30
- VATKAUS / EMULGOINTI / VAAHDOTUS (Maksimikäyttöaika: 10 minuuttia).
- Käytä tiheää lankavispilää (C3) 1-nopeuden ja enimmäisnopeuden välillä.
- Voit valmistaa esim. majoneesia, valkosipulimajoneesia, kastikkeita, munanvalkuaisvaahtoa
(enintään 8 valkuaisesta) tai kermavaahtoa (enintään 500 ml).
- Älä käytä tiheää lankavispilää (C3) raskaiden taikinoiden vaivaamiseen äläkä kevyiden
taikinoiden sekoittamiseen.
Lisätarvikkeiden irrotus: Odota, että laite on täysin pysähtynyt, ja käy läpi kokoonpanovaiheet
käänteisessä järjestyksessä, kaaviot 1.4:stä 1.1:een.
2 - HOMOGENOINTI / SEKOITUS / VATKAUS (MALLIKOHTAINEN)
Ruoka-aineiden tyypistä riippuen voit valmistaa sekoituskulhossa (D) enintään 1,5 l paksuja
sekoituksia ja 1,25 l nestemäisiä sekoituksia.
KÄYTETYT LISÄTARVIKKEET: Sekoituskulho (D / L).
2.1 - LISÄTARVIKKEIDEN ASENNUS
Noudata kaavioita 2.1–2.3 sekä 10.
2.2 - KÄYNNISTYS (Maksimikäyttöaika: 3 minuuttia).
• Käynnistä kääntämällä nopeudensäädinpainiketta (A1) reseptin mukaiseen asentoon (nopeudesta
4 Max tai Pulse). Sykäystoiminnolla voit hallita sekoitusta paremmin ja lopputuloksesta tulee
tasaisempi.
• Voit lisätä aineksia annostelutulpan (D2, L5) aukosta valmistuksen aikana.
Ohjeita:
• Voit valmistaa seuraavia ruokia:
- Hienoksi sekoitettuja keittoja, kastikkeita, kompotteja, pirtelöitä tai cocktaileja.
- Kevyitä taikinoita (lettuja, munkkeja, hedelmäkakkuja tai luumupannukakkua).
• Jos ainekset tarrautuvat sekoituskulhon seinämiin sekoituksen aikana, pysäytä laite, odottaa
täydellinen kattilan seisokin, irrota sekoituskulho ja pudota ainekset terille spaattelia käyttäen.
Aseta sitten sekoituskulho takaisin ja jatka valmistusta.
Lisätarvikkeiden irrotus: dota, että laite on täysin pysähtynyt, ennen kuin irrotat sekoitusastian,
ja käy kokoonpanovaiheet läpi käänteisessä järjestyksessä, kaaviot 2.3:sta 2.1:een sekä 10.
3 - PILKKOMINEN (MALLIKOHTAINEN)
KÄYTETYT LISÄTARVIKKEET:
Kiinnityskappale (E), Pilkkomispää koottuna (F)
3.1 - PILKKOMISSOVITTIMEN ASENNUS
Noudata kaavioita 9 ja 10 ja sitten 3.1–3.3.
3.2 - KÄYNNISTYS
• Käynnistä laite kääntämällä säädintä (A1) nopeuteen 3 tai 4.
• Laita liha täyttöaukkoon pala palalta syöttöpainimen (F7) avulla. Älä koskaan työnnä aineksia
täyttöaukkoon sormin tai keittiövälineillä.
- Voit pilkkoa enintään 3 kg lihaa, maksimikäyttöaika: 10 minuuttia.
Ohjeita:
- Valmistele kaikki pilkottavat ainekset (poista lihasta luut, rustot ja jänteet ja leikkaa n. 2 x
2 cm:n paloiksi).
- Varmista, että liha on sulaa.