Samsung NV75J5540RS/EE Omistajan opas

Tyyppi
Omistajan opas
Inbyggd ugn
Användar- och installationsmanual
NV75J5540RS
NV75J5540RS_EE_DG68-00616D-01_SV.indd 1 2015-05-22 �� 12:07:06
2 Svenska
Innehåll
Innehåll
Använda denna manual 4
Följande symboler används i denna bruksanvisning: 4
Säkerhetsinstruktioner 5
Viktiga säkerhetsföreskrifter 5
Korrekt avfallshantering av produkten (elektriska och elektroniska produkter) 9
Autofunktion för energibesparing 9
Installation 10
Vad som medföljer 10
Strömanslutning 12
Montering i skåp 13
Innan du börjar 16
Första inställningarna 16
Lukt av ny ugn 17
Smart säkerhetsmekanism 17
Mjukt stängande lucka (mjuk, säker och tyst) 17
Tillbehör 18
Mekaniskt lås 20
Dubbelt tillagningsläge 21
Användning 22
Manöverpanel 22
Standardinställningar 23
Tillagningslägen (förutom Grill) 29
Tillagningslägen (Grill) 32
Temperaturinställningsintervall för Dubbelt tillagningsläge 34
Avbryta tillagningen 36
Specialfunktion 37
Automatisk tillagning 38
Ångrengöring 39
Timer 41
Ljud på/av 41
NV75J5540RS_EE_DG68-00616D-01_SV.indd 2 2015-05-22 �� 12:07:06
Svenska 3
Innehåll
Smart tillagning 42
Manuell tillagning 42
Automatiska tillagningsprogram 49
Testrätter 57
Samling med ofta använda recept för Automatisk tillagning. 59
Underhåll 63
Rengöring 63
Byte 70
Felsökning 71
Kontrollpunkter 71
Informationskoder 74
Bilaga 76
Produktdatablad 76
NV75J5540RS_EE_DG68-00616D-01_SV.indd 3 2015-05-22 �� 12:07:06
10 Svenska
Installation
Installation
VARNING
Den här ugnen får endast anslutas av en kvalicerad tekniker. Installatören ansvarar för att
ansluta ugnen till strömkällan och att följa de säkerhetsregler som gäller i ditt område.
Vad som medföljer
Kontrollera att alla delar och tillbehör medföljer i produktens förpackning. Om du har
problem med ugnen eller tillbehör ska du kontakta ett lokalt Samsung-kundcenter eller
återförsäljaren.
En överblick över ugnen
01
02
03
01 Manöverpanel 02 Luckhandtag 03 Lucka
NV75J5540RS_EE_DG68-00616D-01_SV.indd 10 2015-05-22 �� 12:07:06
12 Svenska
Installation
Installation
Strömanslutning
01 02 03
L N
01 BRUN eller SVART
02 BLÅ eller VIT
03 GUL och GRÖN
Anslut ugnen till ett eluttag. Om inget
vägguttag är tillgängligt på grund av
gränser för tillåten spänning ska du
använda en erpolig brytare (med minst
3 mm utrymme mellan) för att uppfylla
säkerhetskraven. Använd en tillräckligt lång
strömkabel som stöder specikationen H05
RR-F eller H05 VV-F, min. 1,5–2,5 mm².
Märkström (A) Minsta tvärsnittsyta
10 < A 16 1,5 mm
2
16 < A 25 2,5 mm
2
Kontrollera utgångsspecikationerna på
etiketten på ugnen.
Öppna den bakre luckan på ugnen med en
skruvmejsel och skruva bort skruvarna på
slangklämman. Anslut sedan strömkablarna
till rätt anslutningspol.
( )-polen är avsedd för jord. Anslut först
den gulgröna kabeln (jord), som måste
vara längre än de andra. Om du använder
en stickkontakt måste stickkontakten vara
åtkomlig efter att ugnen har installerats.
Samsung är inte ansvarigt för olyckor på
grund av avsaknad av eller felaktig jord.
