Gorenje SVI6B Omistajan opas

Tyyppi
Omistajan opas
SOUS VIDE
SVI6B
SL Navodila za uporabo.................................................................. 3
HR Upute za uporabu ..................................................................... 8
SRB MNE Uputstvo za upotrebu ............................................................. 14
MK Упатства за употреба ........................................................... 20
EN Instruction manual ................................................................. 26
HU Használati utasítás ................................................................. 32
PL Instrukcja obsługi ................................................................... 38
RO Manual de utilizare .................................................................. 44
SK Návod na obsluhu .................................................................. 50
CZ Návod na použití ...................................................................... 56
UK Iнструкція з експлуатації ....................................................... 62
RU Инструкция по зксплуатации ............................................... 67
DK Brugsanvisning ..................................................................... 73
SE Bruksanvisning........................................................................ 78
NO Bruksanvisning ....................................................................... 83
FI Käyttöopas .............................................................................. 89
89
KÄYTTÖOHJE FI
Yleinen kuvaus
1. Kansi karkaistua lasia
2. Tarttumattomalla pinnalla varustettu irrotettava
vesihaudeallas
3. Ohjauspaneeli
4. Kypsennysteline
5. Lämpötilapainike
6. + / - -painike
7. Käynnistä/peruuta-painike
8. Virtapainike
9. Ajastinpainike
Tärkeää
Lue tämä käyttöohje huolellisesti läpi ennen laitteen
käyttöönottoa ja säästä se tulevaa tarvetta varten.
Vaara
Älä kytke laitetta verkkovirtaan tai kytke sitä päälle
ilman että keittoastia on paikallaan laitteessa.
Älä käytä laitetta kaltevilla pinnoilla.
Älä siirrä tai peitä laitetta sen ollessa käynnissä.
Älä upota runkoa veteen tai muuhun nesteeseen.
Käytä laitetta riittävän kaukana seinistä ja verhoista,
äläkä käytä sitä ahtaissa tiloissa.
Älä koske laitteen metallipintoihin sen ollessa käytössä,
koska ne kuumenevat.
Siirrä laitetta kahvoista ja käytä uunikintaita siirtäessäsi
sitä, keittoastiaa ja kantta niiden ollessa kuumia.
Älä käytä laitetta ilman että keittoastiassa on ruokaa tai
nestettä.
Noudata varovaisuutta nostaessasi kannen ja siirtäessäsi
sen pois kypsennyksen jälkeen. Käännä kansi aina
poispäin itsestäsi, koska sen alta purkautuva höyry on
kuumaa ja voi aiheuttaa vaikeita palovammoja. Älä
milloinkaan työnnä kasvojasi laitteen päälle.
Irrota laite pistorasiasta, kun et käytä sitä pidempään
aikaan ja ennen puhdistusta. Anna laitteen jäähtyä
ennen kuin asetat siihen osia tai poistat siitä osia.
Älä käytä keittoastiaa liedellä, mikroaaltouunissa tai
uunissa.
Älä käytä keittoastiaa ruoan säilytykseen
äläkä laita sitä pakastimeen.
Älä huuhtele astiaa yli 80 °C:lla vedellä.
Varoitus
Tarkasta, että laitteen runkoon merkitty jännite vastaa
paikallista verkkojännitettä ennen kuin liität laitteen
verkkovirtaan.
Älä käytä laitetta, jos sen pistotulppa, virtajohto tai
muut komponentit ovat vaurioituneita.
Jos virtajohto on vaurioitunut, se on vaihdettava
Gorenjen, Gorenjen valtuutetun huoltokorjaamon tai
vastaavien pätevien henkilöiden toimesta vaarojen
välttämiseksi.
Laitetta ei ole tarkoitettu lasten tai sellaisten
henkilöiden käyttöön, joiden fyysinen tai henkinen
toimintakyky on rajoittunut tai, joilla ei ole kokemusta
tai tietoa laitteen käytöstä muutoin kuin heidän
turvallisuudestaan vastaavan henkilön valvonnassa tai
opastuksella.
