Kenwood KAX700PL Spiralizer Attachment Omistajan opas

Tyyppi
Omistajan opas

Tämä käsikirja sopii myös

109 110
turvallisuus
l
Lue nämä ohjeet huolella ja säilytä ne myöhempää tarvetta
varten.
l
Poista kaikki pakkausmateriaali, tarrat ja suojakalvo teristä.
l
Kartioterät ja työnninterän pää ovat erittäin
teräviä. Käsittele niitä huolellisesti.
l
Ennen kannen irrottamista katkaise virta ja odota, kunnes terät
ovat pysähtyneet kokonaan.
l
Sammuta laite ja irrota pistoke pistorasiasta:
ennen osien kiinnittämistä ja irrottamista
kun laite ei ole käytössä
ennen puhdistusta.
l
Älä koskaan paina hienonnettavia ruoka-aineita sormin
syvemmälle syöttöputkeen. Käytä aina mukana toimitettua
paininta.
l
Älä koskaan käytä vaurioitunutta lisälaitetta. Toimita se
tarkistettavaksi ja korjattavaksi. Lisätietoja on huolto ja
asiakaspalvelu -kohdassa.
l
Älä jätä laitetta päälle ilman valvontaa.
l
Lisälaitteen väärinkäyttö voi aiheuttaa loukkaantumisen.
l
Älä käytä lisälaitetta, jota valmistaja ei ole hyväksynyt.
l
Käytä laitetta ainoastaan sille tarkoitettuun kotitalouskäytöön.
Kenwood-yhtiö ei ole korvausvelvollinen, jos laitetta on
käytetty väärin tai näitä ohjeita ei ole noudatettu.
l
Yleiskoneen käyttöohjeessa on lisätietoja turvallisuudesta.
Suomi
Taita auki etusivun kuvitukset
Tämä laite täyttää EU-asetuksen
1935/2004 elintarvikkeiden kanssa
kosketuksiin joutuvista materiaaleista ja
tarvikkeista.
Tämä lisälaite on yhteensopiva Twist-
liitosjärjestelmän
kanssa. Se sopii
uusimman sukupolven Kenwood Chef
-malleihin, joiden tunnukset ovat KVC,
KVL ja KCC.
Lisäksi tämä lisälaite voidaan yhdistää
KMix-keittiökoneisiin, joissa on hitaan
nopeuden kiinnityspaikka (KMX-sarja).
Lisävaruste on yhteensopiva yleiskoneen
kanssa, jos siinä ja varusteessa
käytetään Twist-liitosjärjestelmää
.
111
Jos yleiskoneessasi käytetään Bar-
liitosjärjestelmää
, on käytettävä
sovitinta. Sovittimen koodi on
KAT001ME. Saat lisätietoja ja
voit tilata sovittimen osoitteessa
www.kenwoodworld.com/twist.
ennen ensimmäistä käyttökertaa
Pese osat hoitaminen ja puhdistaminen
-kohdassa kuvatulla tavalla.
selite
1
painin ja tukiterä
2
kansi ja syöttöputki
3
leikkauskartio
Spagetti (2 x 2 mm)
Linguini (2 x 4 mm)
Tagliatelle (2 x 9 mm)
litteä terä (pappardelle) - nauhan
leveys määräytyy ruoka-aineen
mukaan
Aallotetut palat
4
kartionpidin
5
runko
Leikkauskartioiden hankkimisesta on
lisätietoja huolto ja asiakaspalvelu
-kohdassa.
spiraalileikkurin
kokoaminen
1 Aseta kartionpidin
4
runkoon
5
.
2 Valitse haluamasi leikkausalue
3
. Kantta
ei voi asettaa paikalleen, jos kartionpidin
tai kartio ei ole oikein paikallaan.
Varmista, että kartio on pitimessä sen
pinnan tasalla.