VARNING
Kliv inte på och vrid inte kablarna under
installation och håll dem borta från de
värmeavgivande delarna på ugnen.
NV75J5540RS_EE_DG68-00616D-01_SV.indd 12 2015-05-22 �� 12:07:08
Svenska 13
Installation
Montering i skåp
Om ugnen installeras inbyggd i ett skåp måste skåpets plastytor och adhesiva delar tåla upp
till 90 °C och möblerna bredvid upp till 75 °C. Samsung är inte ansvarigt för skada på möbler
på grund av ugnens värmeavgivning.
Ugnen måste vara ordentligt ventilerad. Utrymmet för ventilation bör vara 50 mm mellan det
nedre hyllplanet och bärande vägg. Om du installerar ugnen under en häll ska du följa hällens
installationsinstruktioner.
Måttkrav för installation
D
E
C
B
A
L
K
J
I
F
H
G
Ugn (mm)
A 560 G Max. 506
B 175 H Max. 494
C 370 I 21
D Max. 50 J 545
E 595 K 572
F 595 L 550
D
C
B
A
E
Inbyggd i skåp (mm)
A Minst 550
B Minst 560
C Minst 50
D Minst 590, Max. 600
E Minst 460 x Minst 50
OBS!
Det inbyggda skåpet måste ha ventiler (E)
för att ventilera värme och cirkulera luften.
NV75J5540RS_EE_DG68-00616D-01_SV.indd 13 2015-05-22 �� 12:07:08
14 Svenska
Installation
Installation
D
C
B
A
Under diskho (mm)
A Minst 550
B Minst 560
C Minst 600
D Minst 460 x Minst 50
OBS!
Det inbyggda skåpet måste ha ventiler (D)
för att ventilera värme och cirkulera luften.
Montering av ugnen
A
Se till att lämna ett utrymme (A)
åtminstone 5 mm mellan ugnen och varje
sida av skåpet.
B
Lämna minst 3 mm utrymme (B) så att
dörren öppnas och stängs lätt.
NV75J5540RS_EE_DG68-00616D-01_SV.indd 14 2015-05-22 �� 12:07:09
20 Svenska
Innan du börjar
Innan du börjar
Mekaniskt lås
Installation
A
1. Sätt den tunna delen (A) av det
mekaniska låset i motsvarande plats på
låsets handtag så som visas på bilden.
2. Dra åt skruven på låsets handtag.
Avinstallation
• Lossa och ta bort skruven från låsets
handtag.
Lås/lås upp
• För att öppna dörren ska du försiktigt
lyfta upp låsets handtag för att låsa upp
dörren. Öppna sedan dörren.
• För att låsa dörren är det bara att stänga
den. Det mekaniska låset låser dörren
automatiskt.
NV75J5540RS_EE_DG68-00616D-01_SV.indd 20 2015-05-22 �� 12:07:11
Svenska 33
Användning
3. Använd inställningsratten för att ställa in
temperaturen och tryck sedan på OK.
Tillagningslägen (Grill)
Läge
Temperaturintervall (°C)
Föreslagen
temperatur (°C)
Enkel
Dubbel
Övre Nedre
G 1 Stor grill
100–300 40–250 - 240
Den stora grillen genererar värme. Använd det här läget för att
bryna matens yta (t.ex. kött, lasagne eller gratänger).
G 2 Eko-grill
100–300 - - 240
Den lilla grillen genererar värme. Använd det här läget för mat
som behöver mindre värme, t.ex. sklé och fyllda baguetter.
NV75J5540RS_EE_DG68-00616D-01_SV.indd 33 2015-05-22 �� 12:07:16
34 Svenska
Användning
Användning
Temperaturinställningsintervall för Dubbelt tillagningsläge
Du kan använda både det övre och nedre facket samtidigt för olika tillagningslägen.
