AEG CB4000-1-MSKAND. Ohjekirja

Tyyppi
Ohjekirja

Tämä käsikirja sopii myös

COMPETENCE B4000-1
Kalusteisiin sijoitettava uuni
Käyttöohje
2
Arvoisa asiakas,
Lue tämä käyttöohje huolellisesti läpi.
Kiinnitä erityistä huomiota ensimmäisillä sivuilla olevaan “Turvallisuus-
ohjeita” -kappaleeseen. Säilytä tämä käyttöohje myöhempää käyttöä
varten. Anna käyttöohje laitteen mukana mahdolliselle uudelle omista-
jalle.
Tekstissä käytetään seuraavia symboleita:
1
Turvallisuusohjeet
Varoitus: Oman turvallisuutesi kannalta tärkeät ohjeet.
Huomautus: Ohjeet, jotka auttavat välttämään laitteen vioittumista.
3
Ohjeita ja käytännön vinkkejä
2
Ympäristöä koskevia tietoja
1. Nämä numerot ohjaavat sinua vaiheittain laitteen käytössä.
2. ...
3. ...
Teknisissä ongelmissa on meidän TEHTAAMME HUOLTOPALVELU aina
käytettävissäsi (osoitteet ja puhelinnumerot löydät hakemistosta
“Huoltopalvelupaikat”).
Huomioi samalla “Huolto”-luvussa annetut ohjeet.
Painettu ympäristöystävällisesti valmistetulle paperille.
Ekologisesti ajatteleva toimii myös ekologisesti ...
3
Sisällys
Turvallisuus . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 5
Hävittäminen . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 7
Laitteen kuvaus . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 8
Kokonaiskuva . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 8
Toimintopaneeli . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 8
Uunin varustus . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 9
Uunin varusteet . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 10
Ennen ensimmäistä käyttöä . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 11
Ensimmäinen puhdistus . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 11
Uunin käyttö . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 12
Virran kytkeminen ja katkaiseminen . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 12
Uunin toiminnot . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 13
Rasvasuodattimen asettaminen paikalleen/irrottaminen . . . . . . . . . . . . . . 15
Luukun mekaaninen lukitus . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 16
Käyttömahdollisuudet, taulukot ja vihjeet . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 17
Leivonnaisten paistaminen . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 17
Paistotaulukko . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 19
Leivonnaisten paistamiseen liittyviä vinkkejä . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 22
Taulukko: laatikkoruoat ja kuorruttaminen . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 23
Taulukko: pakastetut valmisruoat . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 24
Ruokien paistaminen . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 25
Paistotaulukko . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 27
Grillaus . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 29
Grillaustaulukko . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 29
Sulattaminen . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 30
Sulatustaulukko . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 30
Keittäminen (säilöntä) . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 31
Puhdistus ja hoito . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 33
Laitteen ulkopinta . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 33
Uunin sisäosa . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 33
Rasvasuodatin . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 33
Varusteet . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 33
Kannattimet . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 34
Uuninvalaistus . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 35
4
Uunin yläosan puhdistaminen . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 36
Uuninluukku . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 37
Uunin luukun lasi . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 38
Mitä tehdä, jos ... . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 40
Tekniset tiedot . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 41
Uunin sisämitat . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 41
Säädökset, standardit, direktiivit . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 41
Hakemisto . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 42
Huolto ja varaosat . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 43
5
1 Turvallisuus
Sähköturvallisuus
Laitteen saa liittää vain ammattitaitoinen sähkömies.
Kun laitteeseen tulee häiriöitä tai laite vaurioituu: kierrä sulakkeet
irti tai kytke pois toiminnasta.
Laitteen puhdistus höyrysuihku- tai korkeapainepuhdistimella on tur-
vallisuussyistä kielletty.
Ainoastaan koulutettu ammattihenkilö saa korjata laitteen. Asi-
aankuulumattomat korjaustyöt saattavat aiheuttaa vakavia vaarati-
lanteita. Käänny korjausasioissa valtuutetun huoltoliikkeen tai alan
erikoisliikkeen puoleen.
Lasten turvallisuus
Älä koskaan jätä lapsia ilman valvontaa, kun laite on toiminnassa.
Turvallisuus laitetta käytettäessä
Laitetta saa käyttää vain kotitalouksissa tavalliseen ruuanlaittoon ja
paistamiseen.