Valvo, että lapset eivät käytä laitetta leikkikaluna.
Älä milloinkaan anna laitteen olla päällä ilman
valvontaa.
Laitteen koskettavissa olevien pintojen lämpötila voi
nousta erittäin korkeaksi laitteen ollessa päällä.
Varoitus: tämä tuote on tarkoitettu vain
kotitalouskäyttöön.
Älä milloinkaan käytä laitteessa muiden valmistajien
varusteita tai osia, ellei Gorenje
nimenomaan suosittele niitä. Jos tällaisia varusteita tai
osia käytetään, laitteen takuu raukeaa.
Varmista, että kaikki osat ovat asianmukaisesti
asennetut ennen kuin kytket laitteen päälle.
Älä milloinkaan liitä laitetta ulkoiseen
ajastinkytkimeen tai kaukosäädinjärjestelmään
vaaratilanteiden välttämiseksi.
Tämä tuote on merkitty Euroopan parlamentin
ja neuvoston sähkö- ja laiteromusta antaman
direktiivin 2002/96/EY (WEEE) mukaan.
Tämä ohje perustuu koko Euroopan
käsittävään sähkö- ja laiteromun palautusta ja
kierrätystä koskevaan sopimukseen.
Sous vide -kypsennys
Sous vide on ollut suosittu kypsennysmenetelmä
ravintola-alalla jo vuosien ajan.
Sous vide on ranskaa ja merkitsee
‘tyhjiössä’. Sillä tarkoitetaan sitä, että ruoka
kypsennetään tyhjiöpakattuna vesihauteessa. Ruokaa
kypsennetään pitkän aikaa tarkoin valvotussa matalassa
lämpötilassa mehevien ja herkullisten aterioiden
aikaansaamiseksi. Ruoan sulkeminen tyhjiöpakattuun
pussiin mahdollistaa sen kypsennyksen omissa
nesteissään mahdollisten marinadien, mausteiden yms.
90
lisäksi, joita haluat lisätä siihen. Ruoan vitamiinit,
kivennäisaineet ja nesteet säilyvät ja sen luonnolliset
aromit voimistuvat. Näin ruoasta tulee terveellisempää,
mureampaa ja maukkaampaa. Sous vide -laitteella
kypsennetyt lihat ovat yleensä mureampia, kiinteämpiä
ja useimmiten myös edullisempia, koska sillä voidaan
kypsentää huokeampia lihapaloja, kuten lapapaistia.
Koska Sous vide -laitteella kypsennettävät ruoat
tyhjiöpakataan erillisiin pusseihin, mutta kypsennetään
samanaikaisesti, se sopii täydellisesti perheille sekä
tilanteisiin, joissa kylään on tulossa henkilöitä, joilla on
erilaisia mieltymyksiä ja ravitsemusvaatimuksia.
Sous vide -menetelmällä ruokaa on vaikea pilata
kypsentämällä sitä liikaa, vaikka ruoan rakenne
saattaakin hieman muuttua. Koska ruokaa ei helposti
tule kypsennettyä liikaa, sen voi huoletta kypsentää
hyvissä ajoin,
niin että se on valmiina perheen kokoontuessa syömään
tai vieraiden tullessa.
Lämpötilat. Sous vide -laitteen lämpötila-alue on 40 °C
- 90 °C, ja lämpötilaa voidaan säätää 1 °C:n
tarkkuudella. Erityyppiset ruoat ja erilaiset
kypsyysasteet vaativat erilaiset kypsennyslämpötilat.
Katso Sous vide -lämpötila- ja aikaopas.
Aika. Kypsennysaika riippuu enemmänkin ruoan
paksuudesta kuin sen painosta. Oletuskypsennysaika on
1 tunti. Aika voidaan asettaa välille 1 - 24 tuntia. Katso
Sous vide -lämpötila- ja aikaopas lisätietojen
saamiseksi.