I Dubbelt tillagningsläge påverkas temperaturintervallen i ett fack av
temperaturinställningarna för det andra. Till exempel kommer grillning i övre facket
begränsas av användningen i det nedre facket i form av tillagningstemperaturer. Båda facken
begränsar dock sina temperaturinställningar mellan lägst 40 och högst 250.
Om övre är inställt på (°C)
är nedre begränsat till (°C)
Lägsta Högsta
40 40 45
60
50 75
80
65 105
100
80 135
120
90 160
140
105 190
160
120 220
180
135 250
200
145 250
220
160 250
250
170 250
NV75J5540RS_EE_DG68-00616D-01_SV.indd 34 2015-05-22 �� 12:07:16
Svenska 35
Användning
Om nedre är inställt på (°C)
är övre begränsat till (°C)
Lägsta Högsta
40 40 45
60 50 75
80 65 105
100 80 135
120 90 160
140 105 190
160 120 220
180 135 250
200 145 250
220 160 250
250 170 250
NV75J5540RS_EE_DG68-00616D-01_SV.indd 35 2015-05-22 �� 12:07:16
Svenska 43
Smart tillagning
Mat Tillbehör Nivå Uppvärmningstyp Temp. (°C) Tid (min.)
Scones Universalplåt 3 180–190 30–35
Lasagne Galler, 22–24 cm
ugnsform
3 190–200 25–30
Maränger Universalplåt 3 80–100 100–150
Sufé Galler,
suféformar
3 170–180 20–25
Äppelkaka Universalplåt 3 150–170 60–70
Hembakad pizza,
1–1,2 kg
Universalplåt 2 190–210 10–15
Frysta, fyllda
snacks
Universalplåt 2 180–200 20–25
Ostpaj Galler, 22–24 cm
ugnsform
2 180–190 25–35
Äppelpaj Galler, Ø 20 cm
form
2 160–170 65–75
Kyld pizza Universalplåt 3 180–200 5–10
Stekning
Mat Tillbehör Nivå Uppvärmningstyp Temp. (°C) Tid (min.)
tt (nöt/gris/lamm)
Ryggbiff, 1 kg Galler +
universalplåt
3
1
160–180 50–70
Benfri
kalvfransyska,
1,5 kg
Galler +
universalplåt
3
1
160-180 90–120
Fläskstek, 1 kg Galler +
universalplåt
3
1
200-210 50–60
Fläskbit, 1 kg Galler +
universalplåt
3
1
160-180 100–120
NV75J5540RS_EE_DG68-00616D-01_SV.indd 43 2015-05-22 �� 12:07:19
44 Svenska
Smart tillagning
Smart tillagning
Mat Tillbehör Nivå Uppvärmningstyp Temp. (°C) Tid (min.)
Lammben med
benet kvar, 1 kg
Galler +
universalplåt
3
1
170–180 100–120
Fågel (kyckling/anka/kalkon)
Hel kyckling,
1,2 kg*
Galler +
universalplåt
(för uppsamling
av dropp)
3
1
205 80-100
Kycklingdelar Galler +
universalplåt
3
1
200-220 25–35
Ankbröst Galler +
universalplåt
3
1
180-200 20–30
Hel liten kalkon,
5 kg
Galler +
universalplåt
3
1
180–200 120–150
Grönsaker
Grönsaker,
0,5 kg
Universalplåt 3 220–230 15–20
Bakade
potatishalvor,
0,5 kg
Universalplåt 3 200 45–50
Fisk
Fisklé, bakad Galler +
universalplåt
3
1
200–230 10–15
Ugnsstekt sk Galler +
universalplåt
3
1
180–200 30–40
* Vänd efter halva tiden.
NV75J5540RS_EE_DG68-00616D-01_SV.indd 44 2015-05-22 �� 12:07:19
Svenska 45
Smart tillagning
Grillning
Vi rekommenderar att du förvärmer ugnen när du använder den stora grillen. Vänd efter
halva tiden.
Mat Tillbehör Nivå Uppvärmningstyp Temp. (°C) Tid (min.)
