29
Käyttö
Minileikkuri ja sen leikkuriterä soveltuu
valkosipulin, hedelmien, vihannesten,
pähkinöiden ja mantelien hienontamiseen.
W Varo terävää terää
– loukkaantumisvaara!
Älä koskaan tartu minileikkurin terään. Pidä
kiinni vain minileikkurin terän muovikah-
vasta. Älä koske terään paljain käsin.
Huomio!
Varo!
Poista lihasta ennen hienontamista
rustot, luut ja jänteet. Minileikkuri ja
sen leikkuriterät eivät sovellu erittäin
kovien ainesten (kahvinpapujen, retikan,
muskottipähkinöiden) tai jäisten ainesten
(marjojen/hedelmien tms.) hienontamiseen.
X Kuva B
leikkuriterän kanssa
(koko L ja XL)
X Kuva C
jäänmurskainterän kanssa (vain koko L)
Aseta minileikkuri sileälle ja puhtaalle
Kiinnitä terä.
Huomio!
Minileikkurin terän tulee olla suorassa,
(kuva B / C-3).
napsahtaa kuuluvasti paikoilleen.
napsauta kiinni.
Liitä pistoke pistorasiaan.
Pidä kiinni sekä peruslaitteesta että
(turbo-nopeus).
jälkeen.
-aikoja. X Kuva E
Käytön jälkeen
Irrota pistoke pistorasiasta.
Paina avaamispainikkeita ja irrota
minileikkurista .
Tartu terään sen muovikahvasta ja
poista terä.
Aseta kansi minileikkurin päälle, kun
Reseptiesimerkki
(CNHR29C)
Omena-hunajakakku
Omena-hunajaseos:
–
– 30 g omenaa kuutioina (11 mm)
Laita ainekset minileikkuriin ja sekoita
2 sekuntia turbo-nopeudella.
Kakku:
– 3 kananmunaa
– 60 g voita
–
– 60 g rouhittuja saksanpähkinöitä
– 1 tl kanelia
– 2 pussia (=4 tl) vaniljasokeria
– 1 tl leivinjauhetta
– 1 omena
Erottele keltuaiset ja valkuaiset.
Vatkaa valkuainen kovaksi vaahdoksi.
Vatkaa keltuainen sokerin kanssa
hunaja-omenaseos.
Sekoita jauhot, rouhitut saksanpähkinät,
kaneli ja leivinjauhe erillisessä kulhossa.
Lisää ne kosteiden ainesten joukkoon ja
sekoita. Kääntele valkuainen varovasti
joukkoon lastalla.
leivinpaperilla ja kaada taikina vuokaan.
Kuori omena ja leikkaa se viipaleiksi.
Levitä omenaviipaleet taikinan päälle.
kakkua 30 minuuttia.