Russell Hobbs 19811-56 Ohjekirja

Kategoria
Mixer/food processor accessories
Tyyppi
Ohjekirja

Tämä käsikirja sopii myös

30
Lue käyttöohjeet, säilytä ne ja anna ne laitteen mukana, mikäli luovutat sen toiselle henkilölle.
Poista kaikki pakkausmateriaali ennen käyttöä.
A TÄRKEITÄ VAROTOIMIA
Seuraa perusvarotoimia, muun muassa seuraavia ohjeita:
1 Laitetta saavat käyttää henkilöt, joiden fyysiset, aistinvaraiset tai
henkiset suorituskyvyt ovat heikentyneet tai joilta puuttuu
kokemusta ja tietoa, jos heitä valvotaan/opastetaan, ja he
ymmärtävät käyttöön liittyvät vaarat.
•Lapset eivät saa käyttää laitetta tai leikk sillä.
•Pidä laite ja virtajohto poissa lasten ulottuvilta.
c Laitteen väärinkäyt saattaa aiheuttaa henkilövahingon.
2 Irrota laite verkkovirrasta ennen kokoamista, purkamista tai
puhdistamista.
3 Käytä tätä lisävarustetta vain tuotteessa numero 18553-56.
4 Älä käytä laitetta muihin kuin tässä käyttöohjeessa kuvattuihin tarkoituksiin.
5 Älä anna moottorin käydä yhtäjaksoisesti yli 10 minuuttia, se voi kuumeta liikaa. Laite on
sammutettava 10 minuutin kuluttua ainakin 10 minuutiksi, jotta se palaa käyttökuntoon.
6 Älä käytä laitetta, jos se on vahingoittunut tai toimii huonosti.
vain kotikäyttöön
C KOKOAMINEN
1 Paina akseli rungon sisään.
2 Akselin takaosan pitää näkyä noin 16 mm rungon takaa.
3 Kiinnitä haluamasi reikälevy.
4 Reikälevyn reunassa olevan kolon tulee kiinnittyä rungon sisäpuolella olevaan ulokkeeseen.
5 Kiinnitä rengasmutteri rungon etuosaan ja kiristä se käsin.
6 Älä käytä liikaa voimaa, se vaurioittaa kierteitä.
7 Sammuta laite () ja irrote se verkosta.
8 Avaa käyttöyksikön etukansi.
9 Paina kiinnike alas ja pidä sitä siellä.
10 Paina rungon takaosa laitteen etukäyttöyksikköön.
11 Sinun on ehkä kierrettävä sitä hieman saadaksesi akselin takaosan kiinnittymään
käyttöyksikön.
12 Kun käyttöyksikkö on oikein asetettu, pyöritä runkoa kunnes putki on pystysuorassa.
13 Vapauta kiinnike – sen pitäisi kiinnittyä rungon takaosan reikään.
C PURSOTTAMINEN
14 Pyöritä tuorepasta hasselpähkinän kokoisiksi palloiksi.
15 Laita pistoke kiinni pistorasiaan.
16 Valitse nopeus 1.
17 Pudota pastapallo putkeen.
18 Odota kunnes näet pastan tulevan reikälevystä ennen kuin pudotat toisen pastapallon.
19 Sen jälkeen, kun ensimmäinen pallo on mennyt läpi, voit nostaa nopeudeksi 3.
20 Aluksi pasta voi kihartua. Tämä loppuu, kun pursotetaan riittävä määrä, joka pitää
pursottimen suorana.
21 Voit leikata kiharat osat, pyörittää palloiksi ja pudottaa putkeen.
22 Kun pursotettu pasta on halutun pituinen, vedä se varovasti irti reikälevystä.
31
]
23 Erottele pastasuikaleet ja aseta talouspaperin päälle kuivumaan.
24 Sammuta laite () ja irrote se verkosta.
C MINKÄ REIKÄLEVYN VALITSEN?
25 Reikälevyt on numeroitu 16
1 spagetti
2 pieni makaroni
3 rigatoni
4 tagliatelle
5 lasagne
6 iso makaroni
C PURKAMINEN
26 Sammuta laite () ja irrote se verkosta.
27 Vedä kiinnike alas ja vedä runko irti käyttöyksikön etuosasta.
28 Sulje käyttöyksikön etukansi.
29 Ruuvaa rengasmutteri irti (jos se on tiukka käytä ruuviavainta)
30 Aseta runko työpöydälle.
31 Pidä runkoa toisella kädellä, ja paina akselin takaosaa toisella kädellä.
32 Löysää reikälevyä akselista.
C HOITO JA HUOLTO
33 Käytä puhdistustyökalua kaapimaan/työntämään pastan irti osista.
