77
RESEPTI ALKUTILA PAINOMÄÄRÄ
KESTO
VALMISTUS
f
Perunagratiini
Huoneen
lämpötila
1255 g
39 min.
Ainesosat: 750 g kuorittuja
perunoita , 100 g raastettua
juustoa, rasvapitoisuus 25-30
% kuiva-ainetta kohden 50 g
munia, valkuainen ja keltuainen
sekoitettu 200 g maitoa plus
kermaa (15-20 % rasvapitoisuus);
5 g suolaa 5 annosta seuraavasti:
Leikkaa perunat noin 4 mm
paksuisiksi viipaleiksi käyttämällä
ruokaprosessoria.
Täytä astia suunnilleen puolella
määrällä viipaloituja perunoita
ja peitä puolella raastetusta
juustosta.
Lisää jäljellä olevat perunat
Sekoita munat, maito-kerma ja
suola käyttämällä sähkösekoitinta
ja kaada seos perunoiden päälle.
Lopuksi levitä jäljellä oleva juusto
gratiinin päälle.
g
Jogurtti
(vain MWP 304)
Huoneen
lämpötila
1000 g
5 h 20 min.
Käytä keitettyä vettä astian
puhdistamiseen. Laita 1000 ml
maitoa ja 1 g jogurtin käynnistintä
astiaan, sen jälkeen lisää 50 g
sokeria. Peitä astia kypsennyksen
ajaksi.
SOFT/MELT (PEHMENNÄ/SULATA)
Valikoima automaattisia reseptejä, joiden esiasete-
tut arvot tarjoavat ihanteellisen kypsennystuloksen.
q
Paina Soft/Melt (Pehmennä/Sulata) -painiket-
ta,näyttö näyttää kuten vasen puoli.
w
Paina Soft/Melt (Pehmennä/Sulata) -painiket-
ta jatkuvasti tai paina +/- -painiketta valitaksesi
halutun reseptin (katso alla oleva taulukko).
e
Paina JET START (Pikakäynnistys) -painiketta
vahvistaaksesi reseptin ja paina
+/- -painiketta
valitaksesi painon, kun taulukossa on painoalue.
r
Paina JET START (Pikakäynnistys) -painiketta.
Toiminto käynnistyy.
RUOKATYYPPI PAINO VINKKI
p 1
Pehmennys
Voita 50-500 g/50 g
Pura jääkaappitilasta
ja laita mikroaaltouunin
kestävään astiaan
p 2
Pehmennys
Jäätelö 50-1000 g/50 g
Laita jäätelöastia
pakastetilasta
pyörintäalustalle.
p 3
Pehmennys
Kermajuusto
50-500 g/50 g
Pura jääkaappitilasta
ja laita mikroaaltouunin
kestävään astiaan
p 4
Pehmennys
Jäädytetty mehu 250-1000 g/250 g
Poista kansi pakastetilassa
olevasta astiasta
p 5
Sulatus
Voita 50-500 g/50 g
Pura jääkaappitilasta
ja laita mikroaaltouunin
kestävään astiaan
p 6
Sulatus
Suklaa 100-500 g/50 g
Laita huoneen lämpötilasta
mikroaaltouunin kestävään
astiaan
p 7
Sulatus
Juusto 50-500 g/50 g
Laita jääkaappitilasta
mikroaaltouunin kestävään
astiaan
p 8
Sulatus
Vaahtokarkit 50-500 g/50 g
Laita huoneen lämpötilasta
mikroaaltouunin
kestävään astiaan. Astian
tilavuuden tulisi olla
vähintään kaksinkertainen
vaahtokarkeilla, koska ne
laajenevat kypsennyksen
aikana.
Kypsennysresepti vahvistetaan, kun päästät irti toimintopainikkeesta 3 se-
kunniksi, paina function (toimintonäp) -päintä uudelleen reseptin tyypin muut-
tamiseksi.
HUOMAUTUS: