OBH Nordica 7101 Ohjekirja

Kategoria
Mixer/food processor accessories
Tyyppi
Ohjekirja
Brugsanvisning - dansk .........................side 3 - 12
Bruksanvisning - svenska ......................sida 13 - 22
Bruksanvisning - norsk ..........................side 23 - 31
yttöohjeet - suomi ...............................sivu 32 - 40
Instruction manual - English ...................page 41 - 48
7101_MB_0611.indd 2 2011-06-30 08:59:25
OBH Nordica Quickgrill Prestige -parilagrilli
Ennen käyttöä
Lue yttöohje huolellisesti ennen grillin käyttöönottoa ja säilytä se myöhempää tarvetta
varten.
Laitteen osat
1. Lämpötilansäädin 1 - 5
2. Ajastin (0 - 60 minuuttia)
3. Merkkivalot: punainen
= lämmitys, vihreä =
yttövalmis
4. Valumisastia (ei näy
kuvassa)
5. Irrotettavat tarttumattomiksi
pinnoitetut parilalevyt
6. Kädensija
7. Parilalevyn
korkeudensäätöön ja grillin
lukitukseen käytettävä vipu
8. Silmukallinen salpa grillin
asettamiseksi täysin auki
-asentoon
9. RELEASE-painikkeita
1. Pura grilli pakkauksesta.
2. Irrota parilalevyt painamalla laitteessa olevia RELEASE-painikkeita ja nostamalla
parilalevyt samalla pois paikoiltaan. Puhdista parilalevyt kohdassa Puhdistus ja hoito
selostetulla tavalla.
3. Aseta levyt puhdistuksen jälkeen takaisin paikoilleen ja paina niitä, kunnes kuuluu
naksahdus merkiksi siitä, että levyt ovat kiinnittyneet oikein.
4. Voitele parilalevyt ennen käyttöä pienellä määrällä ruokaöljyä.
5. Pese grillin alla takareunassa oleva valumisastia vedellä ja astianpesuaineella. Pyyhi
grillin ulkopinta kostealla liinalla.
6. Aseta grilli tasaiselle ja lämmönkestävälle alustalle.
Käyttö
1. Liitä pistotulppa pistorasiaan.
2. Kierrä lämpötilansäädin haluamaasi asentoon (1 - 5). Toiset ruoka-aineet vaativat
alhaisemman lämpötilan ja pidemmän kypsennysajan parhaimman grillaustuloksen
aikaansaamiseksi, kun taas toiset aineet kypsennetään nopeasti suurella teholla.
Tulokseen vaikuttavat myös omat makumieltymykset. Kokeilemalla ydät parhaimman
kypsennyslämpötilan. Valvo kypsymisen edistymistä koko ajan. Tutustu myös jäljempänä
olevaan grillaustaulukkoon.
3. ynnistä laite kiertämällä ajastin haluttuun aikaan (enintään 60 min.). Punainen
merkkivalo syttyy merkiksi siitä, että laite lämpiää. Kun vihreä merkkivalo syttyy, grilli
on saavuttanut oikean lämpötilan ja on yttövalmis. HUOM. Kun grilliä lämmitetään
ensimmäistä kertaa, saattaa syntyä savun hajua. Tämä on täysin normaalia.
4. Jos haluat sammuttaa laitteen ennen asetetun ajan saavuttamista, kierrä ajastin
asentoon 0.
32
1
2
3
4
5
6
7
8
9
7101_MB_0611.indd 32 2011-06-30 08:59:29
33
HUOM. Vihreä merkkivalo syttyy ja sammuu ytön aikana merkiksi siitä, että lämpövastus
ylläpitää juuri sopivaa grillauslämpötilaa.
Varoitus! Grillistä tuleva höyry on erittäin kuumaa erityisesti kantta avattaessa!
ytä pyyhettä tai uunikintaita, kun avaat kannen varovasti. Ellet ole tyytyväinen
grillaustulokseen, sulje kansi uudelleen ja jatka kypsentämistä.
