1 - 2 1 - 2
1 - 2 2 - 3
2 - 3 4 - 5
2 - 3 4 - 5
3 5
3 - 4 2 - 3 - 4 - 5
4 - 5 6 - 7 - 8
6 9
Suositukset
tulee
lisätä seuraavissa tapauksissa:
huomattava määrä nestettä,
kannettomat keittoastiat.
vaurioitumisen:
Seuraavat neuvot auttavat säästämään energiaa ja
välttämään keittoastioiden
Käytä keittoalueiden kokoon sopivia keittoastioita.
vastattava keittoalueen
Käyttöön liittyvät varoitukset
Keittoastian pohjan halkaisijan on
halkaisijan kokoa, se ei saa koskaan olla sitä pienempi.
Käytä keittoastioita, joiden pohja on tasainen ja paksu.
epävakaita keittoalueiden päällä.
Aseta keittoastia keittoalueen keskelle.
Muutoin se voi kaatua.
Käytä aina keittoastioiden kansia.
Älä käytä vääntyneitä keittoastioita, jotka ovat
Älä kohdista iskuja keittotasoon, älä myöskään aseta
sen päälle liiallisia painoja.
Käsittele keittoastioita varoen keittotason päällä.
Se voi vaurioittaa keittotasoa.
Älä peitä keittotasoa alumiinipaperilla tai muilla
vastaavilla tuotteilla sen käytön aikana.
Teho (6 asennon Teho (keittotason
Seuraavat suositukset ovat viitteellisiä. Tehoa
tehotasoja 9)
suurien ruokamäärien valmistus,
Sulatus: suklaa, voi, hyytelö
keittotaso)
Keitto: perunat, pasta, vihannekset
Paisto: padat, paisti
Keitto: riisi, kastike, jauheliha
Höyrytys: kala
Kuumennus, lämpimänä pito: valmiit ruoat
Paahto: leikkeet, pihvit, tortillat
Keitto ja ruskistus
85