Weber 8829 Ohjekirja

Tyyppi
Ohjekirja
4
FI
NO
Noudata kaikkia Weber-grillin omistajan oppaassa olevia VAARALAUSEKKEITA, VAROITUKSIA ja
HUOMAUTUKSIA.
Følg alle FARE-, ADVARSEL- og FORSIKTIG-merknadene i brukerveiledningen for din Weber.
m HUOMAUTUS: Älä aseta kuumaa pizzakiveä lasipinnalle tai helposti syttyvälle tai
lämmönaralle pinnalle.
m HUOMAUTUS: Älä aseta mitään kattilaa tai telinettä pizzakiven päälle paistamisen
aikana. Ne voivat vaurioittaa pizzakiven pintaa.
m HUOMAUTUS: Älä koskaan säilytä pizzakiveä ulkona. Se saattaa haljeta kylmissä
sääoloissa.
m HUOMAUTUS: Pizzakivi voi rikkoutua iskusta tai jos se pudotetaan.
m FORSIKTIG: Plasser ikke den varme steinen på en lettantennelig overflate,
glassoverflate eller en overflate som kan skades av varmen.
m FORSIKTIG: Unngå å plassere andre gryter eller et stativ oppå bakesteinen under
baking. Dette kan skade overflaten på bakesteinen.
m FORSIKTIG: Oppbevar aldri bakesteinen utendørs. Den kan sprekke i kaldt vær.
m FORSIKTIG: Bakesteinen kan knuses hvis noe kommer borti den, eller den faller
nedpå bakken.
VAROITUS:
Kuuma pinta.
ADVARSEL:
Varm
overflate.
Ota yhteyttä Weberin asiakaspalveluun, jos pizzakivi on lohjennut, haljennut, vaurioitunut tai käyttökelvoton.
Sopii käytettäväksi perinteisessä ja kiertoilmauunissa, grilliuunissa sekä kaasu-, briketti-, sähkö- ja puugrillissä.
Ennen ensimmäistä käyttöä: Pese pizzakivi lämpimällä saippuavedellä ja huuhtele ja kuivaa se huolellisesti
pehmeällä liinalla.
Ta kontakt med Weber kundeservice hvis bakesteinen er oppskrapt, sprukket, skadet eller ubrukelig.
For bruk med vanlige ovner og varmluftsovner, broilere, og gassgriller, kullgriller, elektriske griller og griller
mednaturlig trekull.
Før første bruk: Vask med varmt såpevann, skyll og tørk grundig med en myk klut.
Kotitekoisen tai tuoreen pizzan grillausohjeet:
• Aseta kivi grilliin. Kuumenna grilli suoralla lämmöllä
270–370 °C:een (500-700 °F), mikä on useimmille tuoreille
taikinoille sopiva keskilämpötila. Suora lämpö tarkoittaa
sitä, että lämmönlähde on suoraan pizzakiven alla.
• Saat parhaan tuloksen ja voit estää pizzan kiinni
tarttumisen ripottelemalla kivelle hieman maissi- tai
vehnäjauhoja. Liu'uta pizza kiven päälle pizzalapion tai
leveän lastan avulla. Sulje grillin kansi ja kypsennä pizzaa,
kunnes pohja on kullanruskea tai sopivan kypsä (noin 4–6
minuuttia).
• Aseta kuuma kivi leikkuulaudalle tai pannunaluselle, ettei
kuumuus pääse vaurioittamaan alustaa.
• Jäähtynyt pizza voidaan leikata kiven päällä.
Instruksjoner for steking av hjemmelaget eller ferskpizza:
• Plasser steinen på grillen. Bruk direkte varme, forvarm
grillen til grilltemperatur: 270-370 °C (500-700 °F), er
gjennomsnittlig temperatur for de fleste oppskrifter med
fersk deig. Direkte varme betyr at varmekilden erdirekte
under bakesteinen.
• For best resultat og for å hindre at maten setter seg fast,
strør du maismel eller vanlig mel over steinen. Skyv pizzaen
på steinen ved bruk av pizzaspade eller bred stekespade. Ha
igjen lokket på grillen og stek til skorpen er lett gyllenbrun,
eller ønsket ferdighetsgrad er nådd (ca. 4-6 minutter).
• Plasser steinen på en skjærefjøl eller stekholder for a
forhindre at den varme steinen skader overflaten.
• Pizzaen kan skjæres opp direkte på steinen når den er
avkjølt.
Pakastepizzan grillausohjeet:
• Noudata pizzapakkauksessa olevia ohjeita ja
kuumenna grilli ohjeessa mainittuun lämpötilaan.
Aseta pakkauksesta otettu pakastepizza kylmälle
pizzakivelle. Älä esikuumenna kiveä.
• Aseta pizzakivi ja pizza grilliin. Sulje grillin kansi
ja
paista pakastepizzaa sen pakkauksessa mainitun
ajan.
• Aseta kuuma kivi leikkuulaudalle tai
pannunaluselle, ettei kuumuus pääse
vaurioittamaan alustaa.
• Jäähtynyt pizza voidaan leikata kiven päällä.
Instruksjoner for grilling av frossenpizza:
• Følg instruksjoner som følger med pizzaen,
forvarm grillen til riktig temperatur. Ta av
emballasjen og
plasser frossenpizzaen direkte på den kalde
bakesteinen.
Ikke forvarm steinen.
• Sett bakesteinen med pizzaen i grillen. Ha
igjen lokket og stek pizzaen i den angitte
tiden iinstruksjonene (som følger med
frossenpizzaen).
• Plasser steinen på en skjærefjøl eller stekholder
for a forhindre at den varme steinen skader
overflaten.
• Pizzaen kan skjæres opp direkte på steinen når
den er avkjølt.
m HUOMAUTUS: Älä käytä lohjennutta tai vaurioitunutta kiveä. Kivestä irronneet palasetvoivat olla teräviä ja
aiheuttaa henkilövahingon.
m FORSIKTIG: Ikke bruk en sprukket eller ødelagt stein. Ødelagte biter kan være skarpeog kan forårsake skade.
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4
  • Page 5 5
  • Page 6 6
  • Page 7 7
  • Page 8 8
  • Page 9 9
  • Page 10 10
  • Page 11 11
  • Page 12 12

Weber 8829 Ohjekirja

Tyyppi
Ohjekirja