Philips HD6153/60 Ohjekirja

Kategoria
Deep fryers
Tyyppi
Ohjekirja

Tämä käsikirja sopii myös

42
Tärkeää
Lue tämä käyttöohje huolellisesti, ennen kuin alat käyttää laitetta. Säilytä ohje vastaisen varalle.
Tarkasta, että laitteen jännitemerkintä vastaa paikallista verkkojännitettä, ennen kuin liität
laitteen pistorasiaan.
Yhdistä laite vain maadoitettuun pistorasiaan.
Jos laitteen liitosjohto on vahingoittunut, se on turvallisinta vaihdattaa Philips Kodinkoneiden
valtuuttamassa huoltoliikkeessä tai muuten ammattitaitoisella korjaajalla.
Palauta laite aina Philipsin valtuuttamaan huoltoliikkeeseen tutkimusta tai korjausta varten. Älä
yritä korjata laitetta itse, koska se mitätöi takuun.
Puhdista irto-osat ennen friteerauskeittimen käyttöönottoa (katso kohtaa Puhdistus).
Varmista, että kaikki osat ovat täysin kuivat, ennen kuin laitat friteerauskeittimeen öljyä tai
juoksevaa rasvaa.
Älä upota sähköisiä osia ja lämmityselementin sisältävää runkoa veteen, älä myöskään
huuhtele sitä juoksevalla vedellä.
Irrota pistotulppa pistorasiasta aina käytön jälkeen. Älä siirrä friteerauskeitintä, ennen kuin se
on jäähtynyt riittävästi.
Älä käynnistä keitintä, ennen kuin siinä on öljyä tai sulatettua rasvaa.Tarkasta aina ennen
friteerauksen aloittamista, että keittimessä on jäljellä tarpeeksi öljyä tai rasvaa. Öljyn tai
rasvan pinnan tulee olla friteerausastian sisäpuolella olevan kahden merkkiviivan välissä.
Varo laitteen kuumia pintoja ja laitteesta purkautuvaa kuumaa ilmaa tai höyryä. Kypsennyksen
aikana kannessa olevan suodattimen kautta tulee kuumaa höyryä. Suojaa kädet ja kasvot tältä
höyryltä.Varo kuumaa höyryä, kun avaat kannen.
Älä jätä laitetta lasten ulottuville. Älä jätä liitosjohtoa roikkumaan pöydän tai tiskipöydän
reunan yli.
Tämä laite on tarkoitettu vain kotikäyttöön. Jos laitetta on käytetty väärin tai (puoli-
)ammatillisessa tarkoituksessa tai jos sitä on käytetty käyttöohjeen vastaisesti, takuu lakkaa
olemasta voimassa eikä Philips vastaa mahdollisista vahingoista.
Kypsennä ruoka kullankeltaiseksi, älä anna sen ruskistua. Poista palaneet tähteet. Älä kypsennä
tärkkelyspitoisia ruokia, erityisesti peruna- ja viljatuotteita, yli 175 cC:n lämpötilassa
(akrylamidin muodostumisen välttämiseksi).
Ylikuumenemissuoja
Tässä laitteessa on ylikuumenemissuoja, joka katkaisee laitteen toiminnan, jos se kuumenee liikaa.
Näin voi tapahtua, jos öljyä tai rasvaa ei ole riittävästi tai jos yritetään sulattaa uutta rasvaa paloina
friteerauskeittimessä, jolloin lämpö ei pääse leviämään lämmityselementistä.
Jos friteerauskeitin ei enää toimi, anna öljyn tai rasvan jäähtyä ja ota yhteys Philipsin
jälleenmyyjään tai Philipsin valtuuttamaan huoltoliikkeeseen.
Käyttöönotto
1 Aseta laite vaakasuoralle, tasaiselle ja vakaalle alustalle pois lasten ulottuvilta.
Jos asetat friteerauskeittimen liedelle, varmista, että keittolevyistä on katkaistu virta ja ne ovat kylmiä.
2 Täytä kuiva friteerauskeitin öljyllä, juoksevalla rasvalla tai sulatetulla kiinteällä rasvalla
friteerausastian sisäpinnan ylempään merkkiviivaan asti (tietoja kiinteän rasvan käytöstä on
kohdassa Öljy ja rasva) (kuva 1).
SUOMI
Kiinteä rasva
1925 g
2200 g
Öljy/juokseva rasva
2,2 l
2,5 l
Vähintään
Enintään
43
Öljy ja rasva
Älä koskaan sekoita keskenään erilaisia öljyjä tai rasvoja!
Suosittelemme käytettäväksi uppopaistamiseen tarkoitettua öljyä tai juoksevaa rasvaa, mieluiten
kasviöljyä tai -rasvaa, joka sisältää runsaasti tyydyttymättömiä rasvoja (esim. linoleenihappoa).
Myös kiinteää uppopaistorasvaa voidaan käyttää, mutta sen sulattamisessa on oltava erityisen
varovainen, ettei rasva ala roiskua ja lämmitysvastus kuumene liikaa tai vahingoitu.
1 Jos haluat käyttää uutta kiinteää rasvaa, sulata paloiteltu kiinteä rasva erillisessä astiassa
miedolla lämmöllä.
2 Kaada sulanut rasva varovasti keittimeen.
3 Säilytä jähmettynyttä rasvaa sisältävä friteerauskeitin huoneenlämmössä.
4 Jos haluat käyttää uutta kiinteää rasvaa, sulata paloiteltu kiinteä rasva erillisessä astiassa
miedolla lämmöllä (kuva 2).
Varo vahingoittamasta haarukalla friteerausastiaa.
Käyttö
Kypsentäminen rasvassa
Ole varovainen: kuumaa höyryä tulee kannen suodattimesta kypsentämisen aikana.
1 Vedä liitosjohto kokonaan esiin johtopesästä ja liitä pistotulppa pistorasiaan (kuva 3).
Pidä huoli, ettei liitosjohto kosketa laitteen kuumia osia.
2 Käynnistä friteerauskeitin käynnistyskytkimestä (kuva 4).
Käynnistyskytkimessä oleva virran merkkivalo ja lämpötilan merkkivalo syttyvät.
3 Aseta lämpötilanvalitsin sopivaan asentoon (150-190cC) (kuva 5).
- Katso sopiva lämpötila ruuan pakkauksesta tai tämän käyttöohjeen lopussa olevasta taulukosta.
- Öljy tai rasva kuumenee halutun lämpöiseksi 10-15 minuutissa.
- Kun friteerauskeitin kuumenee, lämpötilan merkkivalo sammuu ja syttyy useita kertoja. Kun valo
on sammuneena pitkään, öljy tai rasva on saavuttanut asetetun lämpötilan.
- Kun ruokaerä on kypsennetty, lämpötilan merkkivalo syttyy. Odota, että valo on ollut
sammuneena jonkin aikaa, ennen kuin kypsennät seuraavan ruokaerän.
B
Korin voi antaa olla friteerauskeittimessä öljyn tai rasvan kuumennuksen aikana.
4 Nosta kahvasta kori yläasentoon (kuva 6).
5 Avaa kansi painamalla avauspainiketta. Kansi avautuu automaattisesti (kuva 7).
6 Poista kori friteerauskeittimestä ja laita kypsennettävä ruoka koriin.
B
Älä laita koriin kerralla enempää ruokaa kuin mitä on neuvottu alla.
7 Laske kori varovasti friteerauskeittimeen (kuva 8).
Varmista, että kori on asetettu laitteeseen oikein.