Kun ainekset ovat kypsiä, nosta ne pois grillistä esim. puulastalla tai lämpöä kestävillä
muovisilla työvälineillä. Älä ytä metallisia työvälineitä, koska ne saattavat vahingoittaa
parilalevyjen pinnoitetta. Irrota pistotulppa pistorasiasta aina, kun grilliä ei ytetä. Älä
paloittele ruoka-aineksia niiden ollessa parilalevyllä, jotta levyn pinnoite ei vahingoitu. Varo
valmistuksen aikana roiskuvaa kuumaa rasvaa.
Grillaustoiminto
Ruokien, lämpimien voileipien ja kerrosvoileipien molemminpuolinen kypsennys kansi kiinni
-asennossa: kierrä lämpötilansäädin haluamaasi asentoon ja käynnistä laite kiertämällä
ajastin haluttuun aikaan. Kun grillauslämpötila on saavutettu (vihreä merkkivalo syttyy),
aseta ainekset parilalevylle ja paina kädensija alas. Jos haluat grillata suhteellisen paksuja
aineksia, voit nostaa ylempää parilalevyä työntämällä kädensijaa hieman ylöspäin ja
vetämällä oikealla puolella olevaa vipua haluamaasi asentoon (1 - 5). Laite sammuu,
kun valittu aika on kulunut umpeen tai kun ajastin kierretään asentoon 0. Muista irrottaa
pistotulppa pistorasiasta käytön jälkeen.
Barbeque-toiminto
Suuren elintarvikemäärän grillaus ysin auki -asennossa: avaa grilli ysin auki vetämällä
laitteen oikealla puolella olevaa silmukkaa ulospäin ja taittamalla samalla yläosa auki niin,
että molemmat parilalevyt asettuvat tasaisesti alustaa vasten. Varmista, että ylempi parilalevy
naksahtaa tukevasti paikoilleen. Varmista, että valumisastiaa on vedetty hieman ulospäin niin,
että se on levyjen väliin jäävän valumaraon kohdalla. Kierrä lämpötilansäädin haluamaasi
asentoon ja käynnistä laite kiertämällä ajastin sopivaan asentoon. Kun grillauslämpötila on
saavutettu (vihreä merkkivalo syttyy), aseta ainekset parilalevyille. Jos halutaan käyttää vain
yhtä parilalevyä, on suositeltavaa yttää alempaa levyä (pohjaosaa). Sulje grilli vetämällä
oikealla puolella olevasta silmukasta. Laite sammuu valitun ajan kuluttua umpeen tai jos
ajastin kierretään asentoon 0. Muista irrottaa pistotulppa pistorasiasta käytön jälkeen.
Lämpimänäpito- tai sulatustoiminto
Pakastettujen ruokien, leipien jne. lämmitykseen tai sulatukseen ytettävä toiminto, jota
voi yttää myös valmiiksi kypsennettyjen ruokien tai ainesten lämpimänä pitoon. Ylemmän
parilalevyn voi haluttaessa nostaa uuniasentoon. Nosta kädensijaa hieman ja vedä oikealla
sivulla oleva vipu haluamaasi kohtaan (1 - 5) ylemmän parilalevyn nostamiseksi. Kierrä
lämpötilansäädin alhaiseen lämmitys- tai sulatusasentoon, esim. 1 - 3, ja aseta ainekset
parilalevyille. Käynnistä laite kiertämällä ajastinta haluttuun aikaan.
Valitse ohjeellinen grillausaika käyttöohjeen grillaustaulukosta.
7101_MB_0611.indd 33 2011-06-30 08:59:29
34
Vihjeitä grillaukseen
Näin varmistat parhaan grillaustuloksen:
Esilämmitä grilli aina ennen käyttöä.
Grillaa kala fileoituna ja liha luuttomana tasaisen grillaustuloksen aikaansaamiseksi.