Bröd
Rostat bröd Galler 5 270–300 2–4
Varma
smörgåsar
Universalplåt 4 200 4–8
Nötkött
Stek* Galler +
universalplåt
4
1
240–250 15–20
Hamburgare* Galler +
universalplåt
4
1
250–270 13–18
Griskött
Fläskkotletter Galler +
universalplåt
4
1
250–270 15–20
Korv Galler +
universalplåt
4
1
260–270 10–15
Fågel
Kycklingbröst Galler +
universalplåt
4
1
230-240 30–35
Kycklingklubbor Galler +
universalplåt
4
1
230-240 25–30
* Vänd efter
2
/3 av tillagningstiden.
Fryst färdigmat
Mat Tillbehör Nivå Uppvärmningstyp Temp. (°C) Tid (min.)
Fryst pizza
(0,4–0,6 kg)
Galler 3 200–220 15–25
Fryst lasagne Galler 3 180–200 45–50
Frysta pommes
frites
Universalplåt 3 220–225 20–25
NV75J5540RS_EE_DG68-00616D-01_SV.indd 45 2015-05-22 �� 12:07:20
46 Svenska
Smart tillagning
Smart tillagning
Mat Tillbehör Nivå Uppvärmningstyp Temp. (°C) Tid (min.)
Frysta kroketter Universalplåt 3 220–230 25–30
Frusen grillad
camembert
Galler 3 190–200 10–15
Frysta baguetter
med garnering
Galler +
universalplåt
3
1
190–200 10–15
Frysta skpinnar Galler +
universalplåt
3
1
190–200 15–25
Frusna
skburgare
Galler 3 180–200 20–35
Förstekning
Det här läget inkluderar en automatisk uppvärmningscykel på upp till 220 °C. Övervärmaren
och varmluftsäkten används då köttet bryns. Efter det här steget tillagas maten på låg
effekt genom förvalet av låg temperatur. Det sker genom att över- och undervärmen
används. Det här läget passar för köttstekar och kyckling.
Mat Tillbehör Nivå Temp. (°C) Tid (timmar)
Oxstek Galler +
universalplåt
3
1
80-100 3–4
Fläskstek Galler +
universalplåt
3
1
80-100 4–5
Lammstek Galler +
universalplåt
3
1
80-100 3–4
Ankbröst Galler +
universalplåt
3
1
70–90 2–3
NV75J5540RS_EE_DG68-00616D-01_SV.indd 46 2015-05-22 �� 12:07:20
Svenska 47
Smart tillagning
Eko-varmluft
Det här läget använder det optimerade värmesystemet så att du sparar energi när du tillagar
dina rätter. Tiderna i denna kategori föreslås utan förvärmning före tillagning för att spara
mer energi.
Mat Tillbehör Nivå Temp. (°C) Tid (min.)
Maränger,
0,2–0,3 kg
Universalplåt 2 90–100 100–140
Smulpaj, 0,8–1,2 kg Galler 2 160–180 60–80
Bakad potatis,
0,4–0,8 kg
Universalplåt 2 190–200 70–80
Korvar, 0,3–0,5 kg Galler +
universalplåt
3
1
160-180 20–30
Frysta pommes
frites, 0,3–0,5 kg
Universalplåt 3 180–200 25–35
Fryst klyftpotatis,
0,3–0,5 kg
Universalplåt 3 190–210 25–35
Fisklé, 0,4–0,8 kg Galler +
universalplåt
3
1
200-220 30–40
Krispiga skléer,
panerade,
0,4–0,8 kg
Galler +
universalplåt
3
1
200-220 30–45
Rostbiff, 0,8–1,2 kg Galler +
universalplåt
2
1
180-200 65–75
Rostade grönsaker,
0,4–0,6 kg
Universalplåt 3 200–220 25–35
NV75J5540RS_EE_DG68-00616D-01_SV.indd 47 2015-05-22 �� 12:07:20
48 Svenska
Smart tillagning
Smart tillagning
Dubbel tillagning
Innan du använder den dubbla tillagningsfunktionen ska du föra in avskiljaren i ugnen. Vi
rekommenderar att förvärma ugnen för bästa resultat.