SUOMI
Pakastetut ranskanperunat
1000 g
500 g
Kotitekoiset ranskanperunat
1300 g
650 g
Enimmäismäärä
Suositusmäärä parhaan tuloksen
saavuttamiseksi
44
8 Sulje kansi.
9 Vain HD6153 - Aseta haluttu kypsennysaika (katso tämän luvun kohtaa Aikakytkin).
Voit käyttää friteerauskeitintä myös asettamatta aikakytkintä.
10 Paina kahvan vapautuspainiketta ja laske kori varovasti ala-asentoon (kuva 9).
B
Paras lopputulos saadaan, kun noudatetaan ruokapakkauksessa annettua tai tämän käyttöohjeen
lopussa olevien taulukoiden mukaista kypsennysaikaa.
B
Tasainen ruskistus saadaan, kun kori nostetaan ylös ja sitä ravistellaan varovasti pari kertaa
kypsennyksen aikana.
Aikakytkin (vain HD6153)
Aikakytkin ilmoittaa kypsennysajan kuluneen, mutta EI katkaise laitteesta virtaa.
Aikakytkimen asetus
1 Aseta kypsennysaika minuutteina painamalla aikakytkintä (kuva 10).
Asetettu aika tulee näkyviin näyttöön.
2 Minuutit vaihtuvat nopeammin, jos painat kytkintä jatkuvasti.Vapauta kytkin, kun haluttu
kypsennysaika on näkyvissä.
- Pisin asetettava kypsennysaika on 99 minuuttia.
- Asetettuasi kypsennysajan aikakytkin alkaa muutaman sekunnin kuluttua vähentää aikaa.
- Aikakytkimen vähentäessä aikaa jäljellä oleva aika vilkkuu näytössä.Viimeinen minuutti näytetään
sekunteina.
3 Jos asetat väärän ajan, voit poistaa sen painamalla aikakytkintä 2 sekuntia samalla hetkellä, kun
aikakytkin alkaa vähentää aikaa (eli kun aika alkaa vilkkua). Jatka painamista niin kauan, kunnes
näyttöön ilmestyy 00. Sen jälkeen voit asettaa oikean ajan.
4 Kun asetettu aika on kulunut, laite antaa äänimerkin. 20 sekunnin kuluttua laite antaa
äänimerkin uudelleen.Voit lopettaa äänimerkin painamalla aikakytkimen painiketta.
Kypsentämisen jälkeen
1 Nosta kori kahvasta yläasentoon eli valumisasentoon (kuva 11).
2 Avaa kansi.
Varo kuumaa höyryä ja öljyn mahdollista roiskumista.
3 Nosta kori varovasti pois keittimestä.
Ravistele tarvittaessa keittimen päällä liika öljy tai rasva pois. Laita ruoka valumaan kulhoon tai
siivilään, jonka pohjalla on rasvaa imevää paperia, esim. talouspaperia.
4 Katkaise friteerauskeittimestä virta käynnistyskytkimen avulla. Käynnistyskytkimessä oleva
virran merkkivalo sammuu (kuva 12).
5 Irrota pistotulppa pistorasiasta käytön jälkeen.
Älä siirrä friteerauskeitintä, ennen kuin öljy tai rasva on jäähtynyt riittävästi.Tähän kuluu noin 60
minuuttia.
B
Ellet käytä friteerauskeitintä säännöllisesti, säilytä öljy tai juokseva rasva hyvin suljetuissa pulloissa ja
mielellään jääkaapissa. Kaada öljy tai rasva pulloon tiheän siivilän läpi, niin ruuanpalat erottuvat pois.
Poista kori ennen friteerausastian tyhjentämistä.
B
Jos käytät kiinteää rasvaa, anna sen jähmettyä keittimessä ja säilytä keitin rasvoineen
huoneenlämmössä (katso kohdasta Käyttöönotto osa Öljy ja rasva).
SUOMI
45
Puhdistus
Odota, kunnes öljy tai rasva on jäähtynyt riittävästi.