Liitettäessä sähkölaitteita laitteen läheisyydessä oleviin pistorasioihin
on noudatettava varovaisuutta. Liitäntäjohdot eivät saa joutua kuu-
mien keittoalueiden päälle tai kuuman uunin luukun väliin.
Varoitus: Palovamman vaara! Uunin sisäosa kuumenee käytön yhte-
ydessä.
Jos uuniin laitetaan alkoholia sisältäviä aineksia, saattaa syntyä hel-
posti syttyvä alkoholin ja ilman sekoitus. Avaa luukku tässä tapauk-
sessa varovasti. Älä käsittele avaamisen yhteydessä hiillosta, kipinöitä
tai tulta.
6
Näin vältät laitteen vaurioitumisen
Älä vuoraa uunia alumiinifoliolla äläkä aseta sen pohjalle leivinpeltiä,
kattilaa tms.; muussa tapauksessa uunin pohjapinnoite vaurioituu sen
pinnalle kerääntyvän kuumuuden vuoksi.
Leivinpelliltä tippuvat hedelmämehut saavat aikaan tahroja, jotka ei-
vät enää lähde pois. Käytä uunipannua, kun paistat hyvin kosteita
kakkuja.
Älä aseta mitään esineitä avoimen uunin luukun päälle.
Älä koskaan kaada kuumaan uuniin vettä. Emali voi vaurioitua.
On varottava kohdistamasta iskuja lasiruutuun (erityisesti etummai-
sen ruudun reunoihin), sillä se voi mennä rikki.
Älä säilytä uunissa mitään esineitä. Ne voivat syttyä, kun uuniin kyt-
ketään virta.
Älä säilytä uunissa kosteita elintarvikkeita. Ne voivat vaurioittaa
emalipintaa.
7
2 Hävittäminen
Pakkausmateriaalin hävittäminen
Kaikki materiaalit voidaan kierrättää rajoituksetta.
Muovit on merkitty seuraavalla tavalla:
>PE< tarkoittaa polyeteeniä, jota on käytetty esim. ulommaisessa
suojuksessa ja sisällä olevassa pussissa.
>PS< tarkoittaa solupolystyreeniä, joka ei sisällä kloorattuja fluorihii-
livetyjä ja jota on käytetty esim. pehmusteosissa.
Käytöstä poistetun laitteen hävittäminen
1
Varoitus: Jotta käytöstä poistettu laite ei aiheuttaisi vaaratilanteita, se
on saatettava ennen hävittämistä käyttökelvottomaksi.
Erota laite verkosta ja irrota laitteen verkkoliitäntäjohto.
Ympäristönsuojelusyistä kaikki käytöstä poistetut laitteet on hävitet-
tävä asianmukaisesti.
Laitetta ei saa hävittää tavallisen kotitalousjätteen mukana.
Tietoja laitteiden keräysajoista ja -paikoista voit kysyä omasta kun-
nastasi tai kaupungistasi.
8
Laitteen kuvaus
Kokonaiskuva
Toimintopaneeli
9
Uunin varustus
Höyryn ulostuloaukko
Uunista tuleva höyry johdetaan ulos luukun yläreunan ja toimintopa-
neelin välistä.
10
Uunin varusteet
Uuniritilä
Astioita, kakkuvuokia, paistamista ja
grillaamista varten
Uunipannu
Ruokien paistoa ja rasvan kerää-
mista varten
Leivinpelti
Kakkuja ja pikkuleipiä varten
11
Ennen ensimmäistä käyttöä
Ensimmäinen puhdistus
Puhdista uuni hyvin, ennen kuin käytät sitä ensimmäisen kerran.
1
Huom: Älä käytä voimakkaita, hankaavia puhdistusaineita, jotta pinta
ei vahingoittuisi!
3
Käsittele metalliosat tavallisilla hoitoaineilla.
1. Aseta uunin toimintojen kytkin uunin valaistuksen L kohdalle.
2. Ota kaikki tarvikkeet pois uunista ja puhdista ne lämpimällä astianpe-
suaineliuoksella.