34 Pese kaikki kuumalla saippuavedellä, huuhtele ja kuivaa.
pastataikinareseptejä
käytä kokojyväpastaan kokojyväjauhoja
t = teelusikka (5ml)
e = kananmuna, keskikokoinen (53-63g)
p = hyppysellinen
tavallinen pasta
500g tavallisia jauhoja
½ t Suolaa
4 e
vesi
Kiinnitä vispilä vatkaimeen. Sekoita jauhot ja suola vatkaimen kulhoon. Riko munat
mittakannuun. Täytä mittakannuun vettä 500 g rajan kohdalle asti. Tyhjennä mittakannu
kulhoon. Sekoita 1–2 minuuttia nopeudella 1. Keskeytä puolessa välissä ja kaavi kaikki seos
kulhon reunoilta. Seoksen pitäisi muistuttaa leivänmuruja.
käyttöohjeet
piirrokset
1 runko (takaosa)
2 akseli (takaosa)
3 reikä
4 käyttöyksikön etukansi
5 kiinnike
6 ruuviavain
7 rengasmutteri
8 reikälevyt
9 kolo
10 akseli
11 uloke
12 putki
13 runko
14 puhdistustkalu
15 mittakannu
` konepesun kestävä
32
yrttipasta
500g tavallisia jauhoja
½ t Suolaa
yrttejä, hienoksi silputtuina
p mustapippuria
4 e
vesi
Kiinnitä vispilä vatkaimeen. Sekoita jauhot ja suola vatkaimen kulhoon. Lisää yrtit ja pippuri.
Riko munat mittakannuun. Täytä mittakannuun vettä 500 g rajan kohdalle asti. Tyhjennä
mittakannu kulhoon. Sekoita 1–2 minuuttia nopeudella 1. Keskeytä puolessa välissä ja kaavi
kaikki seos kulhon reunoilta. Seoksen pitäisi muistuttaa leivänmuruja.
pasta verdi
500g tavallisia jauhoja
½ t Suolaa
4 e
75g pinaattososetta
vesi
Kiinnitä vispilä vatkaimeen. Sekoita jauhot ja suola vatkaimen kulhoon. Riko munat
mittakannuun. Lisää pinaatti. Täytä mittakannuun vettä 500 g rajan kohdalle asti. Tyhjennä
mittakannu kulhoon. Sekoita 1–2 minuuttia nopeudella 1. Keskeytä puolessa välissä ja kaavi
kaikki seos kulhon reunoilta. Seoksen pitäisi muistuttaa leivänmuruja.
1 Älä tee isompia annoksia kuin nämä määrät yhdellä kertaa, muutoin seos kuivaa ennen kuin
ehdit pursottaa sen pastaksi.
2 Jos haluat tehdä vähemmän, puolet määrästä, käytä 250 g rajaa 500 g rajan sijasta
mittakannussa.
3 Keitä tagliatelle ja lasagne kahdessa erässä välttääksesi takertumisen.
keittäminen
Kiehauta iso kattilallinen suolalla maustettua vettä. Lisää pasta varovasti. Keitä 58 minuuttia
välillä sekoittaen. Kaada lävikköön, huuhdo vedellä ja tarjoile.
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4
  • Page 5 5
  • Page 6 6
  • Page 7 7
  • Page 8 8
  • Page 9 9
  • Page 10 10
  • Page 11 11
  • Page 12 12
  • Page 13 13
  • Page 14 14
  • Page 15 15
  • Page 16 16
  • Page 17 17
  • Page 18 18
  • Page 19 19
  • Page 20 20
  • Page 21 21
  • Page 22 22
  • Page 23 23
  • Page 24 24
  • Page 25 25
  • Page 26 26
  • Page 27 27
  • Page 28 28
  • Page 29 29
  • Page 30 30
  • Page 31 31
  • Page 32 32
  • Page 33 33
  • Page 34 34
  • Page 35 35
  • Page 36 36
  • Page 37 37
  • Page 38 38
  • Page 39 39
  • Page 40 40
  • Page 41 41
  • Page 42 42
  • Page 43 43
  • Page 44 44
  • Page 45 45
  • Page 46 46
  • Page 47 47
  • Page 48 48
  • Page 49 49
  • Page 50 50
  • Page 51 51
  • Page 52 52
  • Page 53 53
  • Page 54 54
  • Page 55 55
  • Page 56 56
  • Page 57 57
  • Page 58 58
  • Page 59 59
  • Page 60 60
  • Page 61 61
  • Page 62 62
  • Page 63 63
  • Page 64 64
  • Page 65 65
  • Page 66 66
  • Page 67 67
  • Page 68 68
  • Page 69 69
  • Page 70 70
  • Page 71 71
  • Page 72 72

Russell Hobbs 19811-56 Ohjekirja

Kategoria
Mixer/food processor accessories
Tyyppi
Ohjekirja
Tämä käsikirja sopii myös