Älä käytä naarmuttavia tai syövyttäviä puhdistusaineita tai -välineitä laitteen puhdistamiseen.
1 Vapauta kansi painamalla kannen vapautusvipua. Nosta sitten kansi irti laitteesta (kuva 13).
2 Poista kori friteerauskeittimestä.
3 Poista vesiallas (kuva 14).
4 Nosta tarttumaton friteerausastia ulos laitteesta (kuva 15).
5 Poista öljy tai rasva ja hävitä se tarvittaessa.
Kaikki osat lukuun ottamatta runkoa, jossa on sähkökomponentteja ja lämmitysvastus,
kestävät konepesun tai pesun kuumalla vedellä ja astianpesuaineella.
6 Pyyhi runko puhtaaksi kostealla liinalla (käytä tarvittaessa hieman astianpesuainetta) ja/tai
talouspaperilla.
7 Huuhtele osat ja kuivaa hyvin.
Öljyn tai rasvan vaihtaminen
Koska öljy ja rasva menettävät hyvät ominaisuutensa melko nopeasti, on öljy tai rasva vaihdettava
säännöllisesti. Noudata alla olevia ohjeita.
Jos friteerauskeitintä käytetään pääasiassa ranskaperunoiden valmistamiseen ja jos öljy tai rasva
siivilöidään aina käytön jälkeen, voi samaa öljyä tai rasvaa käyttää 10-12 kertaa, ennen kuin se on
vaihdettava. Jos friteerauskeittimessä kypsennetään runsasproteiinista ruokaa (kuten lihaa tai kalaa),
öljy tai rasva on vaihdettava useammin.
Älä käytä samaa öljyä tai rasvaa yli 6 kuukautta ja noudata aina pakkauksen ohjeita.
Älä lisää uutta öljyä tai rasvaa jo käytetyn joukkoon.
Älä sekoita keskenään erityyppisiä öljyjä tai rasvoja.
Vaihda öljy tai rasva, kun se alkaa kuohuta kuumennettaessa, kun siinä on voimakas haju tai
maku tai kun se on tummunut ja/tai muuttunut siirappimaiseksi.
Käytetyn öljyn tai rasvan hävittäminen
Kaada käytetty öljy tai juokseva rasva takaisin alkuperäiseen suljettavaan muovipulloon. Kiinteän
rasvan voi hävittää antamalla sen ensin jähmettyä keittimessä ilman koria, minkä jälkeen se voidaan
nostaa lastalla pois ja kääriä sanomalehteen.Voit heittää pullon tai sanomalehden talousjätteisiin, ei
kuitenkaan kompostoitavien jätteiden joukkoon, tai hävittää paikallisia ohjeita noudattaen.
Säilytys
1 Laita kaikki irto-osat takaisin friteerauskeittimeen ja sulje kansi.
2 Kelaa johto, aseta se johdon säilytyslokeroon ja kiinnitä pistoke sille tarkoitettuun
pidikkeeseen (kuva 16).
3 Nosta friteerauskeitin kahvoista.
SUOMI
46
Vinkkejä
Tämän käyttöohjeen lopussa olevissa taulukoissa on yleiskatsaus kypsennysajoista ja lämpötiloista.
Kotitekoiset ranskanperunat
Näin teet herkullisia ja rapeita ranskanperunoita:
1 Käytä kiinteitä perunoita, ja leikkaa ne suikaleiksi. Huuhtele suikaleet siivilässä kylmällä vedellä.
Sen jälkeen suikaleet eivät tartu kiinni toisiinsa kypsennettäessä.
B
Kuivaa suikaleet esim. talouspaperilla.
2 Kypsennä ranskanperunat kahdesti: ensin 4-6 minuuttia 160 cC:n lämpötilassa ja toisen
kerran 5-8 minuuttia 175 cC:n lämpötilassa.
3 Laita kotitekoiset ranskanperunat kulhoon ja ravistele niitä.Anna ranskanperunoiden jäähtyä
ennen toista kypsennystä.