Ihanteelliset ruoat Sous vide -laitteella
kypsennettäviksi. Liharuoat sopivat ihanteellisesti Sous
vide -menetelmällä kypsennettäviksi, koska niistä
saadaan tällä tavoin mureampia, mehukkaampia ja
maukkaampia.
Punainen liha - lammas, nauta ja sika.
Linnunliha - kana, kalkkuna, ankka.
Kala ja äyriäiset - kala, ravunpyrstöt,
simpukat.
Vihannekset - juurekset. Peruna,
porkkana, palsternakka, punajuuri, nauris.
Vihannekset - pehmeät vihannekset. Herneet,
parsa, maissi, parsakaali, kukkakaali,
munakoiso, sipuli, kurpitsa.
Hedelmät - kiinteät hedelmät. Omena, päärynä.
Hedelmät - pehmeät hedelmät. Mango, luumu,
aprikoosi,
päärynä, nektariinit, papaija, mansikat.
Sous vide -kypsennyksen vaiheet
1. vaihe: ruoan maustaminen
Ruoan maun parantamiseksi voit marinoida sen tai
lisätä pussiin mausteita, yrttejä, vettä tai öljyä ennen
sen sulkemista.
2. vaihe: ruoan tyhjiöpakkaaminen
Sous vide -kypsennyksessä ruoka on tyhjiöpakattava
asianmukaisiin pusseihin ylimääräisen ilman ja
kosteuden poistamiseksi, niin että ruoan luonnollinen
maku ja ravintopitoisuus saadaan säilytettyä.
Tyhjiöpakkaaminen auttaa myös avaamaan ruoan
huokoset
esimerkiksi lihan, linnunlihan ja merenelävien kohdalla,
niin että marinadit ja mausteet pääsevät tunkeutumaan
syvemmälle ruokaan taaten maukkaamman
lopputuloksen. Ilman sisältämä happi ja kosteus
huonontavat ruoan laatua. Lisäksi ruoka menettää
niiden vaikutuksesta makuaan, kiinteää rakennettaan ja
ravintopitoisuuttaan. Laadukkaat kaupalliset
tyhjiöpakkausjärjestelmät poistavat pakkauksesta ilman
ja kosteuden
ennen tuotteiden sulkemista ilmatiiviisiin
tyhjiöpakkauksiin. Suosittelemme käyttämään Sunbeam
FoodSaver -tyhjiöpakkauslaitteita ja FoodSaver-pusseja
ja -rullia.
3. vaihe: ruoan kypsennys
Kun Sous vide -laitteessa on saavutettu oikea veden
lämpötila, aseta pussit varovaisesti veteen. Varmista,
että pussit ovat täysin veden ympäröimiä ja että vesi
pääsee kiertämään niiden ympärillä esteettä tasaisen
kypsennyksen takaamiseksi.
4. vaihe: ruoan ruskistaminen
Kun Sous vide -kypsennys on valmis, voit vielä paistaa
ruoan pinnan kevyesti sen ulkonäön ja maun
parantamiseksi. Tämä soveltuu erityisen hyvin
liharuokien kypsennykseen. Poista ruoka pussista.
Paista lihan pinta nopeasti kuumalla pannulla. Näin
lihan rasvat ja proteiinit karamellisoituvat tehden siitä
entistäkin
maukkaampaa.
Sous vide -kypsennystä koskevat ruoan
turvallisuusohjeet
VAROITUS. Sous vide -menetelmällä
kypsennettyä ruokaa ei suositella
'riskiryhmiin' kuuluville henkilöille
(heikentynyt vastustuskyky):
• raskaana olevat naiset
• pienet lapset
• vanhukset
• erilaisista sairauksista kärsivät henkilöt
91
Alla olevat Sous vide -menetelmän käyttöön
liittyvät ohjeet auttavat varmistamaan ruoan hyvän
hygienian ja turvallisuuden.
