LoT 406 Sensor Series 25
© 04 / 16 Mettler-Toledo GmbH LoT 406 Sensor Series
Printed in Switzerland 59 906 021
Ongelma Syy Korjaustoimenpide
Ilmakuplia
aukon
kalvolla.
Kaltevuusei
säädettävissä
arvossapH4
Lämpötilan
vaihtelut
Asetaelektrodihanaveteen
40°C:een,kunneskuplatkatoavat
pH-mittarin
lämpötila-
asetus
Varmista,ettäpH-mittarion
asetettupuskurilämpötilaan
Puskuriliuos
on likaista tai
vanhaa
Tuore puskuriliuos
Elektrodi
öljyinentai
likainen
Joselektrodionerittäinlikainen,
puhdistaseetanolilla/eetterillä
suhteessa1:1taikehonlämpöisellä
(40°C)saippualiuoksella
pH-mittari
näyttää
epävakaita
lukemia
Elektrodi
öljyinentai
likainen
Joselektrodionerittäinlikainen,
puhdistaseetanolilla/eetterillä
suhteessa1:1taikehonlämpöisellä
(40°C)saippualiuoksella
Ongelmia
kaapelin
kanssa
Tarkista,ettäkaapelionkunnolla
kytkettytaivaihdakaapeli
Epätavallisia
mittausarvoja
pH-mittari,
elektrodi,
kaapeli
– Tarkistaelektrodin/kaapelinja
kaapelin/pH-mittarinliittimet
– Tarkistakaapelitaikäytätoista
kaapelia
– Vaihdaelektrodijakalibroi
pH-mittarisiuudelleen
7 Elektrodin tekniset tiedot
Määritys LoT406-M6-DXK-S7/25
Tilausnumero 104063123
pH-arvonmittausalue 2 … 11
Lämpötila-alue 0…80°C
Viitejärjestelmä Argenthal
Viite-elektrolyytti Xerolyt
Kalvontyyppi Aukko
Pistokeliittimentyyppi S7
Tunkeutumissyvyys 25mm
Halkaisija 6mm
Akseli PBT(FDA-hyväksytty)
PBT=Polybutyleenitereftalaatti
8 Elektrodin käyttöikää lyhentävät seikat
-Säilytyskuivana
-pH<2
-pitkäliuottaminenorgaanisissaliuoksissa
-säilytystislatussataidemineralisoidussavedessä
-lämpötilanvaihtelut
9 Kirjallisuusviitteet
– PracticeandtheoryofthepHmeasurement
206061531-E
– ApplicationpHMeasurementinmeat
52 000 455
– ApplicationpHMeasurementincheesemaking
52 000 459
– ApplicationpHMeasurementinrawmeatprocessing
52 000 467