30
Lue käyttöohjeet, säilytä ne ja anna ne laitteen mukana, mikäli luovutat sen toiselle henkilölle.
Poista kaikki pakkausmateriaali ennen käyttöä.
A TÄRKEITÄ VAROTOIMIA
Seuraa perusvarotoimia, muun muassa seuraavia ohjeita:
1 Tätä laitetta saa käyttää vain vastuullinen aikuinen tai käytön on tapahduttava tällaisen
henkilön valvonnassa. Käytä ja säilytä laitetta poissa lasten ulottuvilta.
2 Käytä tätä lisävarustetta vain tuotteessa numero 18553-56.
3 Pidä kädet poissa terien luota – ne ovat teräviä
4 Älä käytä sormia tai työvälineitä ruoan syöttämiseksi putkeen – käytä vain työntäjää.
5 Älä käytä laitetta muihin kuin tässä käyttöohjeessa kuvattuihin tarkoituksiin.
6 Älä anna moottorin käydä yhtäjaksoisesti yli 10 minuuttia, se voi kuumeta liikaa.
Laite on sammutettava 10 minuutin kuluttua ainakin 10 minuutiksi, jotta se palaa
käyttökuntoon.
7 Irrota laite sähköverkosta ennen lisälaitteiden kiinnittämistä tai irrottamista.
8 Älä käytä laitetta, jos se on vahingoittunut tai toimii huonosti.
vain kotikäyttöön
C KOKOAMINEN
1 Paina akseli rungon sisään.
2 Akselin takaosan pitää näkyä noin 14 mm rungon takaa.
3 Kiinnitä terä akselin eteen.
4 Terän litteän osan pitää olla reikälevyyn päin.
5 Kiinnitä haluamasi reikälevy.
6 Reikälevyn reunassa olevan kolon tulee kiinnittyä rungon sisäpuolella olevaan ulokkeeseen.
7 Kiinnitä rengasmutteri rungon etuosaan ja kiristä se käsin.
8 Älä käytä liikaa voimaa, se vaurioittaa kierteitä.
9 Sammuta laite () ja irrote se verkosta.
10 Avaa käyttöyksikön etukansi.
11 Paina kiinnike alas ja pidä sitä siellä.
12 Paina rungon takaosa laitteen etukäyttöyksikköön.
13 Sinun on ehkä kierrettävä sitä hieman saadaksesi akselin takaosan kiinnittymään
käyttöyksikköön.
14 Kun käyttöyksikkö on oikein asetettu, pyöritä runkoa kunnes putki on pystysuorassa.
15 Vapauta kiinnike – sen pitäisi kiinnittyä rungon takaosan reikään.
16 Kiinnitä syöttölautanen putkeen.
17 Kiinnitä kansi työntimeen ja pudota työnnin putkeen.
18 Aseta kulho lihamyllyn alle, jotta jauhettu liha putoaa siihen.
19 Astia voidaan kääntää toisin päin ja käyttää syöttölautasen kantena.
C LIHANJAUHAMINEN
20 Leikkaa liha 25 mm paloiksi ja aseta syöttölautaselle.
21 Laita pistoke kiinni pistorasiaan.
22 Käytä vähintään nopeutta 4.
23 Poista työntäjä ja pudota ainekset putkeen.
24 Laita työntäjä takaisin ja käytä sitä työntämään ruoka-aineet varovasti putkeen.
25 Kun olet valmis, jauha muutama pala leipää lihamyllyn läpi reikälevyn puhdistamiseksi.
26 Sammuta laite () ja irrote se verkosta.
C MINKÄ REIKÄLEVYN VALITSEN?
27 Käytä hienoa reikälevyä raa'an lihan jauhamiseen jauhelihaksi tai lihapyöryköiksi sekä
sitruunan kuorien jauhamiseen.