3. Puhdista myös uuni lämpimällä astianpesuaineliuoksella ja kuivaa.
4. Pyyhi laitteen etupuoli kostealla liinalla.
12
Uunin käyttö
Virran kytkeminen ja katkaiseminen
1. Käännä “Uunin toiminnot”-kytkin haluamasi toiminnon kohdalle.
2. Käännä lämpötilanvalintakytkin halutun lämpötilan kohtaan.
Käyttötilan keltainen merkkivalo palaa niin kauan kuin uuni tai keitto-
alueet ovat käytössä.
Lämpötilan punainen merkkivalo palaa niin kauan kuin uuni kuumenee.
3. Kun haluat kytkeä uunin pois päältä, käännä kytkimet “Uunin toimin-
not” ja “Lämpötilan valinta” nolla-asentoon.
3
Jäähdyttimen tuuletin
Tuuletin kytkeytyy toimimaan automaattisesti heti, kun uuniin kytke-
tään virta, jotta laitteen pinta ei kuumuisi. Kun uuni kytketään pois toi-
minnasta, tuuletin jatkaa vielä toimintaansa ja jäähdyttää laitetta. Se
kytkeytyy pois päältä automaattisesti.
13
Uunin toiminnot
Uunissa on seuraavat eri toiminnot:
L Uunin valaistus
Tämän toiminnon avulla voit valaista uunin sisäosan esim. puhdistuk-
sen yhteydessä.
Mikään vastus ei ole toiminnassa.
S Kiertoilma
Kakkujen paistamiseen yhdellä tasolla sekä leivonnaisille, joiden pohja
on paistettava tavallista ruskeammaksi ja rapeammaksi. Tällaisia leivon-
naisia ovat esim. pizza, quiche lorraine, rahka-/juustokakut jne.
Aseta uunin lämpötila 20 - 40 °C alhaisemmaksi kuin ylä-/alalämpöä
käytettäessä.
Ylä-/alalämpö on toiminnassa ja sen lisäksi myös tuuletin toimii.
U Intensiivi
Tämän toiminnon ansiosta leivonnaisia jne. voidaan paistaa jopa kol-
mella tasolla yhtä aikaa.
Aseta uunin lämpötila 20 - 40 °C alhaisemmaksi kuin ylä-/alalämpöä
käytettäessä.
Takaseinän vastus on toiminnassa ja sen lisäksi myös tuuletin toimii.
O Ylä-/alalämpö
Leipomiseen ja paistamiseen yhdellä tasolla.
Ylä- ja alalämpövastukset ovat toiminnassa.
ÜAlalämpö
Mureapohjaisten kakkujen paistamiseen.
Alalämpövastus on toiminnassa.
14
A Sulattaminen
Esim. kakkujen, voin, leivän, hedelmien tai muiden pakasteiden sulat-
tamiseen tai alkusulattamiseen.
Tämän toiminnon aikana on käytössä pelkkä kiertoilmatuuletin ilman
lämmitystä.
F Grilli
Litteiden elintarvikkeiden grillaamiseen - elintarvikkeet laitetaan riti-
län keskelle (esim. pihvit, leikkeet tai kala) - tai leivän paahtamiseen.
Grillivastus on toiminnassa.
Z Iso grilli
Litteiden elintarvikkeiden suurten määrien grillaamiseen (esim. pihvit,
leikkeet tai kala) tai leivän paahtamiseen.
Ylälämpö ja grillivastukset ovat toiminnassa.
I Infratherm
Isojen lihapalojen tai lintujen paistamiseen yhdellä tasolla. Toiminto
sopii hyvin myös gratinointiin ja kuorruttamiseen.
Grillivastus ja kiertoilmatuuletin ovat vuorotellen toiminnassa.
15
Rasvasuodattimen asettaminen paikalleen/irrottaminen
Rasvasuodatin suojaa takaseinämän vastusta paistamisen yhteydessä
roiskuvalta rasvalta.
Rasvasuodattimen asettaminen
paikalleen
Tartu kiinni rasvasuodattimen kä-
densijasta ja työnnä ylhäältä uunin
takaseinämässä olevaan aukkoon
(tuulettimen aukko).
Rasvasuodattimen irrottaminen
Tartu kiinni rasvasuodattimen kä-
densijasta ja irrota vetämällä ylös.
16
Luukun mekaaninen lukitus
Luukun lukitusta ei ole asetettu toimimaan tehtaalla.
Luukun lukituksen aktivointi
Vedä salpaa eteen, kunnes se lu-
kittuu.
