101
3 : Sekoita/vaivaa/jauha/vatkaa
KÄYTETYT LISÄTARVIKKEET:
• Kulhokokonaisuus (b).
• Liitinosa (c).
• Monikäyttöinen veitsi (d).
LISÄTARVIKKEIDEN ASENNUS:
• Aseta kulho (b3) moottoriosaan (a) ja kiinnitä se.
• Liu’uta monikäyttöinen veitsi (d) liitinosaan (c) ja aseta kokonaisuus moottoriosan ulostuloon (a1).
• Laita ruoka-aineet kulhoon.
• Aseta kansi (b2) paikoilleen ja kiinnitä se kulhoon (b3).
• Irrota kulho ja kansi vapauttamalla ensin kansi ja sitten kulho.
VATKAA/SEKOITA
• Käännä nopeudenvalitsin (a3) asentoon 2 toiminnon käynnistämiseksi.
Voit vaivata enintään:
- 600 g raskasta taikinaa, kuten: valkean leivän taikina, murotaikina… 30 sekuntia.
- 500 g erikoisleipätaikinaa, kuten: ruisleipä, täysjyväleipä, kokojyväleipä … 30 sekuntia.
Voit valmistaa enintään:
- 600 g kevyttä taikinaa, kuten: keksit, kahvikakku, jogurttikakku… 1 minuutin ja 30 sekuntia.
Voit myös valmistaa enintään 0,5 litraa lettu- ja vohvelitaikinaa jne. 1 min - 1 min 30 s.
JAUHA
• Käännä nopeudenvalitsin (a3) asentoon 2 toiminnon käynnistämiseksi, tai jos haluat kontrolloida jauhatusta
paremmin, käytä Pulse-asentoa.
Voit jauhaa enintään 300 g ruoka-aineita, kuten:
- raakaa tai keitettyä lihaa (josta on poistettu luut, hermot ja joka on pilkottu kuutioiksi).
- raakaa tai keitettyä kalaa (ilman ihoa ja ruotoja).
- kovia aineksia: juusto, kuivatut hedelmät, tietyt vihannekset (porkkanat, selleri...).
- pehmeitä aineksia: tietyt vihannekset (sipuli, pinaatti...).
VAIVAA
• Käännä nopeudenvalitsin (a3) asentoon 2 toiminnon käynnistämiseksi.
Voit sekoittaa enintään 0,5 litran keittoa, lientä, sosetta 20 sekuntia.
4: Raasta/viipaloi
KÄYTETYT LISÄTARVIKKEET:
• Kulhokokonaisuus (b).
• Liitinosa (c).
• Valitsemasi terä (f) (riippuu mallista).
• Terätuki (g).
LISÄTARVIKKEIDEN ASENNUS:
• Aseta kulho (b3) moottoriosaan (a) ja kiinnitä se.
• Liitä valitsemasi terä (f) terätukeen (g) liittämällä liitinosan (c) akseli
mahdollisimman pitkälle terän (f) läpi ja kiinnitä kokonaisuus. Aseta kokonaisuus
sen jälkeen moottoriosaan (a1).
• Aseta kansi (b2) paikoilleen ja kiinnitä se kulhoon (b3).
• Irrota kansi ja kulho irrottamalla ensin kansi ja sitten kulho.
KÄYNNISTYS JA OHJEET:
• Syötä ruoka-aineet kannen syöttöaukosta ja paina ne syöttöpainikkeen (b1) avulla.
• Käännä nopeudenvalitsin (a3) asentoon 1 viipalointia tai asentoon 2 raastamista varten.
Voit valmistaa terillä (riippuu mallista):
- karkea raastin (C) / hieno raastin (A): mukulaselleri, peruna, porkkana, juusto...
- paksu viipaloija (H) / ohut viipaloija (D): peruna, sipuli, kurkku, punajuuri, omena, porkkana, kaali...
- ranskalaisten perunoiden leikkuri (E): ranskalaiset perunat…
- perunakakku/parmesaaniterä (G): parmesaani, kookospähkinä…
Varmista, että
liitinosan (c)
metallinen akseli
on liitetty kannen
syöttöaukon (b2)
keskelle
FI