3 Aseta kansi
2
paikalleen. Kohdista
kannen merkki
rungon merkkiin
. Käännä myötäpäivään, kunnes merkki
kohdistuu merkkiin
1
.
spiraalileikkurin
käyttäminen
Ennen lisälaitteen kiinnittämistä irrota
roiskesuoja.
1 Irrota hitaan nopeuden aukon kansi
2
.
2 Kun laite on kuvassa näkyvässä
asennossa
3
, paikanna hitaan
nopeuden aukko ja lukitse paikalleen
kääntämällä.
3 Aseta kulho leikkauskartion alle.
4 Leikkaa ainekset syöttöputkeen
sopiviksi. Kiinnitä terä työntimen päähän.
5 Aseta työnnin syöttöputkeen.
Varmista, että työntimen ura kohdistuu
syöttöputken kohoumaan.
6 Käynnistä laite nopeudelle
4
. Pidä
työnnintä paikallaan, jotta ainekset
ohjataan syöttöputkeen. Älä käytä
liikaa voimaa.
vihjeitä
Voit käyttää spiraaliksi leikattuja
vihanneksia pastan ja nuudelien sijasta.
Käytä kiinteitä hedelmiä ja vihanneksia,
joissa ei ole kiviä, siemeniä eikä onttoa
keskiosaa.
Älä käytä pehmeitä, mehukkait tai
ylikypsiä aineksia. Jos ne leikataan
spiraaleiksi, ne hajoavat.
Monet hyödylliset vitamiinit ja ravinteet
sijaitsevat hedelmien ja vihannesten
kuorissa. Poista ne vain, jos niitä ei voi
syödä.
Valitse mahdollisimman suoria
vihanneksia.
Leikkaa aineksiin suora pääty, jotta ne
voidaan kiinnittää työntimen päähän.
Jos pääty on epätasainen, se on
vaikea kiinnittää työntimeen, jolloin saat
epätyydyttäviä tuloksia.
Varmista, että ainesten läpimitta on
vähintään 5 cm, jotta ne voidaan
kiinnittää työntimen päähän.
111 112
Ainesten spiraaliksi leikkaamisen jälkeen
niistä jää jäljelle kartiomuotoinen kappale.
Ne voidaan käyttää viipaloituina.
Höyrytä, ryöppää, keitä tai friteeraa
spiraaleiksi leikatut ainekset.
Käyttösuositustaulukko
Aines
Valmistelut
Kommentit
Omenat
Käytä pieniä omenoita, jotka mahtuvat
syöttöputkeen.
Leikkaa päädyt tasaisiksi.
Karaa tai siemeniä ei tarvitse poistaa,
koska kara jää työntimen päähän.
Spiraaliksi leikattu omena muuttuu
nopeasti ruskeaksi, joten käytä se heti
tai sivele pintaan sitruunamehua.
Käytä salaateissa ja jälkiruoissa.
Punajuuri
Poista lehdet.
Tuoreita punajuuria ei tarvitse
kuoria. Riittää, että ennen spiraaliksi
leikkaamista kuoret pestään.
Keitetyt punajuuret ovat niin pehmeitä,
että niiden leikkaaminen spiraaleiksi ei
onnistu kunnolla.
Syö raakana salaateissa.
Parsakaalin
varret
Leikkaa varret siisteiksi.
Kun keität parsakaalia, säästä varret
ja leikkaa ne spiraaleiksi.
Kurkku
Leikkaa syöttöputkeen mahtuviksi.
Porkkanat
Valitse kookkaita suoria porkkanoita.
Leikkaa päädyt tasaisiksi.
Höyrytä, ryöppää, keitä tai friteeraa.
Selleri
Kuori ja leikkaa syöttöputkeen
mahtuviksi.
Höyrytä, ryöppää, keitä tai friteeraa.
Kesäkurpitsat
Valitse kookkaita suoria
kesäkurpitsoita. Leikkaa päädyt
tasaisiksi.
Höyrytä, ryöppää, keitä tai friteeraa.
