200
1)
0:10-0:20
Strösselikakku kuiva
Kiertoilma ja ren-
gaslämpövastus
3 150-160 0:20-0:40
Voi-/sokerikakku Ylä-/alalämpö 3 190-210
1)
0:15-0:30
Hedelmäkakku
(hiivataikinasta/notkeasta
taikinasta)
2)
Kiertoilma ja ren-
gaslämpövastus
3 150 0:35-0:50
19Käyttömahdollisuudet, taulukot ja vihjeet
Hedelmäkakku
(hiivataikinasta/notkeasta
taikinasta)
2)
Ylä-/alalämpö 3 170 0:35-0:50
Murotaikinapohjainen he-
delmäkakku
Kiertoilma ja ren-
gaslämpövastus
3 160-170 0:40-1:20
Pellillä paistetut leivonnai-
set, arka täyte (esim. rahka,
kerma, hunajakakku)
Ylä-/alalämpö 3 160-180
1)
0:40-1:20
Pizza (runsaasti täytettä)
2
Kiertoilma ja ren-
gaslämpövastus
1 180-200
1)
0:30-1:00
Pizza (ohut)
Kiertoilma ja ren-
gaslämpövastus
1 200-220
1)
0:10-0:25
Pitaleipä
Kiertoilma ja ren-
gaslämpövastus
1 200-220 0:08-0:15
Piirakka (Sveitsi)
Kiertoilma ja ren-
gaslämpövastus
1 180-200 0:35-0:50
Pikkuleivät
Murotaikinapikkuleivät
Kiertoilma ja ren-
gaslämpövastus
3 150-160 0:06-0:20
Pursotetut pikkuleivät
Kiertoilma ja ren-
gaslämpövastus
3 140 0:20-0:30
Pursotetut pikkuleivät Ylä-/alalämpö 3 160
1)
0:20-0:30
Vatkatusta taikinasta valmis-
tetut pikkuleivät
Kiertoilma ja ren-
gaslämpövastus
3 150-160 0:15-0:20
Munavaahtoleivokset, ma-
rengit
Kiertoilma ja ren-
gaslämpövastus
3 80-100 2:00-2:30
Mantelitortut
Kiertoilma ja ren-
gaslämpövastus
3 100-120 0:30-0:60
Pienet hiivataikinaleivonnai-
set
Kiertoilma ja ren-
gaslämpövastus
3 150-160 0:20-0:40
Pienet voitaikinaleivonnaiset
Kiertoilma ja ren-
gaslämpövastus
3 170-180
)
0:20-0:30
Sämpylät
Kiertoilma ja ren-
gaslämpövastus
3 160
1)
0:20-0:35
Sämpylät Ylä-/alalämpö 3 180
1)
0:20-0:35
Pienet kakut (20kpl/pelti)
Kiertoilma ja ren-
gaslämpövastus
3 140
1)
0:20-0:30
Pienet kakut (20kpl/pelti) Ylä-/alalämpö 3 170
1)
0:20-0:30
1) Esilämmitä uuni
2) Käytä rasvankeruupeltiä tai rasvapannua.
Leivonnaisen
laji
Uunin toiminto
Kanna-
tintaso
Lämpötila
°C
Aika
Tuntia Min.
Käyttömahdollisuudet, taulukot ja vihjeet20
Paistaminen useammalla kannatintasolla
Leivonnaisen laji
Kiertoilma ja
rengaslämpöv
astus
Kiertoilma ja
rengaslämpöv
astus
Aika
Tuntia Min.
Kannatintaso alhaalta
lukien
Lämpötila ºC
2 tasolla 3 tasolla
Pellillä paistettavat leivonnaiset
Tuulihatut 1/4 --- 160-180
1))
1) Esilämmitä uuni
0:35-0:60
Strösselikakku, kuiva 1/3 --- 140-160 0:30-0:60
Pikkuleivät
Murotaikinapikkuleivät 1/3 1/3/5 150-160 0:15-0:35
Pursotetut pikkuleivät 1/3 1/3/5 140 0:20-0:60
Vatkatusta taikinasta valmiste-
tut pikkuleivät
1/3 --- 160-170 0:25-0:40
Munavaahtoleivokset, marengit 1/3 --- 80-100 2:10-2:50
Mantelitortut 1/3 --- 100-120 0:40-1:20
Pienet hiivataikinaleivonnaiset 1/3 --- 160-170 0:30-0:60
Pienet voitaikinaleivonnaiset 1/3 --- 170-180
1)
0:30-0:50
Sämpylät 1/4 --- 160 0:30-0:45
Pienet kakut (20kpl/pelti) 1/4 --- 140
1)
0:25-0:40
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4
  • Page 5 5
  • Page 6 6
  • Page 7 7
  • Page 8 8
  • Page 9 9
  • Page 10 10
  • Page 11 11
  • Page 12 12
  • Page 13 13
  • Page 14 14
  • Page 15 15
  • Page 16 16
  • Page 17 17
  • Page 18 18
  • Page 19 19
  • Page 20 20
  • Page 21 21
  • Page 22 22
  • Page 23 23
  • Page 24 24
  • Page 25 25
  • Page 26 26
  • Page 27 27
  • Page 28 28
  • Page 29 29
  • Page 30 30
  • Page 31 31
  • Page 32 32
  • Page 33 33
  • Page 34 34
  • Page 35 35
  • Page 36 36
  • Page 37 37
  • Page 38 38
  • Page 39 39
  • Page 40 40
  • Page 41 41
  • Page 42 42
  • Page 43 43
  • Page 44 44
  • Page 45 45
  • Page 46 46
  • Page 47 47
  • Page 48 48

Aeg-Electrolux B4001-5-A EU R08 Ohjekirja

Tyyppi
Ohjekirja
Tämä käsikirja sopii myös