46
Käyttö
Monitoimiterän käyttö
X Kuvasarja B
Pilkkoo, soseuttaa, sekoittaa, vaivaa,
hienontaa ja valmistaa kastikkeet ja juomat.
1. Aseta kulho alustaan.
2. Käännä kulhoa vastapäivään vastee-
seen asti.
3. Aseta monitoimiterä ilman teränsuojusta
kulhon käyttöakselille.
4. Laita ainekset sisään.
Huomio!
Noudata suurimpia mahdollisia käsittely-
määriä X ”Käyttöohjeita – Monitoimiterä”
katso sivu 47
5. Laita kansi paikalleen (,).
6. Käännä kantta vastapäivään vastee-
seen asti (-). Lukitsimen on oltava
kokonaan kiinni kahvassa.
7. Kiinnitä teholeikkuri peruslaitteeseen.
Huomioi merkintä Æ.
8. Käännä kulhoa vastapäivään vastee-
seen asti.
Huomautus: Laite käynnistyy vain, kun
teholeikkuri on käännetty vasteeseen asti.
9. Laita syöttöpainin täyttösuppiloon.
10. Liitä pistoke pistorasiaan. Käännä kier-
rettävä valitsin suositeltuun nopeuteen.
11. Käsittele elintarvikkeita, kunnes seoksen
koostumus on sopiva, tai lisää aineksia
täyttösuppilon kautta.
12. Aseta kierrettävä valitsin asentoon y
ja odota, kunnes laite pysähtyy. Irrota
pistoke pistorasiasta.
13. Irrota teholeikkuri myötäpäivään
kääntäen.
14. Käännä kantta myötäpäivään ja irrota.
15. Poista monitoimiterä.
16. Tyhjennä teholeikkuri.
Puhdista kaikki osat heti käytön jälkeen.
X ”Puhdistus ja hoito” katso sivu 47
Hienonnusterien käyttö
Käännettävä viipalointiterä –
paksu/ohut
viipaloi hedelmät ja kasvikset.
Käyttöteho 3.
Käännettävän viipalointiterän merkinnät::
”1” paksuille viipaleille
”3” ohuille viipaleille
Huomio!
Käännettävä viipalointiterä ei sovellu kovan
juuston, leivän, sämpylöiden tai suklaan
viipalointiin. Viipaloi keitetyt perunat vain
kylminä.
Käännettävä raastinterä –
karkea/hieno
raastaa vihannekset, hedelmät ja juuston,
paitsi kovan juuston (esim. parmesaani).
Käyttöteho 2 tai 3.
Käännettävän raastinterän merkinnät:
”2” karkealle raasteelle
”4” hienolle raasteelle
Huomio!
Käännettävä raastinterä ei sovellu pähki-
nöiden rouhimiseen. Raasta pehmeää
juustoa vain terän karkealla puolella
teholla 4.
Raasteterä – keskihieno
raastaa raa’at perunat ja kovan
juuston (esim. parmesaanin) sekä rouhii
jäähdytetyn suklaan ja pähkinät.
Käyttöteho 4.
Huomio!
Raasteterä ei sovellu pehmeän juuston tai
juustoviipaleiden raastamiseen.
X Kuvasarja C
1. Aseta kulho alustaan.
2. Käännä kulhoa vastapäivään vastee-
seen asti.
3. Aseta hienonnusterä teränpitimen päälle
haluamasi puoli ylöspäin.
4. Aseta teränpidin kulhon käyttöakselille.
5. Laita kansi paikalleen (,).
6. Käännä kantta vastapäivään vastee-
seen asti (-). Lukitsimen on oltava
kokonaan kiinni kahvassa.
7. Kiinnitä teholeikkuri peruslaitteeseen.
Huomioi merkintä Æ.