Ruoan esivalmistelu
Kaikkien Sous vide -menetelmällä kypsennettävien
ruokien tulee olla ehdottoman tuoreita.
Varmista, että kaikkea lihaa, mereneläviä, linnunlihaa
ja riistaa on säilytetty alle 5 °C:n lämpötilassa ennen
kuin aloitat esivalmistelun. Suosittelemme käyttämään
digitaalista elintarvikkeiden lämpömittaria lämpötilan
tarkastamiseksi.
Varmista, että ruokapussit ovat puhtaita, eivätkä ole
joutuneet kosketuksiin lian tai muiden haitallisten
aineiden kanssa.
Puhdista ruoan valmistelualue puhdistusaineella ja
lämpimällä vedellä tai desinfiointiaineella.
Pidä raakojen elintarvikkeiden valmistelualue erillään
valmiiden tuotteiden alueesta.
Pese kätesi hyvin ennen kuin alat käsittelemään mitään
elintarvikkeita.
Leikkaa ruoka Sous vide -lämpötila- ja aikaoppaassa
suositeltuun paksuuteen. Pienemmäksi leikatut
lihapalat kypsyvät nopeammin.
Kypsennys
Katso vaadittavat kypsennysajat ja -lämpötilat Sous
vide -lämpötila- ja aikaoppaasta.
Varmista, että kypsennyspussi on suljettu täysin
tiiviisti ennen kypsennyksen aloittamista.
Varmista, että kypsennyspussi on suljettu täysin
tiiviisti myös kypsennyksen päätteeksi.
Säilytys
Jos ruokaa ei syödä välittömästi, upota ruoan sisältämä
tyhjiöpussi jääveteen ruoan lämpötilan
mahdollisimman nopeaksi laskemiseksi. Säily
ruokaa jääkaapissa, kunnes tarvitse sitä.
Uudelleenlämmitys
Lämmitä ruokaa, kunnes sen sisälämpötila on yli 75
°C.
Sous vide -laitteen käyttö
Aseta Sous vide tasaiselle, vaakasuoralle pinnalle.
Työnnä laitteen pistoke pistorasiaan.
Paina virtapainiketta ja pidä sitä painettuna 3 sekunnin ajan
kytkeäksesi koneen päälle. Virran merkkivalo
syttyy palamaan ja digitaaliseen näyttöön syttyy valo.
1. Täytä keittoastiaan haluttu määrä vettä ja aseta kansi
paikalleen. Varmista, että ruokapussit ovat veden
peitossa ja että vesimäärä ulottuu astian FILL-viivan
yläpuolelle. Katso Sous vide -lämpötila- ja aikaopas.
VIHJE: Täytä laitteeseen lämmintä vettä
halutun lämpötilan saavuttamiseksi nopeammin.
2. Paina lämpötilan säätöpainiketta ja näytölle
ilmestyy arvo 40 °C, paina painikkeita + (ylös) ja -
(alas) valitaksesi halutun kypsennyslämpötilan.
3. Ajastimen asettamiseksi paina ajastinpainiketta ja
sen jälkeen painikkeita + (ylös) ja - (alas) halutun
kypsennysajan asettamiseksi (1 ja 24 tunnin
välillä). Sous vide -laite esikuumenee 1 tunnin
ennen kuin sen ajastin alkaa käydä.
4. Paina ajastinpainiketta asettaaksesi
oletuslämpötila-asetuksen 40 °C ja
minimikypsennysajan 4 tuntia.
5. Kun olet tehnyt yllä mainitut valinnat, paina
käynnistyspainiketta ja Sous vide alkaa
lämmittämään vettä. Kun haluttu lämpötila on
saavutettu, laite antaa äänimerkin merkiksi
lämpötilan saavuttamisesta. Nyt sinun on
asetettava kypsennyspussit laitteeseen. Ajastin
alkaa käymään.