Marinoi ruoka-ainekset riittävän ajoissa ja pidä niitä jääkaapissa vähintään 1 tunti ennen
grillausta.
Voitele kasviksia öljyllä tasaisen grillauksen varmistamiseksi.
Tarkista valumisastia säännöllisesti, jotta se ei valu yli reunojen.
Puhdistus ja hoito
Irrota pistotulppa pistorasiasta aina ennen puhdistusta.
Anna grillin jäähtyä ennen puhdistusta.
Älä upota grilliä tai liitosjohtoa veteen tai muihin nesteisiin.
Poista parilalevyt (katso kohta Ennen yttöä). Kaavi ruoantähteet parilalevyiltä mukana
seuraavalla kaapimella. Älä käytä metallisia työvälineitä.
Pese levyt vedellä ja astianpesuaineella. Kuivaa ne hyvin, ennen kuin asetat ne takaisin
paikoilleen. Levyt voi pestä myös astianpesukoneessa.
Tyhjennä ja pese valumisastia, ennen kuin asetat sen takaisin paikoilleen.
Pyyhi laitteen ulkopinta kostealla liinalla.
Varmista, että grilli on täysin kuiva, ennen kuin käytät sitä uudelleen.
Säilytys
Säilytä grilliä omassa pakkauksessaan tai kuivassa ja puhtaassa tilassa. Varmista, ettei
liitosjohto ole puristuksissa. Grillin voi lukita vetämällä laitteen oikealla puolella oleva vipu
LOCK-asentoon. Vedä vipu OPEN-asentoon avataksesi grillin.
Grillaustaulukko
Kaikki kypsennysajat ilmoitetaan minuutteina. Ajat ovat ohjeellisia ja voivat vaihdella ruoka-
aineen lämpötilasta, paksuudesta jne. riippuen.
Aines Paino Grillausaika Vinkit
Pihvi
300 g/2,5 cm 3 min. raaka
5 min.
puolikypsä
7 min.
läpikypsä
Sivele öljyllä ja mausta
ennen kypsennystä.
Pihvi
100 g/1 cm 1 min. raaka
2 min.
puolikypsä
3 min.
läpikypsä
Porsaankyljykset
150-200 g / 2,5 cm 6-8 min. Poista rasvaa ennen
kypsennystä.
Broilerin filee
ilman nahkaa
100-150 g 8-10 min. Kypsennä kunnes
lihasneste on kirkasta
eikä se punerra.
7101_MB_0611.indd 34 2011-06-30 08:59:29
35
Broilerin filee
jossa nahka
100-150 g 9-11 min. Kypsennä kunnes
lihasneste on kirkasta eikä
se punerra.
Broilerin reisi
ilman nahkaa
100 g 5-6 min. Kypsennä kunnes
lihasneste on kirkasta
eikä se punerra.
Hampurilaiset
100 g 3-4 min.
Makkara
Paksut
Kapeat
10-12 min.
8-10 min.
Pistele makkaraan
reikiä ennen kuin laitat
sen grilliin.
Savukinkkuviipaleet
5 mm 2-3 min. Käännä grillauksen
puolivälissä.
Kala, jossa nahka
225 g 3-4 min. Kypsennä nahkapuoli
alaspäin.
Lohifilee
150 g 8-10 min. Marinoidaan ennen
grillausta.
Katkaravut kuoritut
Isot
Keskikokoiset
3-4 min.
2-3 min.
Sivele öljyllä ja mausta
ennen grillausta.
Munakoiso
1 cm:n viipaleet 3-4 min. Sivele öljyllä ennen
grillausta.
Kokonaiset sienet
4 cm 3-4 min. Sivele öljyllä ennen
grillausta.
Sipuli
1 cm:n viipaleet 5-7 min. Sivele öljyllä ja mausta
ennen grillausta.
Peruna
1 cm:n viipaleet 18-20 min. Sivele öljyllä ja mausta.
Milloin ruoka on kypsää?