Följande tabell visar fem guider för dubbel tillagning som vi rekommenderar för tilllagning,
stekning och bakning. Genom att använda funktionen Dubbel tillagning kan du tillaga dina
huvud- och sidorätter eller huvudrätter och desserter samtidigt.
• Förvärmningstiden kan förlängas när du använder funktionen Dubbel tillagning.
Nej Del Mat Tillbehör Nivå Uppvärmningstyp Temp. (°C)
Tid
(min.)
1 Övre Sockerkaka Galler,
Ø 25–26 cm
form
4 160-170 40-45
Nedre Hembakad pizza,
1,0-1,2 kg
Universalplåt 1 190-210 13-18
2 Övre Rostade
grönsaker,
0,4–0,8 kg
Universalplåt 4 220-230 13-18
Nedre Äppelpaj Galler,
Ø 20 cm form
1 160-170 70-80
3 Övre Pitabröd Universalplåt 4 230–240 13-18
Nedre Potatisgratäng,
1,0–1,5 kg
Galler, 22–24
cm ugnsform
1 180-190 45-50
4 Övre Kycklingklubbor Galler +
universalplåt
4
4
230-250 30-35
Nedre Lasagne,
1,0–1,5 kg
Galler, 22–24
cm ugnsform
1 190-200 30-35
5 Övre Fisklé, bakad Galler +
universalplåt
4
4
210–230 15-20
Nedre Äppelkaka med
smördeg
Universalplåt 1 170-180 25–30
NV75J5540RS_EE_DG68-00616D-01_SV.indd 48 2015-05-22 �� 12:07:20
52 Svenska
Smart tillagning
Smart tillagning
Kod Mat Vikt (kg) Tillbehör Nivå
A:20 Rostbiff
0,9-1,1
Galler +
universalplåt
2
1,1-1,3 1
Krydda biffen och låt stå i kylskåp i 1 timme.
Placera på gallret med feta sidan uppåt.
A:21
Långsamt
tillagad nötstek
0,9-1,1
Galler +
universalplåt
2
1,1-1,3 1
Krydda biffen och låt stå i kylskåp i 1 timme.
Placera på gallret med feta sidan uppåt.
A:22 Lammkotletter
0,4-0,6
Galler +
universalplåt
4
0,6-0,8 1
Marinera lammkotletter med örter och kryddor och lägg dem
på galler.
A:23
Lammben med
benet kvar
1,0-1,5
Galler +
universalplåt
3
1,5-2,0 1
Marinera lammet och lägg på gallret.
A:24
Fläskstek med
svål
0,8-1,0
Galler +
universalplåt
3
1,0-1,2 1
Placera äsksteken med feta sidan uppåt på gallret.
A:25 Revbensspjäll
0,8-1,0
Galler +
universalplåt
3
1,0-1,2 1
Placera revbensspjället på galler.
A:26 Kyckling, hel
0,9-1,1
Galler +
universalplåt
2
1,1-1,3 1
Skölj och rensa kycklingen. Pensla kycklingen med olja och
kryddor. Lägg den med bröstsidan nedåt på gallret och vänd
när ugnen piper.
A:27 Kycklingbröst
0,4-0,6
Galler +
universalplåt
4
0,6-0,8 1
Marinera brösten och lägg på gallret.
NV75J5540RS_EE_DG68-00616D-01_SV.indd 52 2015-05-22 �� 12:07:20
54 Svenska
Smart tillagning
Smart tillagning
Kod Mat Vikt (kg) Tillbehör Nivå
A:35
Bakade
potatishalvor
0,6-0,8
Universalplåt 3
0,8-1,0
Skär stora potatisar (200 g/st.) i halvor på längden. Placera
med skurna sidan uppåt på plåten och pensla med olivolja,
örter och kryddor.