6. Poista kansi varovaisesti. Aseta tyhjiöpakatut
ruokapussit varovaisesti pihdeillä veteen varmistaen,
että veden pinnan taso ei ylitä lopuksi MAX-viivaa ja
että ruoka on täysin veden ympäröimänä. Laita kansi
takaisin paikalleen.
VIHJE: Voit asettaa tyhjiöpakatut ruokapussit
pystyasentoon toimitukseen sisältyvään telineeseen
varmistaaksesi, että pakkaukset pysyvät erillään
ja että vesi pääse kiertämään niitä tasaisesti.
VIHJE: Nosta kantta kypsennyksen aikana vain,
jos se on ehdottomasti tarpeen. Sous vide käyttää
alhaisia kypsennyslämpötiloja, eikä laite saa nostettua
lämpötilaa takaisin kovin nopeasti. Jos kannen sisäpuolelle
muodostuu kondensaattia, joka haittaa näkyvyyttä,
nosta kantta varovaisesti poispäin itsestäsi,
niin että kondensaatti valuu takaisin astiaan.
92
Lämpötila- ja aikaopas
Alla oleva taulukko on tarkoitettu oppaaksi, jonka
avulla voit valita oikeat kypsennyslämpötilat ja -ajat.
Voit joutua
muokkaamaan niitä makusi mukaan.
Lihan kypsennyslämpötilat (nauta, lammas ja sika):
PUOLIRAAKA: 49 °C
MEDIUM PUOLIRAAKA: 56 °C
MEDIUM: 60 °C
MEDIUM KYPSÄ: 65 °C
KYPSÄ: 71 °C ja ylöspäin
Linnunlihan kypsennyslämpötilat:
LUULLINEN: 82 °C
LUUTON: 64 °C
Kalan kypsennyslämpötila:
PUOLIRAAKA: 47 °C
MEDIUM PUOLIRAAKA: 56 °C
MEDIUM: 60 °C
Vihannesten yleiset lämpötilat:
83 °C - 87 °C
93
RUOKA-AINE:
KYPSENNYSLÄMPÖTILA
KYPSENNYSAIKA
PAKSUUS
NAUTA & LAMMAS
Ohuet palat
sisäfilee, kotletit, ulkofilee,
entrecote, paisti, T-luupihvi
Paksummat palat
lapa, lapapaisti, lampaan
viulu, niska, potka, riistanliha
49 °C tai enemmän
49 °C tai enemmän
49 °C tai enemmän
1 - 6 tuntia
2 - 8 tuntia
8 - 24 tuntia
1 2 cm
4 5 cm
4 6 cm
SIANLIHA
Kylki
Kylkiluut
Porsaankyljykset
Porsaanpaisti
82 °C
59 °C
56 °C tai enemmän
56 °C tai enemmän
10 - 12 tuntia
10 - 12 tuntia
4 - 8 tuntia
10 - 12 tuntia
3 6 cm
2 3 cm
2 4 cm
5 7 cm
LINNUNLIHA
Luullinen kananrinta
Luuton kananrinta
Luullinen kananreisi
Luuton kanareisi
Kanankoivet
Ankanrinta
82 °C
64 °C
82 °C
64 °C
82 °C
64 °C
2 - 6 tuntia
1 - 4 tuntia
2 - 6 tuntia
1 - 4 tuntia
2 - 6 tuntia
3 - 8 tuntia
3 5 cm
3 5 cm
3 5 cm
3 5 cm
5 7 cm
3 5 cm
KALA
Vähärasvainen kala
Rasvainen kala
47 °C tai enemmän
47 °C tai enemmän
1 - 2 tuntia
1 - 2 tuntia
3 5 cm
3 5 cm
ÄYRIÄISET
Katkaravut
Ravunpyrstöt
Simpukat
60 °C
60 °C
60 °C
1 tunti
1 tunti
1 tunti
2 4 cm
4 6 cm
2 4 cm
VIHANNEKSET
Juurekset
Pehmeät vihannekset
83 °C tai enemmän
83 °C tai enemmän
1 - 2 tuntia
1 - 2 tuntia
1 5 cm
1 5 cm
Huomaa:
• Pidemmästä kypsennysajasta voi olla
seurauksena valmiin ruoan erilainen rakenne.
