14
ESPANJALAINEN
OMELETTI
4 ANNOSTA
TOIMINTO: CRISP
VALMISTELUT: 10 MIN.
KYPSENNYSAIKA:
15-18 MIN.
KESKIKOKOINEN JA SUURI CRISP-ALUSTA
12-14 MIN. PIENI CRISP-ALUSTA
Voitele Crisp-alusta voilla tai öljyllä ja esikuumenna alustaa 1.
2½-3 minuuttia Crisp-toiminnossa.
Laita perunapalat Crisp-alustalle ja kypsennä Crisp-2.
toiminnossa 6-8 minuuttia.
Sekoita sipuli joukkoon ja kypsennä vielä 4-5 minuuttia 3.
Crisp-toiminnossa. Sekoita kerran kypsennyksen aikana.
Vatkaa sillä välin kananmunat maidon kanssa kulhossa ja 4.
lisää suolaa ja pippuria.
Kaada munaseos perunoiden päälle Crisp-alustalle ja 5.
kypsennä 2-3 minuuttia Crisp-toiminnossa.
Tarjoile kuumana tai kylmänä lisäkesalaatin kanssa.6.
Vinkki:
Jos haluat kullanruskean omeletin,
kypsennä lopuksi 3-4 minuuttia grillitoiminnossa.
A
INEKSET
KESKIKOKOINEN/SUURI
PIENI
CRISP-ALUSTA CRISP-ALUSTA
Pakastettuja
perunasuikaleita 250 g 150 g
Voita tai öjyä 15 ml (1 rkl) 15 ml (1 rkl)
Silputtu sipuli 1 keskikokoinen 1 pieni
Kananmunia 4 3
Maitoa 30 ml (2 rkl) 30 ml (2 rkl)
Suolaa, pippuria
LOHIVIHANNESPIIRAS
Leikkaa leivinpaperista kaksi palaa. Aseta lohipalat ja 1.
viipaloidut tomaatit toisen paperin päälle ja ripottele
niiden päälle yrttejä.
Asettele pituussuunnassa leikatut endiivit toiselle paperille 2.
ja ripottele päälle suolaa ja yrttejä. Taita paperit täytteineen
kahdeksi paketiksi ja laita paketit Crisp-alustalle.
Paista Crisp-toiminnossa 8 minuuttia. Ota paketit Crisp-
3.
alustalta ja anna jäähtyä.
Sekoita keskenään kananmunat, maito, persiljasilppu, öljy 4.
ja suola.
Levitä voitaikina papereineen Crisp-alustalle ja pistele 5.
taikinaan reikiä.
Asettele höyrytetty lohi, tomaatit ja endiivit sekä kuutioiksi
6.
leikattu juusto voitaikinan päälle.
Kaada munaseos päälle ja paista Crisp-toiminnossa 7.
suositeltu aika.
4-6 ANNOSTA
A
INEKSET KESKIKOKOINEN/SUURI PIENI
CRISP-ALUSTA CRISP-ALUSTA
Valmista voitaikinaa
(220-240 g) 1 levy 1 levy
Höyrytettyä lohta 400 g 300 g
Tomaatteja 4 2
Endiiviä 400 g 250 g
Pehmeää tuorejuustoa
100 g 75 g
Kananmunia 4 3
Maitoa 100 ml 75 ml
Persiljaa 1 rkl 1 rkl
Öljyä 2 tl 2 tl
Suolaa
TOIMINTO: CRISP
VALMISTELUT: 15 MIN.
KYPSENNYSAIKA: 12-14 MIN.
KESKIKOKOINEN JA SUURI CRISP-ALUSTA
11-12 MIN. PIENI CRISP-ALUSTA
CC_00319_-NORDICS.indd 14CC_00319_-NORDICS.indd 14 30-11-2009 14:09:1430-11-2009 14:09:14