Palsternakka
Valitse kookkaita suoria
palsternakkoja. Leikkaa ylä- ja
alapäädyt pois.
Höyrytä, ryöppää, keitä tai friteeraa.
113
Aines
Valmistelut
Kommentit
Nauris
Kuori ja leikkaa syöttöputkeen
mahtuviksi.
Höyrytä, ryöppää, keitä tai friteeraa.
Myskikurpitsa
(talvikurpitsa)
Käytä se osa, jossa ei ole siemeniä
eikä onttoa keskiosaa.
Kuori ja leikkaa syöttöputkeen
mahtuviksi.
Höyrytä, ryöppää, keitä tai friteeraa.
Kyssäkaali
(kaalirapi)
Kuori ja leikkaa syöttöputkeen
mahtuviksi.
Höyrytä, ryöppää, keitä tai friteeraa.
Daikon
Kuori ja leikkaa syöttöputkeen
mahtuviksi.
Oiva vaihtoehto riisille.
Maa-artisokka
Pese ja leikkaa syöttöputkeen
mahtuviksi.
Laita heti käsittelyn jälkeen
sitruunamehua sisältävään veteen,
jotta väri ei muutu.
Päärynät
Valitse pieniä kiinteitä päärynöitä.
Leikkaa syöttöputkeen mahtuviksi.
Spiraaleiksi leikatut päärynät
muuttuvat pian ruskeiksi, joten
käytä ne heti tai sivele pintaan
sitruunamehua.
Käytä salaateissa ja jälkiruoissa.
Bataatti ja
peruna
Pese kuoret.
Leikkaa syöttöputkeen mahtuviksi.
Laita heti käsittelyn jälkeen veteen,
jotta väri ei muutu.
113 114
runko
Pyyhi kostealla kankaalla ja kuivaa.
Älä upota veteen.
Pese irrotettavat osat käsin ja kuivaa ne.
Ne voidaan pestä myös
astianpesukoneessa.
Osa Voidaan pestä
astianpesu-
koneessa
Ei saa upottaa
veteen
Käsinpesu Pyyhi kostealla
liinalla
hoitaminen ja
puhdistaminen
Ennen puhdistamista katkaise laitteesta
virta ja irrota pistoke pistorasiasta.
Kartioterät ja työntimen terä ovat hyvin
teräviä. Käsittele niitä varovasti. Pese
terät harjalla.
Tietyt ruoka-aineet voivat värjätä muovia.
Tämä on täysin normaalia. Se ei vaurioita
muovia eikä vaikuta ruoan makuun.
Voit poistaa värjäymän hankaamalla sitä
kasviöljyyn kastetulla kankaalla.
115
huolto ja asiakaspalvelu
Jos lisälaitteen käyttämisen aikana
ilmenee ongelmia, katso lisätietoja
käyttöohjeen ongelmanratkaisuohjeista
tai siirry osoitteeseen
www.kenwoodworld.com ennen avun
pyytämistä.
Tuotteesi takuu koostuu sen
varsinaisesta takuusta ja ostomaan
kuluttajansuojasta.
Jos Kenwood-tuotteesi vikaantuu
tai siihen tulee toimintahäiriö,
toimita tai lähetä se valtuutettuun
KENWOOD-huoltokorjamoon. Löydät
lähimmän valtuutetun KENWOOD-
huoltokorjaamon tiedot osoitteesta
visit www.kenwoodworld.com tai
maakohtaisesta sivustosta.
Kenwood on suunnitellut ja muotoillut
Iso-Britanniassa.
Valmistettu Kiinassa.
TÄRKEITÄ TIETOJA TUOTTEEN
HÄVITTÄMISEKSI OIKEIN SÄHKÖ-
JA ELEKTRONIIKKALAITEROMUSTA
ANNETUN ASETUKSEN
MUKAISESTI (WEEE)
Tuotetta ei saa hävittää yhdessä tavallisten
kotitalousjätteiden kanssa sen lopullisen
käytöstä poiston yhteydessä.