• Nämä ajat ja lämpötilat ovat
ohjeellisia. Pidemmät kypsennysajat voivat
olla tarpeen haluttujen tulosten saavuttamiseksi.
• Kaikki paksuudet on mitattu tyhjiöpakatusta
ruoasta.
• Ohuemmiksi leikatut lihapalat kypsentyvät
nopeammin.
94
Ohjeita ja vinkkejä
Sous vide -laitteen avulla voit luoda lukuisia erilaisia
ruokalajeja. Eri ruokien kypsentäminen juuri makusi
mukaan vaatii erilaiset kypsennysajat, joten toisinaan
parhaat kypsennysajat löytyvät yrityksen ja erehdyksen
kautta.
Tilavuus
Älä täytä Sous vide -laitteeseen liikaa tai liian
vähän vettä. Varmista, että veden määrä on
keittoastian sisäpuolella olevien FILL- (minimi) ja
MAX-merkintöjen välillä. Varmista aina, että vesi
peittää kokonaan ruokapussit.
Jos haluat nopeuttaa aikaa, jonka laite tarvitsee
veden lämmittämiseen haluttuun Sous vide -
lämpötilaan, täytä laitteeseen lämmintä (ei
kuumaa) vettä.
Ruoka-aine
Lihapalat. Sous vide sopii täydellisesti
käytettäväksi halvemmille ja sitkeämmille
lihapaloille, koska pitkä kypsennysaika tekee
lihasta mureampaa ja maukkaampaa. Ohuemmiksi
leikatut lihapalat kypsyvät nopeammin.
Tasaisesti kypsennetty ruoka. Jotta ruoka kypsyisi
tasaisesti saman ajan kuluessa, suosittelemme
leikkaamaan sen yhtä suuriksi/paksuiksi paloiksi.
Kansi
Kannen sisäpuolelle voi kertyä kondenssivettä ja
estää sinua näkemästä astiaan. Kallista kantta
tällaisessa tapauksessa varovaisesti poispäin
itsestäsi, niin että kondensaatti valuu takaisin
astiaan.
Kannen nostaminen. Sekä Sous vide että muut
hitaita kypsennysmenetelmiä hyödyntävät laitteet
käyttävät matalia lämpötiloja, eivätkä tästä syystä
pysty nostamaan menetettyä lämpötilaa nopeasti.
Jos sinun on nostettava kantta, tee se nopeasti
lämpöhävikin minimoimiseksi.
Sous vide -kypsennystä koskevat ruoan
turvallisuusohjeet
VAROITUS. Sous vide -menetelmällä
kypsennettyä ruokaa ei suositella
'riskiryhmiin' kuuluville henkilöille
(heikentynyt vastustuskyky):
• raskaana olevat naiset
• pienet lapset
• vanhukset
• erilaisista sairauksista kärsivät henkilöt
Puhdistus
Sous vide -laitteen saa puhdistaa ainoastaan sen ollessa
pois päältä kytkettynä ja pistokkeen irrotettuna
pistorasiasta. Anna veden jäähtyä ja kaada se pois
astiasta. Älä jätä astiaan vettä. Anna laitteen jäähtyä
täysin ennen puhdistusta.
Älä käytä irrotettavaa keittoastiaa liedellä,
mikroaaltouunissa tai uunissa. Käytä astiaa ainoastaan
Sous vide -laitteessa.
Kannen ja irrotettavan kypsennysastian voi pestä
astianpesukoneessa käyttömukavuuden lisäämiseksi.
Sijoita kansi astianpesukoneen ylähyllylle. Poistaaksesi
irrotettavan kypsennysastian pohjaan tarttuneen ruoan
anna astian liota lämpimässä vedessä ennen sen
puhdistamista. Kuivaa astia hyvin ennen kuin asetat sen
takaisin laitteeseen.
Pyyhi Sous vide -laitteen ulkopinta kostealla liinalla ja
hankaa kuivaksi. ÄLÄ käytä voimakkaasti hankaavia
aineita, teräsvillaa tai kemikaaleja minkään Sous vide -
laitteen osan puhdistamiseen, koska ne vaurioittaisivat
laitteen pintaa.
Älä upota Sous vide -laitetta veteen
tai laita sitä astianpesukoneeseen.
Ympäristö
Älä hävitä laitetta normaalin kotitalousjätteen mukana
sen käyttöiän päätyttyä, vaan luovuta se kierrätykseen
virallisessa keräyspisteessä. Tekemällä näin autat
säästämään ympäristöä.
Takuu ja huolto
Jos tarvitset tietoja, tai jos sinulla on ongelma, ota
yhteyttä Gorenjen maassasi sijaitsevaan
asiakaspalvelukeskukseen (löydät sen puhelinnumeron
maailmanlaajuisesta takuulehtisestä). Jos maassasi ei
ole asiakaspalvelukeskusta, käy paikallisen Gorenje-
kauppiaasi luona tai ota yhteyttä Gorenjen
kotitalouslaitteiden huolto-osastoon.
Vain henkilökohtaiseen käyttöön!
GORENJE
TOIVOTTAA NAUTINNOLLISIA
HETKIÄ LAITTEEN PARISSA
Pidätämme oikeuden muutoksiin!
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4
  • Page 5 5
  • Page 6 6
  • Page 7 7
  • Page 8 8
  • Page 9 9
  • Page 10 10
  • Page 11 11
  • Page 12 12
  • Page 13 13
  • Page 14 14
  • Page 15 15
  • Page 16 16
  • Page 17 17
  • Page 18 18
  • Page 19 19
  • Page 20 20
  • Page 21 21
  • Page 22 22
  • Page 23 23
  • Page 24 24
  • Page 25 25
  • Page 26 26
  • Page 27 27
  • Page 28 28
  • Page 29 29
  • Page 30 30
  • Page 31 31
  • Page 32 32
  • Page 33 33
  • Page 34 34
  • Page 35 35
  • Page 36 36
  • Page 37 37
  • Page 38 38
  • Page 39 39
  • Page 40 40
  • Page 41 41
  • Page 42 42
  • Page 43 43
  • Page 44 44
  • Page 45 45
  • Page 46 46
  • Page 47 47
  • Page 48 48
  • Page 49 49
  • Page 50 50
  • Page 51 51
  • Page 52 52
  • Page 53 53
  • Page 54 54
  • Page 55 55
  • Page 56 56
  • Page 57 57
  • Page 58 58
  • Page 59 59
  • Page 60 60
  • Page 61 61
  • Page 62 62
  • Page 63 63
  • Page 64 64
  • Page 65 65
  • Page 66 66
  • Page 67 67
  • Page 68 68
  • Page 69 69
  • Page 70 70
  • Page 71 71
  • Page 72 72
  • Page 73 73
  • Page 74 74
  • Page 75 75
  • Page 76 76
  • Page 77 77
  • Page 78 78
  • Page 79 79
  • Page 80 80
  • Page 81 81
  • Page 82 82
  • Page 83 83
  • Page 84 84
  • Page 85 85
  • Page 86 86
  • Page 87 87
  • Page 88 88
  • Page 89 89
  • Page 90 90
  • Page 91 91
  • Page 92 92
  • Page 93 93

Gorenje SVI6B Omistajan opas

Tyyppi
Omistajan opas