49
(nopeussäätimen asento ”0”) ja odota,
kunnes moottori on pysähtynyt täysin
ennen lisälaitteiden vaihtamista tai
irrottamista.
Paloitteleminen/jauhaminen ja
soseuttaminen
∙ Kiinnitä akseli käyttöyksikköön.
∙ Kiinnitä kulho niin että kahva tulee
oikealle ja lukitse kääntämällä
myötäpäivään, kunnes lukkosymboli ja
kolmiomerkki ovat kohdakkain.
∙ Kiinnitä käyttöakselin jatke akselille.
∙ Irrota suojaava kansi ja kiinnitä paloittelu-/
jauhantaterä käyttöakselin jatkeeseen
siten, että terä melkein koskettaa kulhon
pohjaa.
∙ Varoitus: Tartu terään vain sen kahvasta.
Terät ovat erittäin teräviä.
∙ Laita ainekset (maks. 700 g) kulhoon.
∙ Aseta kansi kulhon päälle ja lukitse
paikalleen myötäpäivään kiertämällä.
∙ Turvallisuussyistä on käytettävä paininta
aina, kun ruoka-aineita syötetään
syöttösuppiloon. Painimen tulee pysyä
paikallaan käytön aikana.
Säädöt
Suosittelemme kytkinasetuksen P käyttöä.
Tätä toimintoa varten tulisi käyttää vain
Pulse-asetusta (P). Haluttu palottelu-/
jauhamistaso (karkeasta hienoon) lihalle,
sipulille, kuivatuille hedelmille, kalalle, jne.
saavutetaan normaalisti 15-30 sekunnissa.
Soseuttaminen
Kulho täytetään enintään 1 litra kylmää
nestettä (esim. keittoa). Varmista, ettei
lämpötila ylitä 80 °C.
∙ Aloita aina teholla I ja lisää tehoa tasolle
II, jos tarpeellista.
Taikinan alustaminen
∙ Kiinnitä akseli käyttöyksikköön.
∙ Kiinnitä kulho niin että kahva tulee
oikealle ja lukitse kääntämällä
myötäpäivään, kunnes lukkosymboli ja
kolmiomerkki ovat kohdakkain.
∙ Kiinnitä käyttöakselin jatke akselille.
∙ Kiinnitä taikinanalustin käyttöakselin
jatkeeseen niin että taikinanalustin
melkein koskettaa kulhon pohjaa.
∙ Aseta kansi kulhon päälle ja lukitse
paikalleen myötäpäivään kiertämällä.
∙ Turvallisuussyistä on käytettävä paininta
aina, kun ruoka-aineita syötetään
syöttösuppiloon. Painimen tulee pysyä
paikallaan käytön aikana.
Huomautus:
∙ Laita ainekset kulhoon: 700 gramman
taikinaa varten tarvitaan 400 g jauhoja ja
290 ml vettä.
∙ Taikinaa valmistettaessa laite ei saa
käydä kuin korkeintaan 60 sekuntia
kerrallaan, jonka jälkeen sen pitää antaa
jäähtyä 1 minuutin ajan. Laitetta saa
käyttää korkeintaan 5 tällaista jaksoa
peräkkäin, jonka jälkeen sen pitää antaa
jäähtyä kokonaan.
Säädöt
∙ Aloita aina teholla I ja lisää tehoa tasolle
II, jos tarpeellista.
∙ Taikina on valmista, kun se on
muotoutunut palloksi.
Viipaloiminen ja silppuaminen
∙ Kiinnitä akseli käyttöyksikköön.
∙ Kiinnitä kulho niin että kahva tulee
oikealle ja lukitse se kääntämällä
myötäpäivään, kunnes lukkosymboli ja
kolmiomerkki ovat kohdakkain.