Pakasteruuat
Pakastetut ranskanperunat on esikypsennetty ja niitä kypsennetään vain kerran pakkauksessa olevan
ohjeen mukaisesti.
Pakastimesta (-16 ... -18cC) otettu ruoka jäähdyttää öljyä tai rasvaa huomattavasti, kun se lasketaan
keittimeen.Koska ruoka ei ala paistua heti, se saattaa imeä liikaa öljyä tai rasvaa.
Tämä voidaan estää seuraavalla tavalla:
- Anna pakasteruuan sulaa ainakin osittain huoneenlämmössä ennen kypsentämistä, ellei
ruokapakkauksessa neuvota toisin.
- Ravistele pois mahdollisimman paljon jäätä ja vettä ja taputtele kypsennettävä ruoka
talouspaperilla kuivaksi.
- Älä kypsennä kerralla kovin suuria määriä (katso tässä käyttäohjeessa olevaa taulukkoa).
- Valitse kypsennyslämpötila tämän käyttöohjeen lopussa olevista taulukoista tai käytä
kypsennettävän ruoan pakkauksessa mainittua lämpötilaa. Jos et löydä sopivaa ohjetta, käytä 190
cC:n lämpötilaa.
- Laske ruoka varovasti öljyyn tai rasvaan, sillä pakasteruoka saattaa aiheuttaa kuuman öljyn tai
rasvan voimakasta kuplimista.
Vieraan maun poistaminen
Tietyistä ruuista, varsinkin kalasta, lähtee nestettä rasvassa kypsennettäessä, mikä saattaa antaa makua
öljyyn. Jos haluat estää maun tarttumisen seuraavaan ruokaan:
1 Kuumenna öljy tai rasva 160cC.
2 Laita keittimeen kaksi ohutta leipäviipaletta.
3 Odota kunnes kaikki ilmakuplat ovat hävinneet ja nosta leivät pois keittimestä lastalla.
Nyt öljyssä tai rasvassa ei enää ole vierasta makua.
Ympäristöasiaa
1 Älä hävitä loppuun käytettyä laitetta tavallisen kotitalousjätteen mukana, vaan toimita se
asianmukaiseen keräyspisteeseen. Näin autat suojelemaan ympäristöä (kuva 17).
2 Poista aikakytkimen paristo (vain HD6153) ennen laitteen hävittämistä (kuva 18).
Irrota ohjauspaneeli pienen ruuvitaltan avulla.
SUOMI
47
3 Poista paristo. Älä hävitä paristoa tavallisen kotitalousjätteen mukana, vaan toimita se
asianmukaiseen keräyspisteeseen.
Takuu & huolto
Jos haluat lisätietoja tai jos laitteen kanssa tulee ongelmia, katso Philipsin www-sivuja osoitteesta
www.philips.com tai ota yhteys Philipsin asiakaspalveluun (puhelinnumero löytyy takuulehtisestä).
Voit myös kääntyä lähimmän Philips-kauppiaan puoleen tai ottaa suoraan yhteyden Hollantiin Philips
Domestic Appliances and Personal Care BV:n Service-osastoon.
SUOMI
Ratkaisu
Tarkista ruokapakkauksesta tai tämän käyttöohjeen
lopussa olevista taulukoista, onko kypsennyslämpötila ja
-aika valittu oikein.Aseta oikea lämpötila lämpötilan
valitsimen avulla.
Älä kypsennä kerralla enempää ruokaa kuin tämän
käyttöohjeen taulukoissa suositellaan.
Lämmönsäätimen sulake on saattanut palaa, jolloin
turvakytkin katkaisee laitteesta virran. Ota yhteys
Philipsin jälleenmyyjään tai Philipsin valtuuttamaan
huoltoliikkeeseen.
