35
KÄYTTÄMINEN
1. Kytke se sähköpistokkeeseen.
2. Paina kytkintä käynnistääksesi moottorin, päästä se ylös laitteen sammuttamiseksi.
3. Käännä nopeusvalitsin haluamasi nopeuteen (min – max).
• Käytä sauvasekoitinta suurella nopeudella.
• Käytä vispilää hitaalla nopeudella sekoituksen aluksi, nosta sitten nopeutta vatkaamista
varten.
• Kun käytät silppuria, käytä pientä nopeutta karkeaan hienontamiseen ja suurta nopeutta
hienoon silppuamiseen.
• Käytä silppuria pyrähdyksinä muutaman sekunnin ajan, muuten voit mennä liian pitkälle.
• Käytä vaahdottimen kanssa alhaista tai keskinopeutta – varo sekoittamasta liikaa.
• Käytä levyn kanssa alhaista tai keskinopeutta.disc.
Lisäosa Enimmäiskäyttöaika Lepoaika
Sauvasekoitin 10 sekuntia 10 sekuntia
Vispilä 3 minuuttia 3 minuuttia
Silppuri 30 sekuntia 30 sekuntia
Vaahdotin 90 sekuntia 90 sekuntia
Levy 15 sekuntia 15 sekuntia
SAUVASEKOITIN
• Yleensä ottaen sauvasekoitin voi tehdä kaikkea sitä, mitä tavallinen sekoitin voi tehdä,
mutta se on nopeampi ja sen peseminen on helpompaa. Voit sekoittaa, soseuttaa tai
survoa ainekset kattilassa tai kulhossa, jossa aiot valmistaa ne.
• Käytit millaista astiaa hyvänsä varmista, että se on vakaalla ja tasaisella tasolla, ja tue sitä
vapaalla kädellä, jotta se ei pääse pois työtasolta.
• Älä upota sauvasekoitinta putken päätä syvemmälle.
• Kun käytät sitä kuumissa nesteissä, älä anna terän rikkoa pintaa missään kulmassa, voit
roiskuttaa nestettä kulhon/kattilan/astian ulkopuolella.
• Älä käynnistä laitetta, ennen kuin sen terä on ruoka-astian sisällä.
• Sammuta laite ennen erän nostamista ruoka-astiasta .
VISPILÄ
Yleensä kun käytät sauvasekoitinta korvaamaan varsinaisen sekoittimen, käytä vispilää
tapauksissa, joissa tavallisesti käyttäisit pallovispilää, mutta anna kädensijan tehdä työ
käsivartesi lihasten sijaan.
• Työnnä vispilä vispilän pitimen pohjaan saakka.
• Vispilän ottamiseksi pois sinun tarvitsee vain vetää vispilä vispilän pitimen pohjasta pois.
• Älä upota vispilää vispilän pitimen pohjaa syvemmälle.
KANNUN KANSSA
• Käytä silppuria hienontamaan ainekset.
• Käytä vaahdotin vatkaamaan kermaa, kananmunia ja sekoittamaan kananmunia ja sokeria
keskenään.
1. Paina tuki vaahdotin/silppurin päälle kunnes se napsahtaa paikoilleen.
2. Laske tuki kannun keskelle karan päälle.
3. Kiinnitä kansi kannuun ja käännä sitä vasemmalle, jotta se lukittuu paikoilleen.
4. Kiinnitä kahva kanteen ja käännä sitä oikealle.
5. Kiinnitä alusta putkeen.
6. Lisää aineet putken kautta ja työnnä ne alas "työntäjän " avulla.
käyttöohjeet