Uuninluukun avaaminen:
1. Paina luukku kiinni.
2. Paina salpaa ja pidä painettuna.
3. Avaa luukku.
Uuninluukun sulkeminen
Sulje luukku painamatta salpaa.
Luukun lukituksen poistami-
nen
Työnnä salpaa paneeliin saakka.
3
Luukun mekaaninen lukitus ei katoa, kun laitteen virta katkaistaan.
17
Käyttömahdollisuudet, taulukot ja vihjeet
Leivonnaisten paistaminen
Käytä leivonnaisten paistamisessa uunin kiertoilmatoimintoa S, inten-
siivi-toimintoa U tai ylä-/alalämpötoimintoa O.
3
Ota rasvasuodatin pois paistamisen ajaksi, sillä muuten paistovaihe
pitenee ja leivonnaisten pinta ruskistuu epätasaisesti.
Vuoat
Ylä-/alalämpö-toimintoon O soveltuvat tummasta metallista valmis-
tetut ja pinnoitetut vuoat.
Kiertoilmatoimintoon S tai intensiivi-toimintoon U soveltuvat
myös metalliset, lasiset ja keraamiset vuoat.
Kannatintasot
Toimintoja kiertoilma S tai ylä-/alalämpö O käytettäessä voidaan
paistaa vain yhdellä tasolla kerrallaan.
Intensiivi-toiminto U mahdollistaa kuivien, litteiden leivonnaisten
paistamisen jopa kolmella leivinpellillä yhtä aikaa.
1 leivinpelti:
esim. kannatintaso 3
1 uunivuoka:
esim. kannatintaso 1
2 leivinpeltiä:
kannatintasot 1 ja 4
3 leivinpeltiä:
kannatintasot 1, 3 ja 5
18
3
Yleiset ohjeet
Huomioi, että kannatintasojen numerointi lasketaan alhaalta ylös-
päin.
Aseta leivinpellin viisto reuna eteenpäin!
Aseta kakkuvuoat aina ritilän keskelle.
Kiertoilma- S tai ylä-/alalämpötoiminnolla O voit paistaa kaksi
kakkua kerrallaan, kun laitat ne vierekkäin ritilälle. Paistoaika ei ole
juuri ollenkaan pitempi.
Paistotaulukoihin liittyviä ohjeita
Taulukoissa on mainittu joitakin ruokia varten tarvittavat lämpötilat,
paistoajat ja kannatintasot.
Lämpötilat ja paistoajat ovat ohjearvoja, koska ne riippuvat taikinan
koostumuksesta, määrästä ja paistovuoasta.
Suosittelemme, että asetat ensimmäisellä kerralla suhteellisen alhai-
sen lämpötilan ja lisäät lämpötilaa vasta tarvittaessa, esim. jos haluat
leivonnaisen ruskistuvan voimakkaammin tai kypsennys kestää liian
kauan.
Jos et löydä käyttämällesi reseptille sopivia tietoja, käytä ohjearvona
samantyyppisen leivonnaisen arvoja.
Kun paistat useampia kakkuja pelleillä tai vuoissa useammalla kanna-
tintasolla, paistoaika saattaa olla 10-15 minuuttia pitempi.
Kosteat leivonnaiset (esim. pizza, hedelmäkakut jne.) on paistettava
vain yhdellä kannatintasolla.
Kun paistetaan yhtäaikaa eri korkuisia leivonnaisia, niiden ruskistu-
minen voi alussa olla erilaista. Tässä tapauksessa lämpötila-asetusta
ei tule muuttaa. Erot ruskistumissa tasoittuvat paistamisen aikana.
2
Pitkien paistoaikojen yhteydessä uunin virta voidaan katkaista
n. 10 minuuttia ennen paistoajan päättymistä, jotta voidaan käyttää
hyväksi jälkilämpö.
Mikäli ei muuta mainita, taulukot ovat voimassa asetettaessa leivonnai-
set kylmään uuniin.
19
Paistotaulukko
Paistaminen yhdellä kannatintasolla
Leivonnaisen laatu Kiertoilma S Ylä-/alalämpö O Aika
Kanna-
tintaso
alhaalta
Lämpötila
ºC
Kanna-
tintaso
alhaalta
Lämpötila
ºC
molemmille
toiminnoille
h: min.