Kevyesti grillattu liha: Liha ”palautuu” takaisin ylös, kun olet painanut sitä ja tuntuu jäntevältä.
Puolikypsä liha: Palautuu takaisin ylös hieman hitaammin, kun olet painanut sitä.
Läpikypsäksi grillattu liha: Kiinteää lihaa. Ei palaudu takaisin ylös, kun olet painanut sitä.
Broileri: Painele lihaan reikiä haarukalla. Lihasnesteessä ei ole yhtään verta, kun liha on
kypsää.
HUOM! Ota liha pois parilalevyltä ennen kuin leikkaat sitä, jottei pinnoite vaurioidu.
Grillattu kala: Kypsää silloin, kun kalaa on helppo viipaloida.
Marinointi
Tee muutamia viiltoja lihaan, jotta se maustuisi paremmin.
Sekoita marinadi ja grillattavat ainekset aina kulhossa (ei metallisessa) tai muovipussissa.
Anna ainesten maustua marinadissa vähintään tunnin ajan ennen kypsennystä.
Mitä kauemmin ainekset ovat marinadissa, sitä enemmän niihin tulee makua ja mureutta.
Kala maustuu nopeammin kuin liha.
7101_MB_0611.indd 35 2011-06-30 08:59:29
36
Ruokaohjeita
Balsamico-etikalla maustettu kala (4 annosta)
4 kpl (400 g) siika- tai kuhafileitä
6 rkl Balsamico-etikkaa
½ sitruunan raastettu kuori ja mehu
mustaa pippuria
2 salottisipulia viipaleina
1. Esilämmitä grilli.
2. Laita fileet grilliin. Sivele etikalla ja sulje kansi. Grillaa kalaa 4 - 5 min kunnes se on ysin
kypsynyt.
3. Nosta fileet grillistä ja sivele ne sitruunanmehulla ja mausta mustapippurilla. Koristele
sitruunan kuorella ja salottisipulilla.
Inkiväärillä maustetut kasvikset (4 annosta)
1 kg reilun kokoisiksi paloiteltuja kasviksia valinnan mukaan (esim. sipulia, pieniä maisseja,
kesäkurpitsaa, munakoisoa, paprikaa, herkkusieniä, parsakaalia).
Marinadi:
6 rkl sherr
3 rkl Teriyaki-kastiketta
4 rkl oliiviöljyä
½ rkl seesamöljyä
1 rkl inkivääriä raastettuna
3 suurta valkosipulin kynttä puristettuna
2 tl tabascoa
2 ½ tl merisuolaa
vastajauhettua pippuria
1. Sekoita kaikki kasvikset kulhossa.
2. Sekoita marinadiainekset ja kaada sekoitus kasvisten päälle. Anna vetäytyä vähintään
1 tunti.
3. Esilämmitä grilli. Pane kasvikset grilliin ja sulje kansi varoen.
4. Paistoaika on n. 10 min tai kunnes kasvikset ovat sopivan kypsät. Aika vaihtelee kasvisten
laadun ja koon mukaan.
Grillattu sitruunapestobroileri (4 annosta)
4 kpl (400 g) luuttomia ja nahattomia broilerin rintapaloja
Pestoainekset:
1 nippu basilikaa
75 g pinjan siemeniä
1 iso valkosipulin kynsi
75 g raastettua parmesanjuustoa
2 sitruunan raastettu kuori
4 rkl sitruunan mehua
suolaa ja vastajauhettua pippuria
7101_MB_0611.indd 36 2011-06-30 08:59:29
37
1. Esilämmitä grilli. Pane rintapalat grilliin ja sulje kansi.
2. Paista paloja 8 - 10 min tai kunnes ne ovat ysin kypsiä. Kokeile kypsyyttä haarukalla.
Lihasneste ei saa olla punaista, kun liha on kypsää.
3. Sekoita tehosekoittimessa kaikki pestoainekset tasaiseksi massaksi.
4. Ota rintapalat grillistä ja pane jokaisen palan päälle pestokastiketta. Tarjoile perunoiden
ja kasvisten kera.