A:36
Frysta pommes
frites
0,3-0,5
Universalplåt 3
0,5-0,7
Fördela pommes frites jämnt på plåten.
A:37 Fryst klyftpotatis
0,3-0,5
Universalplåt 3
0,5-0,7
Fördela fryst klyftpotatis jämnt på plåten.
A:38 Fryst pizza
0,3-0,6
Galler 3
0,6-0,9
Starta programmet och placera den frysta pizzan på gallrets
mitt efter att ljudsignalen för förvärmning hörs. Den första
inställningen är för tunn italiensk pizza och den andra för tjock
pan pizza.
A:39 Hembakad pizza
0,8-1,0
Universalplåt 2
1,0-1,2
Förbered hemlagad pizza med jäst deg och lägg den på
en plåt. Vikten inkluderar massan och garnering som sås,
grönsaker, skinka och ost. Starta programmet och för in plåten
efter att ljudsignalen för förvärmning hörs.
A:40 Jäsdeg
0,5-0,6
Galler 2
0,7-0,8
Förbered degen i en skål och täck med lm.
Placera på gallrets mitt. Den första inställningen är för pizza
och kakdeg och den andra för bröddeg.
NV75J5540RS_EE_DG68-00616D-01_SV.indd 54 2015-05-22 �� 12:07:21
Svenska 57
Smart tillagning
Testrätter
Enligt standard EN 60350-1
1. Bakning
Rekommendationerna för bakning gäller för en föruppvärmd ugn. Använd inte funktionen
Snabb förvärmning. Sätt in plåtarna med den lutande delen framåt.
Typ av
livsmedel
Tillbehör Nivå Uppvärmningstyp Temp. (°C)
Tid
(min.)
Små mjuka
kakor
Universalplåt 3
165 25-30
2
165 25-30
1+4
155 35-40
Mördegskakor Universalplåt +
universalplåt
1+4
140 32-37
Fettfri
sockerkaka
Galler +
kakformar med
löstagbar botten
(Mörk beläggning,
ø 26 cm)
2
160 35-40
2
160 35-40
1+4
155 45-55
Äppelpaj Galler +
2 kakformar med
löstagbar botten
(mörk beläggning,
ø 20 cm)
1 placerad
diagonalt
160 70-80
Universal plåt +
galler + 2 kakformar
med löstagbar botten
**(mörk beläggning,
ø 20 cm)
1+3
160 80-90
* Två kakor kan läggas på gallret längst bak till vänster och längst fram till höger.
** Två kakor kan läggas i mitten ovanpå varandra.
NV75J5540RS_EE_DG68-00616D-01_SV.indd 57 2015-05-22 �� 12:07:21
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4
  • Page 5 5
  • Page 6 6
  • Page 7 7
  • Page 8 8
  • Page 9 9
  • Page 10 10
  • Page 11 11
  • Page 12 12
  • Page 13 13
  • Page 14 14
  • Page 15 15
  • Page 16 16
  • Page 17 17
  • Page 18 18
  • Page 19 19
  • Page 20 20
  • Page 21 21
  • Page 22 22
  • Page 23 23
  • Page 24 24
  • Page 25 25
  • Page 26 26
  • Page 27 27
  • Page 28 28
  • Page 29 29
  • Page 30 30
  • Page 31 31
  • Page 32 32
  • Page 33 33
  • Page 34 34
  • Page 35 35
  • Page 36 36
  • Page 37 37
  • Page 38 38
  • Page 39 39
  • Page 40 40
  • Page 41 41
  • Page 42 42
  • Page 43 43
  • Page 44 44
  • Page 45 45
  • Page 46 46
  • Page 47 47
  • Page 48 48
  • Page 49 49
  • Page 50 50
  • Page 51 51
  • Page 52 52
  • Page 53 53
  • Page 54 54
  • Page 55 55
  • Page 56 56
  • Page 57 57
  • Page 58 58
  • Page 59 59
  • Page 60 60
  • Page 61 61
  • Page 62 62
  • Page 63 63
  • Page 64 64