Vuoassa paistettavat lei-
vonnaiset
Vuokakakut
1 150-160 1 160-180 0:50-1:10
Hiekkakakut
1 140-160 1 150-170 1:10-1:30
Sokerikakut 1 150-160 1 160-180 0:25-0:40
Murotaikinakakkupohja 3 170-180 2
190-210
1
0:10-0:25
Sokerikakkupohja 3 150-170 2 170-190 0:20-0:25
Omenatorttu, peitetty 1 150-170 1 170-190 0:50-1:00
Suolaiset tortut
(esim. quiche lorraine)
1 160-180 1 190-210 0:30-1:10
Rahka- /juustokakku 1 140-160 1 170-190 1:00-1:30
Leivinpellillä paistetta-
vat leivonnaiset
Hiivapulla/vehnäpitko 3 160-170 3 170-190 0:30-0:40
Saksalainen joulupitko 3
.150-170
1
3
160-180
1
0:40-1:00
Leipä (ruisleipä) ensin
.....................................sitten
1
.180-200
1
140-160
2
250
1
160-180
0:20
0:30-1:00
Tuulihatut/täytetyt lei-
vokset
3
160-170
1
3 190-210 0:15-0:30
Kääretorttu 3
150-170
1
3
180-200
1
0:10-0:20
Kuiva murupintainen
kakku
3 150-160 3 160-180 0:20-0:40
Voi-/sokerikakku, 3
160-170
1
3
190-210
1
0:15-0:30
20
Hedelmäkakut
(hiiva-/murotaikina)
2
3 150-170 3 170-190 0:25-0:50
Muropohjainen
hedelmäkakku
1
3 160-170 3 170-190 0:40-1:20
Leivinpellillä paistettavat
kakut, joissa arat täytteet
(esim. rahka, kerma,
kreemi)
- - 3
160-180
1
0:40-1:20
Pizza (paljon täytettä)
2
1 180-200 1
190-210
1
0:30-1:00
Pizza (ohut) 1 200-220 1
230-300
1
0:10-0:25
Ohut leipä, rieska 1 200-220 1
270-300
1
0:08-0:15
Pienet leivonnaiset
Murotaikinaiset pikkulei-
vät
3 150-160 3
170-190
1
0:06-0:20
Pursotettavat pikkuleivät 3 140-150 3 160-180 0:10-0:40
Sokeripikkuleivät 3 150-160 3 170-190 0:15-0:20
Valkuaisleivokset, maren-
git
3 80-100 3 100-120 2:00-2:30
Mantelileivokset 3 100-120 3 120-140 0:30-0:60
Pienet hiivataikinaleivon-
naiset
3 160-170 3 170-190 0:20-0:40
Pienet voitaikinaleivon-
naiset
3
170-180
1
3
190-210
1
0:20-0:30
Sämpylät 3
180-200
1
3
180-220
1
0:20-0:35
1) Esilämmitä uuni
2) Käytä uuniritilä/uunipannua tai uunipannua!
Tummalla painetut tiedot ilmoittavat kulloinkin uunin sopivimman toiminnon.
Leivonnaisen laatu Kiertoilma S Ylä-/alalämpö O Aika
Kanna-
tintaso
alhaalta
Lämpötila
ºC
Kanna-
tintaso
alhaalta
Lämpötila
ºC
molemmille
toiminnoille
h: min.
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4
  • Page 5 5
  • Page 6 6
  • Page 7 7
  • Page 8 8
  • Page 9 9
  • Page 10 10
  • Page 11 11
  • Page 12 12
  • Page 13 13
  • Page 14 14
  • Page 15 15
  • Page 16 16
  • Page 17 17
  • Page 18 18
  • Page 19 19
  • Page 20 20
  • Page 21 21
  • Page 22 22
  • Page 23 23
  • Page 24 24
  • Page 25 25
  • Page 26 26
  • Page 27 27
  • Page 28 28
  • Page 29 29
  • Page 30 30
  • Page 31 31
  • Page 32 32
  • Page 33 33
  • Page 34 34
  • Page 35 35
  • Page 36 36
  • Page 37 37
  • Page 38 38
  • Page 39 39
  • Page 40 40
  • Page 41 41
  • Page 42 42
  • Page 43 43
  • Page 44 44

AEG CB4000-1-MSKAND. Ohjekirja

Tyyppi
Ohjekirja
Tämä käsikirja sopii myös

muilla kielillä