42
Pese tarvikkeet saippuavedellä ennen ensimmäistä käyttöä. Huuhtele ja kuivaa osat huolellisesti.
Levyjen ja leikkuuterän on oltava voideltuja. Huolla niitä öljyllä.
Älä käytä laitetta tyhjänä, ellei levyjä ole voideltu.
Älä koskaan työnnä ruokia sormilla tai keittiövälineillä syöttöaukkoon.
A Irrotettava pilkkomispää
A1 Alumiinirunko
A2 Ruuvi
A3 Itsestään teroittuva, ruostumattomasta
teräksestä valmistettu leikkuuterä
A4 Levyt (mallikohtaisia)
A4a Levy, jossa on pienet aukot (hieno jauhe)
A4b Levy, jossa on keskikokoiset aukot
(puolikarkea jauhe)
A4c Levy, jossa on suuret aukot (karkea jauhe)
A5 Alumiinimutteri
B Irrotettava syöttölautanen
C Lihan syöttöpainin
D Käyttöpainike
E Moottoriyksikkö
F Makkarasuppilo (mallikohtainen)
Pilkkomispää
(ks. kuvat 1.1 - 1.4)
Valmistele kaikki jauhettavat ainekset poistamalla luut, rustot ja jänteet. Paloittele liha (noin 2
cm x 2 cm).
Vinkki: Kun lopetat käytön, voit laittaa syöttöaukkoon pieniä leipäpaloja, jotta kaikki tähteet
poistuvat laitteesta.
G Lisätarvike kibben valmistukseen
(mallikohtainen)
G1 Suulake
G2 Rengas
H Vihannesleikkuri (mallikohtainen)
H1 Raastinkotelo / syöttöaukko
H2 Syöttöpainin
H3 Kartioraastimet (mallikohtaisia)
H3a Karkean raasteen kartioraastin (punainen)
H3b Hienon raasteen kartioraastin (oranssi)
H3c Paksujen viipaleiden kartioraastin
(tummanvihreä)
H3d Ohuiden viipaleiden kartioraastin
(vaaleanvihreä)
H3e Suikalointiraastin
H3f Kuutiointilisätarvike
I Lisätarvikkeiden säilytysteline
(mallikohtainen)
Huomio: Tämän laitteen mukana toimitetaan turvaohjekirjanen LS-123456.
Lue se tarkasti ennen laitteen ensimmäistä käyttökertaa ja säilytä se huolellisesti.
FI
KUVAUS
KÄYTTÖOHJEITA
KÄYTTÖ