Vie se paikallisten viranomaisten
hyväksymään kierrätyskeskukseen tai
anna se jälleenmyyjän hävitettäväksi, mikäli
kyseinen palvelu kuuluu jälleenmyyjän
toimialaan. Suojelet luontoa ja vältyt
virheellisen tai väärän romutuksen
aiheuttamilta terveysriskeiltä, mikäli hävität
kodinkoneen erillään muista jätteistä. Näin
myös kodinkoneen sisältämät kierrätettävät
materiaalit voidaan kerätä talteen, jolloin
säästät energiaa ja luonnonvaroja.
Tuotteessa on ristillä peitetty roskasäiliön
merkki, jonka tarkoituksena on muistuttaa
että kodinkoneet on hävitettävä erikseen
muista kotitalousjätteistä.
115 116
ongelmanratkaisuohje
Ongelma Syy Ratkaisu
Spiraalileikkuri ei toimi. Ei virtaa.
Kantta ei ole lukittu kunnolla.
Tarkista, onko pistoke
pistorasiassa.
Tarkista, onko kansi kunnolla
paikallaan.
Kantta ei voi kiinnittää. Kartionpidin tai kartio ei ole
kunnolla paikallaan.
Tarkista, onko kartionpidin ja
kartio kunnolla paikallaan.
Lopputulos on huono. Ainekset ovat liian pehmeitä
tai mehukkaita.
Ainekset ovat liian kapeita tai
pieniä.
Ruoka-ainetta ei ole kiinnitetty
työntimeen tiukasti.
Käytä kiinteitä hedelmiä ja
vihanneksia, joissa ei ole kiviä,
siemeniä eikä onttoa keskiosaa.
Valitse mahdollisimman suoria
aineksia, joiden läpimitta on
vähintään 5 cm.
Parhaan tuloksen
saavuttaminen
Kiinnitä ruoka-aine tiukasti
työntimeen. Työnnä
syöttöputkeen. Käynnistä laite ja
paina työnnintä varovaisesti.
Spiraalien sijasta
tuloksena on puolikuun
muotoisia kappaleita.
Ainesten läpimitta on liian
pieni.
Ainekset pyörivät
syöttöputkessa.
Varmista, että läpimitta on
suurempi kuin työntimen pään
läpimitta.
Varmista, että ainekset pysyvät
paikoillaan eivätkä pyöri.
Ainekset muuttuvat
nopeasti ruskeiksi.
Omenoiden, päärynöiden ja
perunoiden kaltaiset ainekset
muuttuvat nopeasti ruskeiksi.
Käytä ne heti käsittelyn jälkeen
tai säilytä ne vedessä.
Lisää veteen sitruunamehua,
jotta ne ei muutu ruskeiksi.
117
Kesäkurpitsasalaatti
Annoksia: 2 pääruokana / 4 lisukkeena
Aika: 5 minuuttia
Ainesosat:
Kesäkurpitsoita 2
Keltainen paprika (poista
kanta ja siemenet)
1
Punasipulista kuorittuna ½ keskikokoisesta
(150 g)
Sellerinvarsi 1
Valmistusohje
1 Leikkaa kesäkurpitsa spiraaliksi litteällä
terällä.
2 Leikkaa paprika, sipuli ja selleri 3 mm paksuiksi
viipaleiksi.
3 Sekoita kaikki ainesosat kulhossa.
4 Kaada päälle haluamaasi kastiketta.
Thaimaalainen spiraalisalaatti
Annoksia: 2 pääruokana / 4 lisukkeena
Aika: 10 minuuttia
Ainesosat:
Daikon kuorittuna ½ (30 cm)
Kurkkuja 2
Mango (kuori ja poista
siemen)
½
Kevätsipuleita 4
Pinnalle:
Seesaminsiemeniä 4 tl
Kuivattuja katkarapuja (voi
jättää pois)
4 rkl
Tuoretta korianteria 4 rkl
Valmistusohje
1 Leikkaa kurkku ja daikon spiraaliksi
linguiniterällä.