  • Page 65 65
  • Page 66 66
  • Page 67 67
  • Page 68 68
  • Page 69 69
  • Page 70 70
  • Page 71 71
  • Page 72 72
  • Page 73 73
  • Page 74 74
  • Page 75 75
  • Page 76 76
  • Page 77 77
  • Page 78 78
  • Page 79 79
  • Page 80 80
  • Page 81 81
  • Page 82 82
  • Page 83 83
  • Page 84 84
  • Page 85 85
  • Page 86 86
  • Page 87 87
  • Page 88 88
  • Page 89 89
  • Page 90 90
  • Page 91 91
  • Page 92 92
  • Page 93 93
  • Page 94 94
  • Page 95 95
  • Page 96 96
  • Page 97 97
  • Page 98 98
  • Page 99 99
  • Page 100 100
  • Page 101 101
  • Page 102 102
  • Page 103 103
  • Page 104 104
  • Page 105 105
  • Page 106 106
  • Page 107 107
  • Page 108 108
  • Page 109 109
  • Page 110 110
  • Page 111 111
  • Page 112 112
  • Page 113 113
  • Page 114 114
  • Page 115 115
  • Page 116 116
  • Page 117 117
  • Page 118 118
  • Page 119 119
  • Page 120 120
  • Page 121 121
  • Page 122 122
  • Page 123 123
  • Page 124 124
  • Page 125 125
  • Page 126 126
  • Page 127 127
  • Page 128 128
  • Page 129 129
  • Page 130 130
  • Page 131 131
  • Page 132 132
  • Page 133 133
  • Page 134 134
  • Page 135 135
  • Page 136 136
  • Page 137 137
  • Page 138 138
  • Page 139 139
  • Page 140 140
  • Page 141 141
  • Page 142 142
  • Page 143 143
  • Page 144 144
  • Page 145 145
  • Page 146 146
  • Page 147 147
  • Page 148 148
  • Page 149 149
  • Page 150 150
  • Page 151 151
  • Page 152 152
  • Page 153 153
  • Page 154 154
  • Page 155 155
  • Page 156 156
  • Page 157 157
  • Page 158 158
  • Page 159 159
  • Page 160 160
  • Page 161 161
  • Page 162 162
  • Page 163 163
  • Page 164 164
  • Page 165 165
  • Page 166 166
  • Page 167 167
  • Page 168 168
  • Page 169 169
  • Page 170 170
  • Page 171 171
  • Page 172 172
  • Page 173 173
  • Page 174 174
  • Page 175 175
  • Page 176 176
  • Page 177 177
  • Page 178 178
  • Page 179 179
  • Page 180 180
  • Page 181 181
  • Page 182 182
  • Page 183 183
  • Page 184 184
  • Page 185 185
  • Page 186 186
  • Page 187 187
  • Page 188 188
  • Page 189 189
  • Page 190 190
  • Page 191 191
  • Page 192 192
  • Page 193 193
  • Page 194 194
  • Page 195 195
  • Page 196 196
  • Page 197 197
  • Page 198 198
  • Page 199 199
  • Page 200 200
  • Page 201 201
  • Page 202 202
  • Page 203 203
  • Page 204 204
  • Page 205 205
  • Page 206 206
  • Page 207 207
  • Page 208 208
  • Page 209 209
  • Page 210 210
  • Page 211 211
  • Page 212 212
  • Page 213 213
  • Page 214 214
  • Page 215 215
  • Page 216 216
  • Page 217 217
  • Page 218 218
  • Page 219 219
  • Page 220 220
  • Page 221 221
  • Page 222 222
  • Page 223 223
  • Page 224 224
  • Page 225 225
  • Page 226 226
  • Page 227 227
  • Page 228 228
  • Page 229 229
  • Page 230 230
  • Page 231 231
  • Page 232 232
  • Page 233 233
  • Page 234 234
  • Page 235 235
  • Page 236 236