Täytetyt tortillat (4 annosta)
4 kpl (400 g) sisäpaistia tai fileesuikaleita
1 avokado viipaleina
1 punainen paprika
Lollo Rosso -salaattia
2 tl sitruunan mehua
1 rkl chiliä
4 vehnätortillaa tai 8 taco-kuorta
1. Esilämmitä grilli ja pane liha grilliin. Sulje varoen.
2. Paista lihaa 4 - 5 min tai valintasi mukaan. Nosta lihat leikkuulaudalle ja paloittele ne
suikaleiksi muutaman minuutin kuluttua. Pane ne samaan astiaan avokadon, paprikan,
salaatin, sitruunamehun ja chilijauheen kanssa.
3. Sekoita hyvin ja annostele tortillaleipien tai taco-kuorien päälle. Tarjoile ranskankerman
ja vihersalaatin kera.
Hampurilaiset (4 annosta)
1 kg paistijauhelihaa
5 puristettua valkosipulin kynttä
6 salottisipulia viipaleina
1 tl kuivattuja mausteita (oregano, timjami)
4 rkl tomaattisosetta
2 rkl Worchestershire-kastiketta
2 kananmunaa
200 g kuivattuja leivänmuruja
1. Sekoita kaikki ainekset keskenään hyvin. Muotoile taikinasta pyöreitä, tasaisia
hampurilaispihvejä.
2. Anna pihvien olla hetken jääkaapissa ennen paistamista.
3. Esilämmitä grilli, pane pihvit grilliin ja sulje kansi varoen.
4. Paista 3 - 4 min (paksuudesta riippuen) täysin kypsiksi.
Chilibroileri (4 - 6 annosta)
2 rkl chiliä
1 rkl karkeaksi hakattua oreganoa
1 rkl vastajauhettua pippuria
1 rkl fariinisokeria
2 tl timjamia
6 kpl broilerin luuttomia, nahattomia rintapaloja
7101_MB_0611.indd 37 2011-06-30 08:59:29
38
1. Sekoita kaikki ainekset kulhossa.
2. Hiero broilerinpalat seoksella hyvin. Anna maustua jääkaapissa hyvin peitettyinä n. 1
tunti.
3. Esilämmitä grilli. Pane palaset grilliin ja sulje kansi varoen. Paista 8 - 10 min kunnes liha
on täysin kypsää. Kokeile kypsyyttä haarukalla. Lihasneste ei saa olla punaista, kun liha
on kypsää. Tarjoile salaatin kera.
Marokkolainen sitruunabroileri (4 - 6 annosta)
6 kpl (900 g) luutonta, nahatonta broilerinlihaa
2,5 dl sitruunan mehua
2 rkl sitruunan raastettua kuorta
6 rkl oliiviöljyä
3 rkl hunajaa
1 rkl makeaa chilikastiketta
2 tl paprikajauhetta
2 tl murskattua korianteria
6 rkl valkoviiniä
4 puristettua valkosipulin kynttä
10 g hienonnettua minttua
10 g hienonnettua persiljaa
1. Tee viiltoja broilerin lihaan.
2. Sekoita kaikki muut ainekset.
3. Marinoi lihaa pari tuntia tai yön yli jääkaapissa.
4. Esilämmitä grilli.
5. Pane broilerinpalat grilliin.
6. Sulje kansi ja paista 8 - 10 min tai kunnes ne ovat kypsiä. Kokeile kypsyyttä haarukalla.
Lihasneste ei saa olla punaista, kun liha on kypsää.
7. Paiston aikana voi lihan päälle sivellä lisää marinadia.
Lohifileet tillikastikkeessa (4 annosta)
4 kpl (400 g) lohifileitä
3 dl kuohukermaa
4 rkl kuivaa valkoviiniä
2 rkl tomaattisosetta
2 tl sitruunamehua
4 hienoksi hakattua salottisipulia
4 tl chiliä
1. Esilämmitä grilli. Pane lohifileet grilliin, sulje kansi ja paista 4 - 5 min riippuen kalan
paksuudesta.
