78
• Lukitse kannun kansi. Aseta mittakorkki paikalleen kanteen ja lukitse se kiertämällä sitä.
• Kun lisäät aineksia sekoittamisen aikana, irrota mittakorkki kannesta ja lisää ainekset
syöttöaukon kautta. Varo roiskeita.
• Kytke laite pistorasiaan ja paina laitteen oikeassa alakulmassa sijaitsevaa
virtapainiketta (7). Tuote antaa äänimerkin ja näyttö syttyy harmaana.
• Paina käynnistyspainiketta, jolloin näyttö syttyy sinisenä.
• Valitse haluamasi ohjelma tai manuaaliset asetukset (aika ja nopeus) ja paina
käynnistyspainiketta. Odota, että laite pysähtyy automaattisesti. Jos haluat pysäyttää
tehosekoittimen ennen ohjelman automaattista päättymistä, paina
käynnistyspainiketta.
• Älä ravista moottoriyksikköä tai kannua, kun laite on käytössä.
• Kun käytät syöttöpaininta tai mittakorkkia, pidä kannun kahvasta kiinni, jotta kannu ei
putoa.
• Kun tehosekoitin on käytössä, älä käytä syöttöpainimen lisäksi muita lisälaitteita, jotta
kannu ei vaurioidu.
• Paina sammuttaaksesi näytön.
HUOMAUTUS:
Kun olet käyttänyt tehosekoitinta yhden jakson enimmäisajan, anna sen
levätä yhden minuutin ajan, ennen kuin jatkat sen käyttöä.
Kun olet käyttänyt tehosekoitinta enintään kahden jakson ajan, sammuta laite ja anna
sen jäähtyä huoneenlämmössä (kestää noin kaksi tuntia).
Ylikuormitussuoja
Laite on varustettu ylikuormitussuojalla, joka estää ylikuormituksesta johtuvia
moottorivahinkoja.
Jos laite sammuu käytön aikana, toimi seuraavasti:
- Sammuta laite painamalla virtapainiketta, irrota se pistorasiasta ja anna jäähtyä
noin 15–20 minuuttia.
- Kytke laite takaisin pistorasiaan ja jatka tehosekoittimen käyttöä.
3 ohjelmaa :
Smoothie :
Tehosekoitin toimii vuorotellen eri nopeuksilla noin minuutin ajan.
Kuuma keitto :
Lämmittää ja sekoittaa esi¬keitetyt kasvikset ja liemet nopeiden
terien ansiosta.
Sorbetti :
Tehosekoitin toimii nopeudella 6 noin minuutin ajan.
• Pulssipainike mahdollistaa pulssi-ohjelman.
RESEPTIT:
•
Porkkanakeitto :
800 g esikeitettyä porkkanaa ja 1,2 l vettä, sekoita 3 minuutin ajan.
•
Smoothie :
250 g vihreitä, kuorimattomia omenoita + 150 g selleriä + 125 g kiiviä +
180 g päärynää + 40 g pinaattia + 225 ml vettä + 50 g jääpaloja.
•
Kuuma keitto :
450 ml kanalientä + 120 g kuohukermaa + 300 g kesäkurpitsaa +
100 g porkkanoita + 50 g selleriä + 30 g vihreää paprikaa. Kasvisten tulee olla
esikeitettyjä.
SM_BLENDER_MAGO_ 8080017309_EE.qxp_Mise en page 1 05/01/2017 09:59 Page78