Poista kansi ja pese kansi ja suodatin kuumalla
astianpesuvedellä tai astianpesukoneessa.
Vaihda öljy tai rasva. Siivilöi öljy tai rasva säännöllisesti,
niin se pysyy pidempään hyvänä.
Käytä hyvälaatuista uppopaistamiseen tarkoitettua öljyä
tai juoksevaa rasvaa. Älä sekoita erilaisia öljyjä tai
rasvoja keskenään.
Tarkista, onko kansi suljettu kunnolla.
Poista kansi ja pese kansi ja suodatin kuumalla
astianpesuvedellä tai astianpesukoneessa.
Jos rengas on likainen, puhdista kansi kuumalla vedellä
ja astianpesuaineella tai astianpesukoneessa. Jos rengas
on kulunut, ota yhteys Philipsin jälleenmyyjään tai
Philipsin valtuuttamaan huoltoliikkeeseen ja vaihdata
tiivisterengas.
Pidä huoli, että keittimessä olevan öljyn tai rasvan
määrä ei ylitä enimmäistasoa.
Kuivaa ruoka ennen valmistuksen aloittamista ja
kypsennä ruoka tämän käyttöohjeen neuvoja
noudattaen.
Älä kypsennä kerralla enempää ruokaa kuin tämän
käyttöohjeen taulukoissa suositellaan.
Kuivaa ruoka hyvin ennen kypsentämistä.
Älä koskaan sekoita keskenään erilaisia öljyjä tai rasvoja,
ja käytä vain uppopaistamiseen tarkoitettua öljyä tai
rasvaa.
Puhdista friteerausastia tässä käyttöohjeessa neuvotulla
tavalla.
Ota yhteys Philips-kauppiaaseen tai Philips
Kodinkoneiden valtuuttamaan huoltoliikkeeseen.
Mahdollinen syy
On valittu liian matala lämpötila
ja/tai ruokaa ei ole kypsennetty
riittävän kauan.
Korissa on liikaa ruokaa.
Öljy tai rasva ei kuumene
riittävästi.
Käryn- ja rasvansuodatin on
likainen.
Öljy tai rasva ei ole enää hyvää.
Käytetty öljy tai rasva ei sovi
uppopaistamiseen.
Kantta ei ole suljettu kunnolla.
Käryn- ja rasvansuodatin on
likainen.
Kannen sisäpuolen tiivisterengas
on likainen tai kulunut.
Keittimessä on liikaa öljyä tai
rasvaa.
Ruuassa on liikaa kosteutta.
Korissa on liikaa ruokaa.
Ruuassa on liikaa kosteutta.
Käytetty öljy tai rasva ei sovi
uppopaistamiseen.
Friteerausastiaa ei ole
puhdistettu kunnolla.
Lämmönsäätimen sulake on
saattanut palaa, jolloin
turvakytkin katkaisee laitteesta
virran.
Ongelma
Ruoka ei ole kauniin
kullanruskeaa eikä
rapeaa.
Friteerauskeittimestä
lähtee voimakas,
epämiellyttävä haju.
Höyryä tulee ulos
muualta kuin
suodattimesta.
Öljyä tai rasvaa
roiskuu valmistuksen
aikana keittimen
reunan yli.
Öljy tai rasva
vaahtoaa liikaa
valmistuksen aikana.
Friteerauskeitin ei
toimi
SUOMI48
Tarkistusluettelo
49
Kypsennysajat ja lämpötila-asetukset
Seuraavissa taulukoissa on tietoja siitä, kuinka paljon tietyn tyyppistä ruokaa voi valmistaa kerralla ja
mikä on oikea kypsennyslämpötila sekä -aika.
Jos kypsennettävän ruoan pakkauksessa olevat ohjeet poikkeavat taulukoissa annetuista ohjeista,
noudata pakkauksessa olevia ohjeita.