2. Sekoita kerma, viini ja tomaattisose. Keitä kattilassa alhaisella lämmöllä kunnes seos
paksunee.
3. Lisää sitruunamehu, salottisipulit ja tilli. Lämmitä kiehauttamatta.
4. Tarjoile lohen kera.
Maustetut tonnikalaleikkeet (4 - 6 annosta)
8 kpl (800 g) tonnikalapaloja
2 rkl oliiviöljyä
7101_MB_0611.indd 38 2011-06-30 08:59:29
39
5 rkl limen mehua
5 rkl Teriyaki-kastiketta
5 rkl sherr
2 rkl fariinisokeria
3 rkl raastettua inkivääriä
1 rkl limen raastettua kuorta
50 g voita
1. Kuivaa kalapalat talouspaperilla ja pane ne vadille. Voitele kevyesti oliiviöljyllä.
2. Sekoita muut ainekset kulhossa ja kaada seos kalapalojen päälle. Anna maustua
jääkaapissa noin yhden tunnin ajan – ei kauemmin.
3. Esilämmitä grilli. Pane kalapalat grilliin ja sulje kansi. Paista 8 - 10 min kunnes ne ovat
kullanruskeita.
4. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoile välittömästi.
Turvallisuusohjeet
1. Lue yttöohjeet huolellisesti ennen laitteen yttöä ja säästä ne myöhempää tarvetta
varten.
2. Liitä laite 220-240 V:n verkkovirtaan ja käytä laitetta vain sen alkuperäiseen
yttötarkoitukseen.
3. Irrota aina pistotulppa pistorasiasta kun laite ei ole käytössä.
4. Laitetta ei saa upottaa veteen tai muihin nesteisiin.
5. Laitetta ei ole tarkoitettu lasten tai sellaisten henkilöiden yttöön, joiden aistit, fyysiset
tai henkiset ominaisuudet tai kokemuksen tai tiedon puute rajoittavat laitteen turvallista
yttöä. Nämä henkilöt voivat yttää laitetta heidän turvallisuudestaan vastaavan
henkilön valvonnassa tai ohjeiden mukaisesti.
6. Valvo, etteivät lapset leiki laitteella. Lapset eivät välttämättä ymmärrä tai osaa arvioida
mahdollisia vaaroja. Opeta lapsia käyttämään sähkölaitteita vastuullisesti.
7. Varmista, ettei liitosjohto jää riippumaan pöydältä.
8. Älä milloinkaan sijoita laitetta lieden, avotulen tai vastaavan päälle tai läheisyyteen.
9. Laite tulee hyvin kuumaksi käytön aikana. Älä siksi kosketa grillin kuumia osia. Käsittele
laitetta varovasti käytön jälkeen
10. Laitetta ei saa käyttää eikä säilyttää ulkotiloissa, jossa se voi joutua alttiiksi kosteudelle
tai sateelle.
11. Laitteen käyttöä on valvottava.
12. Varoitus! Älä ytä grillihiiltä, puuta, paperia, sytytysnestettä tms. tämän laitteen
yhteydessä.
13. Älä koskaan aseta laitetta epätasaiselle alustalle, ydän reunalle, herkille pöytäpinnoille
tai seinien ja verhojen läheisyyteen. Älä myöskään sijoita sitä uunin, lieden, muun
lämmönlähteen tai muun sähkölaitteen päälle tai läheisyyteen.
14. ytä ainoastaan laitteen mukana toimitettuja varusteita.
15. On tärkeää, että laite pidetään puhtaana, koska se on suorassa kosketuksessa
elintarvikkeisiin.