2 Leikkaa mango pieniksi kuutioiksi. Pilko
kevätsipuli.
3 Sekoita kaikki ainesosat suuressa kulhossa.
4 Kaada päälle valitsemaasi kastiketta. Ripottele
pinnalle seesaminsiemeniä, kuivattuja
katkarapuja ja tuoretta korianteria.
ruokaohjeita (Spagettiterää ja tagliatelliterää voidaan
käyttää myös ruokaohjeissa, joissa suositellaan linguiniterää .)
117 118
ruokaohjeita
Punajuuri- ja sellerilinguinia sekä
tiikerirapuja
Annoksia: 2 pääruokana / 4 lisukkeena
Aika: 20 minuuttia
Ainesosat:
Raakoja punajuuria 2
Sellerinmukula ½ (400 g)
Fenkoli ½
Marinadiin:
Sitruuna puolikkaan mehu
Kylmäpuristettua oliiviöljyä 5 rkl
Fenkolinsiemeniä ½ tl
Mausteita Maun mukaan
Pinnalle:
Tiikerirapuja 20
Pinaattia 200 g
Valmistusohje
1 Leikkaa punajuuren ja sellerinmukulan ylä- ja
alaosa irti.
2 Leikkaa punajuuri ja selleri spiraaliksi
linguiniterällä.
3 Aseta spiraaliksi leikattu punajuuri ja selleri
suureen kulhoon.
4 Poista fenkolin kara. Pilko fenkoli ja lisää
kulhoon.
5 Lisää sitruunamehu.
6 Paista vihanneksia, fenkolinsiemeniä ja mausteita
oliiviöljyssä keskilämmöllä.
7 Kypsennä 5 minuuttia. Lisää ravut. Kypsennä,
kunnes ne muuttuvat vaaleanpunaisiksi.
8 Lisää joukkoon pinaatti. Sekoita perusteellisesti.
Tarjoile.
Kreikkalainen spiraalisalaatti
Annoksia: 2 pääruokana / 4 lisukkeena
Aika: 10 minuuttia
Ainesosat:
Kurkkuja 2
Vihreä paprika (poista
siemenet)
1
Punasipulia kuorittuna ½
Kirsikkatomaattia 8
Mustia oliiveja 50 g
Fetajuustoa 50 g
Kastike:
Rapsiöljyä 4 rkl
Valkoviinietikkaa 3 rkl
Oreganoa 1 rkl
Kapriksia 1 rkl
Mausteita Maun mukaan
Valmistusohje
1 Leikkaa kurkku spiraaliksi litteällä terällä ja
laita kulhoon.
2 Leikkaa paprika ja sipuli 3 mm paksuiksi
viipaleiksi.
3 Leikkaa tomaatit puolikkaiksi ja fetajuusto 1 cm:n
kuutioiksi.
4 Laita ainesosat kulhoon.
Kastike:
1 Vatkaa öljy ja viinietikka kevyesti seokseksi
haarukalla.
2 Hienonna yrtit. Lisää ne, kaprikset ja mausteet
öljyyn.
3 Lisää kastike kulhoon. Anna marinoitua noin 30
minuuttia huoneenlämmössä ennen tarjoilemista.
119
ruokaohjeita
Daikon- ja siitakeramen
Annoksia: 4
Aika: 20 minuuttia
Ainesosat:
Daikon kuorittuna ½ (500 g)
Oliiviöljyä 4 rkl
Tofua 250 g
Hoisin-kastiketta 1 rkl
Paksoita 1–2 päätä
Siitakesieniä 150 g
Valkosipulia (kuorittuna) 2 kynttä
Inkivääriä (kuorittuna) 2 cm
Misotahnaa 1 rkl
Soijakastiketta 2 rkl
Kasvislientä 1 litra
Pinnalle
Kevätsipuleita 4
Koviksi keitettyjä munia 2
Valmistusohje
1 Leikkaa daikon spiraaliksi linguiniterällä ja
laita kulhoon.
