52
104 x 142 mm
Leikkuu: Terät osoittavat ylöspäin
Silppuaminen: Terät osoittavat alaspäin
Huomautus: Levyt ulottuvat kulhosta
ulos.
∙ Aseta leikkuu- ja silppuriosa kulhon
päälle ja lukitse myötäpäivään
kiertämällä. Annostelukouru on laitteen
vasemmalla puolella.
∙ Laita sopiva astia annostelukourun alle.
∙ Kiinnitä pistotulppa seinäpistorasiaan
ja valitse kiertosäätimellä sopiva
tehoasetus.
∙ Lisää ruokaa syöttökouruun ja aseta
syöttöpainin paikalleen. Ohjaa
syöttöpaininta hitaasti alaspäin
lujasti painamalla. Älä laita sormia
syöttösuppiloon.
∙ Käsitelty ruoka kerääntyy astian sisään.
∙ Irrota syöttöpainin ja lisää tarvittaessa
ruoka-aineksia.
∙ Katkaise laitteesta virta käytön jälkeen ja
irrota pistotulppa pistorasiasta.
∙ Avaa lukitus ja irrota yksittäiset osat.
Jauhaminen / pilkkominen - yrtit,
sipulit yms.
∙ Katso kuva II.
∙ Laita kulho käyttöyksikön päälle ja
lukitse myötäpäivään kiertämällä niin,
että kolmiosymbolit tulevat
kohdakkain.
∙ Asenna pienempi teräosa isomman
terän päälle ja kierrä vastapäivään (
→ ), kunnes kuulet sen lukkiutuvan
paikalleen.
∙ Asenna teräosa käyttöyksikön päälle.
∙ Pilko ruokaa hieman ja lisää sitä
noudattamalla täyttöastetta ”Max”.
∙ VAROITUS: Terät ovat erittäin teräviä.
Käsittele teräosaa aina siten, että pidät
kiinni yläosan muovisesta suojaosasta.
∙ Aseta kansi kulhon päälle ja lukitse
myötäpäivään kiertämällä, kunnes
kuulet sen lukkiutuvan paikalleen.
∙ Kiinnitä pistotulppa seinäpistorasiaan
ja valitse kiertosäätimellä sopiva
tehoasetus; käsittele ruokaa, kunnes
sen koostumus on haluamasi.
Vinkki: Ruoan pilkkominen kestää
yleensä vain muutaman sekunnin.
Suosittelemme kiertosäätimen
asetusta P ja ruoan käsittelemistä
lyhyin puserruksin.
∙ Katkaise virta aina käytön jälkeen ja
irrota pistotulppa pistorasiasta ennen
kannen irrottamista. Poista varoen
teräosa ja käsitelty ruoka, avaa sitten
kulhon lukitus ja irrota se.
∙ Kun haluat käsitellä lisää ruokaa
ensimmäisen käyttöjakson jälkeen,
varmista, että kulhon alaosassa
olevaan käyttöyksikköön ei ole jäänyt
ruoka-ainesta ennen kuin asennat terän
uudestaan paikoilleen.
Emulgointi / sekoittaminen - kerma,
munavalkuainen, majoneesi
∙ Katso kuva III.
∙ Laita kulho käyttöyksikön päälle ja
lukitse myötäpäivään kiertämällä niin,
että kolmiosymbolit tulevat
kohdakkain.
∙ Asenna emulgointiterä käyttöyksikön
päälle.
∙ Laita ainekset kulhoon.
Täyttömäärät:
Kerma: maks. 170 ml