Suomi - 20
Nro Ruokalaji Paino/kg Lisätarvike Uunitaso Suositus
A:06 Paahtopaisti 1. 0,6-0,8
2. 0,9-1,1
3. 1,2-1,4
Ritilätaso
Yleispelti
2
1
Marinoi paahtopaisti ja aseta se ritilätasolle.
Lisää 2,5dl vettä yleispellille. Käännä
äänimerkin kuuluessa. Kääri alumiinifolioon
valmistuksen jälkeen ja anna seistä
5-10minuuttia.
A:07 Porsaanpaisti 1. 0,6-0,8
2. 0,9-1,1
Ritilätaso
Yleispelti
2
1
Aseta marinoitu porsaanpaisti ritilätasolle.
Käännä heti, kun uuni on antanut äänimerkin.
A:08 Lampaan-
kyljykset
1. 0,3-0,4
2. 0,5-0,6
Ritilätaso
Yleispelti
4
3
Marinoi lampaankyljykset. Aseta
lampaankyljykset ritilätasolle. Käännä
heti, kun uuni on antanut äänimerkin.
Ensimmäinen asetus on tarkoitettu ohuille,
toinen asetus paksuille kyljyksille.
A:09 Kananpalat 1. 0,5-0,7
2. 1,0-1,2
Ritilätaso
Yleispelti
4
3
Sivele kananpalat öljyllä ja mausteilla.
Aseta kananpalat vierekkäin ritilätasolle.
A:10 Paisti kana 1. 0,8-1,0
2. 1,1-1,3
Ritilätaso
Yleispelti
2
1
Sivele kylmä kana ruokaöljyllä ja mausteilla, ja
aseta se ritilätasolle rintapuoli ylöspäin.
A:11 Ankanrinta 1. 0,3-0,5
2. 0,6-0,8
Ritilätaso
Yleispelti
4
3
Valmistele ankanrinta ja aseta se ritilätasolle
rasvapuoli ylöspäin.
Ensimmäinen asetus on yhdelle ankanrinnalle,
toinen asetus on 2 paksulle ankanrinnalle.
A:12 Kalkkuna-rulla 1. 0,6-0,8
2. 0,9-1,1
Ritilätaso
Yleispelti
2
1
Aseta kalkkunarulla ritilätasolle. Käännä heti,
kun uuni on antanut äänimerkin.
A:13 Höyrytetty kala 1. 0,2-0,4
2. 0,5-0,7
3. 0,8-1,0
Ritilätaso 2 Aseta valmisteltu raaka kala (esimerkiksi
taimen, kolja tai turska) sopivan kokoiseen
kannelliseen lasiastiaan. Lisää astiaan
nestettä (esimerkiksi 3-4rkl sitruunamehua,
valkoviiniä tai vettä), kunnes astian alaosa on
peittynyt, ja peitä astia kannella. Aseta astia
ritilätasolle. Jos pidät enemmän ruskistetusta
ruoasta, hiero kalan pintaan oliiviöljyä äläkä
peitä astiaa.
A:14 Kalapaisti 1. 0,5-0,7
2. 0,8-1,0
Ritilätaso
Yleispelti
4
3
Aseta kalat pää edellä ritilätasolle.
Ensimmäinen asetus on tarkoitettu 2 kalalle,
toinen asetus 4 kalalle. Tämä ohjelma
soveltuu käytettäväksi kokonaisen kalan
kanssa, esimerkiksi taimen tai hauki.
A:15 Lohifileet 1. 0,3-0,4
2. 0,7-0,8
Ritilätaso
Yleispelti
4
3
Asettele lohifileet ritilätasolle. Käännä heti,
kun uuni on antanut äänimerkin.
A:16 Uuniperunat 1. 0,4-0,6
2. 0,8-1,0
Uunipelti 2 Huuhtele perunat, leikkaa perunat puoliksi.
Sivele oliiviöljyllä, yrteillä ja mausteilla. Asettele
tasaisesti pellille. Ensimmäinen asetus on
pienille perunoille (à 100 g), toinen asetus on
suurille uuniperunoille (à 200 g).
A:17 Paahdetut
kasvikset
1. 0,4-0,6
2. 0,8-1,0
Yleispelti 4 Aseta kasvikset, kuten viipaloitu kesäkurpitsa,
paloiteltu paprika, viipaloitu munakoiso,
herkkusieniä ja kirsikkatomaatteja yleispellille.
Sivele oliiviöljyn, yrttien ja mausteiden
seoksella.
Neo Airvection_NV70H7584ES_EE_DG68-00538A-00_FI.indd 20 2014-03-25 5:24:53