  • Page 237 237
  • Page 238 238
  • Page 239 239
  • Page 240 240
  • Page 241 241
  • Page 242 242
  • Page 243 243
  • Page 244 244
  • Page 245 245
  • Page 246 246
  • Page 247 247
  • Page 248 248
  • Page 249 249
  • Page 250 250
  • Page 251 251
  • Page 252 252
  • Page 253 253
  • Page 254 254
  • Page 255 255
  • Page 256 256
  • Page 257 257
  • Page 258 258
  • Page 259 259
  • Page 260 260
  • Page 261 261
  • Page 262 262
  • Page 263 263
  • Page 264 264
  • Page 265 265
  • Page 266 266
  • Page 267 267
  • Page 268 268
  • Page 269 269
  • Page 270 270
  • Page 271 271
  • Page 272 272
  • Page 273 273
  • Page 274 274
  • Page 275 275
  • Page 276 276
  • Page 277 277
  • Page 278 278
  • Page 279 279
  • Page 280 280
  • Page 281 281
  • Page 282 282
  • Page 283 283
  • Page 284 284
  • Page 285 285
  • Page 286 286
  • Page 287 287
  • Page 288 288
  • Page 289 289
  • Page 290 290
  • Page 291 291
  • Page 292 292
  • Page 293 293
  • Page 294 294
  • Page 295 295
  • Page 296 296
  • Page 297 297
  • Page 298 298
  • Page 299 299
  • Page 300 300
  • Page 301 301
  • Page 302 302
  • Page 303 303
  • Page 304 304
  • Page 305 305
  • Page 306 306
  • Page 307 307
  • Page 308 308
  • Page 309 309
  • Page 310 310
  • Page 311 311
  • Page 312 312
  • Page 313 313
  • Page 314 314
  • Page 315 315
  • Page 316 316
  • Page 317 317
  • Page 318 318
  • Page 319 319
  • Page 320 320
  • Page 321 321
  • Page 322 322
  • Page 323 323
  • Page 324 324
  • Page 325 325
  • Page 326 326
  • Page 327 327
  • Page 328 328
  • Page 329 329
  • Page 330 330
  • Page 331 331
  • Page 332 332
  • Page 333 333
  • Page 334 334
  • Page 335 335
  • Page 336 336
  • Page 337 337
  • Page 338 338
  • Page 339 339
  • Page 340 340
  • Page 341 341
  • Page 342 342
  • Page 343 343
  • Page 344 344
  • Page 345 345
  • Page 346 346
  • Page 347 347
  • Page 348 348
  • Page 349 349
  • Page 350 350
  • Page 351 351
  • Page 352 352
  • Page 353 353
  • Page 354 354
  • Page 355 355
  • Page 356 356
  • Page 357 357
  • Page 358 358
  • Page 359 359
  • Page 360 360
  • Page 361 361
  • Page 362 362
  • Page 363 363
  • Page 364 364
  • Page 365 365
  • Page 366 366
  • Page 367 367
  • Page 368 368
  • Page 369 369
  • Page 370 370
  • Page 371 371
  • Page 372 372
  • Page 373 373
  • Page 374 374
  • Page 375 375
  • Page 376 376
  • Page 377 377
  • Page 378 378
  • Page 379 379
  • Page 380 380
  • Page 381 381
  • Page 382 382
  • Page 383 383
  • Page 384 384
  • Page 385 385
  • Page 386 386
  • Page 387 387
  • Page 388 388
  • Page 389 389
  • Page 390 390
  • Page 391 391
  • Page 392 392
  • Page 393 393
  • Page 394 394
  • Page 395 395
  • Page 396 396
  • Page 397 397
  • Page 398 398
  • Page 399 399
  • Page 400 400

Samsung NV75J5540RS/EE Omistajan opas

Tyyppi
Omistajan opas