2 Leikkaa tofu 2 cm:n kuutioiksi. Paista niitä
oliiviöljyssä keskilämmöllä.
3 Kun tofu on ruskistunut, lisää hoisinkastike ja
keitä hieman kokoon. Siirrä syrjään.
4 Paloittele paksoi. Hienonna valkosipuli ja
inkivääri.
5 Viipaloi sienet.
6 Paista valkosipulia ja inkivääriä oliiviöljyssä
keskilämmöllä muutama minuutti.
7 Lisää kasvisliemi ja kiehauta.
8 Lisää sienet, soijakastike ja misotahna. Keitä 10
minuuttia.
9 Lisää spiraaliksi leikattu daikon. Keitä vielä 3-5
minuuttia.
Porkkanaa ja aprikoosia
Kaurapatukat
Annoksia: 8
Kokonaisaika: 45 minuuttia
Ainesosat:
Porkkanoita 2 isoa
Voita 175 g
Hunajaa 200 ml
Kuivattuja aprikooseja 125 g
Pähkinöitä 30 g
Kaurahiutaleita 350 g
Valmistusohje
1 Lämmitä uuni 180 asteeseen. Aseta leivinpellille
leivinpaperia.
2 Leikkaa porkkanat spiraaleiksi linguiniterällä.
3 Sulata voi ja hunaja mikroaaltouunissa tai
kattilassa.
4 Hienonna aprikoosit ja pähkinät. Lisää ne ja
porkkanat kaurahiutaleiden joukkoon.
5 Sekoita perusteellisesti.
6 Lusikoi seosta pellille. Levitä tasaiseksi.
7 Paista uunissa 15-20 minuuttia.
8 Kun reunat ovat hieman ruskistuneet, ota
leivinpelti pois uunista. Leikkaa kuumana 8
kaurapatukaksi ja anna jäähtyä.
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4
  • Page 5 5
  • Page 6 6
  • Page 7 7
  • Page 8 8
  • Page 9 9
  • Page 10 10
  • Page 11 11
  • Page 12 12
  • Page 13 13
  • Page 14 14
  • Page 15 15
  • Page 16 16
  • Page 17 17
  • Page 18 18
  • Page 19 19
  • Page 20 20
  • Page 21 21
  • Page 22 22
  • Page 23 23
  • Page 24 24
  • Page 25 25
  • Page 26 26
  • Page 27 27
  • Page 28 28
  • Page 29 29
  • Page 30 30
  • Page 31 31
  • Page 32 32
  • Page 33 33
  • Page 34 34
  • Page 35 35
  • Page 36 36
  • Page 37 37
  • Page 38 38
  • Page 39 39
  • Page 40 40
  • Page 41 41
  • Page 42 42
  • Page 43 43
  • Page 44 44
  • Page 45 45
  • Page 46 46
  • Page 47 47
  • Page 48 48
  • Page 49 49
  • Page 50 50
  • Page 51 51
  • Page 52 52
  • Page 53 53
  • Page 54 54
  • Page 55 55
  • Page 56 56
  • Page 57 57
  • Page 58 58
  • Page 59 59
  • Page 60 60
  • Page 61 61
  • Page 62 62
  • Page 63 63
  • Page 64 64
  • Page 65 65
  • Page 66 66
  • Page 67 67
  • Page 68 68
  • Page 69 69
  • Page 70 70
  • Page 71 71
  • Page 72 72
  • Page 73 73
  • Page 74 74
  • Page 75 75
  • Page 76 76
  • Page 77 77
  • Page 78 78
  • Page 79 79
  • Page 80 80
  • Page 81 81
  • Page 82 82
  • Page 83 83
  • Page 84 84
  • Page 85 85
  • Page 86 86
  • Page 87 87
  • Page 88 88
  • Page 89 89
  • Page 90 90
  • Page 91 91
  • Page 92 92
  • Page 93 93
  • Page 94 94
  • Page 95 95
  • Page 96 96
  • Page 97 97
  • Page 98 98
  • Page 99 99
  • Page 100 100
  • Page 101 101
  • Page 102 102
  • Page 103 103