16. Ole varovainen ja huolellinen kypsentäessäsi aineksia, mitkä sisältävät rasvaa.
17. VAROITUS: Vaaratilanteiden välttämiseksi laitetta ei saa kytkeä verkkovirtaan
esimerkiksi ajastimen tai muun ulkoisen kytkimen välityksellä. Laitetta ei myöskään saa
liittää automaattisesti kytkeytyvään virtapiiriin.
18. Tarkista ennen jokaista käyttökertaa, että laite, johto ja pistotulppa eivät ole vaurioituneet.
Jos liitosjohto on vaurioitunut, se on vaihdettava vaaratilanteiden välttämiseksi. Vaihdon
saa suorittaa ainoastaan valmistaja, valtuutettu huoltoliike tai muu pätevä henkilö.
7101_MB_0611.indd 39 2011-06-30 08:59:29
19. Pistorasiaan on suositeltavaa asentaa lisäsuojaksi vikavirtasuojakytkin,
jonka laukaisuvirta on enintään 30 mA. Ota tarvittaessa yhteys valtuutettuun
sähköasennusliikkeeseen.
20. Laite on tarkoitettu kotitalouskäyttöön ja vastaaviin käyttökohteisiin, joita ovat esimerkiksi
- sosiaalitilat, toimistot ja muut työtilat
- maatilat
- asiakaskäyttö hotelleissa, motelleissa, retkeilymajoissa ja muissa majoitustiloissa.
21. Jos laitetta ytetään muuhun tarkoitukseen, kuin mihin se on valmistettu, tai vastoin
yttöohjeita, kantaa käyttäjä yden vastuun mahdollisista seurauksista. Tällöin takuu
ei kata tuotteelle tai muulle kohteelle mahdollisesti aiheutuneita vaurioita.
Käytetyn laitteen hävittäminen
Lainsäädäntö edellyttää, että kaikki sähköiset ja elektroniset laitteet kerätään
uusiokäyttöön ja kierrätykseen. Sähköiset ja elektroniset laitteet, jotka on varustettu
kierrätystä osoittavalla merkillä, on kerättävä erikseen ja toimitettava kunnalliseen
kierrätyspisteeseen.
Takuu
Laitteella on voimassa olevan lain mukainen raaka-aine- ja valmistusvirhetakuu. Liitä päivätty
ostokuitti mahdollisen tuotevalituksen yhteyteen. Toimita laite tällöin liikkeeseen, josta se on
ostettu.
OBH Nordica Finland Oy
Äyritie 12 C
01510 Vantaa
Puh. (09) 894 6150
www.obhnordica.fi
Tekniset tiedot
OBH Nordica 7101
220-240 V – 50 Hz
2000 W
Oikeus muutoksiin pidätetään.
40
7101_MB_0611.indd 40 2011-06-30 08:59:29
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4
  • Page 5 5
  • Page 6 6
  • Page 7 7
  • Page 8 8
  • Page 9 9
  • Page 10 10
  • Page 11 11
  • Page 12 12
  • Page 13 13
  • Page 14 14
  • Page 15 15
  • Page 16 16
  • Page 17 17
  • Page 18 18
  • Page 19 19
  • Page 20 20
  • Page 21 21
  • Page 22 22
  • Page 23 23
  • Page 24 24
  • Page 25 25
  • Page 26 26
  • Page 27 27
  • Page 28 28
  • Page 29 29
  • Page 30 30
  • Page 31 31
  • Page 32 32
  • Page 33 33
  • Page 34 34
  • Page 35 35
  • Page 36 36
  • Page 37 37
  • Page 38 38
  • Page 39 39
  • Page 40 40
  • Page 41 41
  • Page 42 42
  • Page 43 43
  • Page 44 44
  • Page 45 45
  • Page 46 46
  • Page 47 47
  • Page 48 48
  • Page 49 49
  • Page 50 50
  • Page 51 51
  • Page 52 52

OBH Nordica 7101 Ohjekirja

Kategoria
Mixer/food processor accessories
Tyyppi
Ohjekirja