SUOMI
Kypsennysai
ka
(minuuttia)
2-3
4-6 (katso
toinen
kypsennysvaihe
kohdasta
175cC)
5-7
12-15
2-3
5-8
3-4
6-7
3-4
3-4
3-4
3-4
3-4
3-4
3-4
4-5
Enimmäismäärä
1300 g
1300 g
Suositusmäärä
parhaan tuloksen
saavuttamiseksi
6-8 kpl
650 g
450 g
3-5 kpl
8-10 kpl
650 g
600 g
2-3 kpl
8-10 kpl
8-10 kpl
8-10 kpl
8-10 kpl
8-10 kpl
5 kpl
600 g
5 kpl
Ruokalaji
Herkkusienet
Kotitekoiset ranskanperunat *)
esikypsennysvaihe
Tuore kala
Broileri (koivet, fileet)
Friteeratut kasvikset (mm. kukkakaali)
Kotitekoiset ranskanperunat *) toinen
kypsennys
Perunalastut
Kiinalaiset kevätkääryleet
Kananugetit
Pikku välipalat
Mustekalarenkaat (taikinakuoressa)
Kalapalat (taikinakuoressa)
Katkaravut
Friteeratut omenat
Munakoiso (viipaleet)
Liha-/kalakuorukat
Lämpöt
ila
150cc
160cC
170cC
175cC
180cC
190cC
TUORE TAI SULATETTU RUOKA
Kypsennysai
ka
(minuuttia)
15-20
3-4
5-6/7-8
10-12
4-5
4-5
4-5
4-5
4-5
6-7
Enimmäismäärä
1000 g
Suositusmäärä
parhaan tuloksen
saavuttamiseksi
3-4 kpl
4 kpl
500 g
2-3 kpl
8 kpl
6 kpl
8 kpl
8 kpl
8 kpl
4 kpl
Ruokalaji
Broileri (koivet, fileet)
Pienet perunaletut
Pakastetut ranskanperunat
Kiinalaiset kevätkääryleet
Kananugetit
Pikku välipalat
Mustekalarenkaat (taikinakuoressa)
Kalapalat (taikinakuoressa)
Katkaravut
Liha-/kalakuorukat
Lämpöt
ila
170cC
175cC
180cC
190cC
PAKASTETTU RUOKA
SUOMI50
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4
  • Page 5 5
  • Page 6 6
  • Page 7 7
  • Page 8 8
  • Page 9 9
  • Page 10 10
  • Page 11 11
  • Page 12 12
  • Page 13 13
  • Page 14 14
  • Page 15 15
  • Page 16 16
  • Page 17 17
  • Page 18 18
  • Page 19 19
  • Page 20 20
  • Page 21 21
  • Page 22 22
  • Page 23 23
  • Page 24 24
  • Page 25 25
  • Page 26 26
  • Page 27 27
  • Page 28 28
  • Page 29 29
  • Page 30 30
  • Page 31 31
  • Page 32 32
  • Page 33 33
  • Page 34 34
  • Page 35 35
  • Page 36 36
  • Page 37 37
  • Page 38 38
  • Page 39 39
  • Page 40 40
  • Page 41 41
  • Page 42 42
  • Page 43 43
  • Page 44 44
  • Page 45 45
  • Page 46 46
  • Page 47 47
  • Page 48 48
  • Page 49 49
  • Page 50 50
  • Page 51 51
  • Page 52 52
  • Page 53 53
  • Page 54 54
  • Page 55 55
  • Page 56 56
  • Page 57 57
  • Page 58 58
  • Page 59 59
  • Page 60 60
  • Page 61 61
  • Page 62 62
  • Page 63 63
  • Page 64 64
  • Page 65 65
  • Page 66 66
  • Page 67 67
  • Page 68 68
  • Page 69 69
  • Page 70 70

Philips HD6153/60 Ohjekirja

Kategoria
Deep fryers
Tyyppi
Ohjekirja
Tämä käsikirja sopii myös