  • Page 104 104
  • Page 105 105
  • Page 106 106
  • Page 107 107
  • Page 108 108
  • Page 109 109
  • Page 110 110
  • Page 111 111
  • Page 112 112
  • Page 113 113
  • Page 114 114
  • Page 115 115
  • Page 116 116
  • Page 117 117
  • Page 118 118
  • Page 119 119
  • Page 120 120
  • Page 121 121
  • Page 122 122
  • Page 123 123
  • Page 124 124
  • Page 125 125
  • Page 126 126
  • Page 127 127
  • Page 128 128
  • Page 129 129
  • Page 130 130
  • Page 131 131
  • Page 132 132
  • Page 133 133
  • Page 134 134
  • Page 135 135
  • Page 136 136
  • Page 137 137
  • Page 138 138
  • Page 139 139
  • Page 140 140
  • Page 141 141
  • Page 142 142
  • Page 143 143
  • Page 144 144
  • Page 145 145
  • Page 146 146
  • Page 147 147
  • Page 148 148
  • Page 149 149
  • Page 150 150
  • Page 151 151
  • Page 152 152
  • Page 153 153
  • Page 154 154
  • Page 155 155
  • Page 156 156
  • Page 157 157
  • Page 158 158
  • Page 159 159
  • Page 160 160
  • Page 161 161
  • Page 162 162
  • Page 163 163
  • Page 164 164
  • Page 165 165
  • Page 166 166
  • Page 167 167
  • Page 168 168
  • Page 169 169
  • Page 170 170
  • Page 171 171
  • Page 172 172
  • Page 173 173
  • Page 174 174
  • Page 175 175
  • Page 176 176
  • Page 177 177
  • Page 178 178
  • Page 179 179
  • Page 180 180
  • Page 181 181
  • Page 182 182
  • Page 183 183
  • Page 184 184
  • Page 185 185
  • Page 186 186
  • Page 187 187
  • Page 188 188
  • Page 189 189
  • Page 190 190
  • Page 191 191
  • Page 192 192
  • Page 193 193
  • Page 194 194
  • Page 195 195
  • Page 196 196
  • Page 197 197
  • Page 198 198
  • Page 199 199
  • Page 200 200
  • Page 201 201
  • Page 202 202
  • Page 203 203
  • Page 204 204
  • Page 205 205
  • Page 206 206
  • Page 207 207
  • Page 208 208
  • Page 209 209
  • Page 210 210
  • Page 211 211
  • Page 212 212
  • Page 213 213
  • Page 214 214
  • Page 215 215
  • Page 216 216
  • Page 217 217
  • Page 218 218
  • Page 219 219
  • Page 220 220
  • Page 221 221
  • Page 222 222
  • Page 223 223
  • Page 224 224
  • Page 225 225
  • Page 226 226
  • Page 227 227
  • Page 228 228
  • Page 229 229
  • Page 230 230
  • Page 231 231
  • Page 232 232
  • Page 233 233
  • Page 234 234
  • Page 235 235
  • Page 236 236
  • Page 237 237
  • Page 238 238
  • Page 239 239
  • Page 240 240
  • Page 241 241
  • Page 242 242
  • Page 243 243
  • Page 244 244
  • Page 245 245
  • Page 246 246
  • Page 247 247
  • Page 248 248
  • Page 249 249
  • Page 250 250
  • Page 251 251
  • Page 252 252
  • Page 253 253
  • Page 254 254
  • Page 255 255
  • Page 256 256

Kenwood KAX700PL Spiralizer Attachment Omistajan opas

Tyyppi
Omistajan opas
Tämä käsikirja sopii myös