Crock-Pot Stoneware Ohjekirja

Kategoria
Slow cookers
Tyyppi
Ohjekirja

Tämä käsikirja sopii myös

GARANTI
SPARA DETTA KVITTO DÅ DET BEHÖVS OM DU OM DU BEHÖVER ÅBEROPA GARANTIN.
Denna produkt har en garantitid på 2 år.
Om produkten mot förmodan skulle gå sönder, ska den returneras till inköpsstället tillsammans
med inköpskvittot och ett exemplar av denna garantisedel.
Rättigheterna och fördelarna under garantitiden är utöver dina lagstagdade rättigheter, som inte
påverkas av denna garanti.
Holmes Products (Europe) Ltd åtager sig att inom den angivna tidsperioden reparera eller
kostnadsfritt byta ut alla delar av produkten som befunnits vara felaktiga under förutsättning att:
Vi omedelbart informeras om felet;
• Produkten inte har ändrats på något sätt eller utsatts för felaktig hantering eller reparation av
någon person som inte är auktoriserad av Holmes Products (Europe) Ltd.
Inga rättigheter ges under denna garanti till en person som införskaffar denna produkt i andra
hand eller för kommersiell eller allmä användning.
Alla reparationer eller utbytta enheter kommer att garantitiden.
DENNA PRODUKT ÄR TILLVERKAD I FÖRORDNING MED EEC:S DIREKTIV
2006/95/EC, 2004/108/EC och 2006/42/EC.
Elektriska produkter som ska kasseras får inte slängas med hushållsavfall.
Återvinn om möjligt. Se följande webbplats för ytterligare information om återvinning:
www.jardencs.com eller e-posta: enquir[email protected]
SUOMI
LLue tämä käyttöohje huolellisesti ennen laitteen käyttöä, sillä vain oikea käyttö takaa parhaat
tulokset.
Säilytä ohjeet myöhempää tarvetta varten.
Verkkovirtaliitäntä
1. Lue nämä ohjeet huolellisesti ja tarkastele kuvia ennen laitteen käyttöä.
2. Tarkista ennen laitteen käyttöä, että laitteen pohjassa olevan kilven jännitearvo sopii kotisi
verkkovirtalähteeseen.
3. Jos virtajohto on viallinen, se on annettava valmistajan tai tämän huoltoedustajan vaihdettavaksi.
Turvallinen sijainti
1. ÄLÄ KOSKE KUUMAAN PINTAAN. KÄYTÄ JALUSTAN KAHVOJA. LAITETTA KÄSITELTÄESSÄ
ON AINA SYYTÄ KÄYTTÄÄ PANNULAPPUJA.
2. ÄLÄ altista tyhjiä astioita erittäin suurille lämpötiloille. Varmista aina, että lämmitettävässä astiassa
on nestettä tai ruokaa. Näin voit estää astian mahdollisen halkeamisen.
3. Halkeamisen estämiseksi astiaa ei saa KOSKAAN UPOTTAA veteen tai asettaa juoksevan veden alle,
jos astia on jätetty TYHJÄNÄ kuumalle keittolevylle tai kuumaan uuniin pitkäksi aikaa. Anna astioiden
jäähtyä rauhassa.
4. ÄLÄ aseta laitetta paikkaan, jossa pienet lapset pääsevät siihen käsiksi.
5. ÄLÄ aseta laitetta aivan sähköpistorasian alle.
6. ÄLÄ käytä laitetta ulkotiloissa.
7. ÄLÄ upota lämpöelementtiä, virtajohtoa tai pistoketta veteen tai muuhun nesteeseen.
8. Kuumia nesteitä sisältävää laitetta siirrettäessä on noudatettava erityistä varovaisuutta.
9. HUOLEHDI SIITÄ, että virtajohto ei roiku työtason tai pöydän reunan yllä.
10. ÄLÄ käytä kovia hankausaineita, emäksisiä pesuaineita tai uuninpesuaineita laitteen
puhdistamiseen.
11. Vältä äkillisiä lämpötilan vaihteluja, esim. jääkaapissa olleen ruoan lisäämistä kuumaan astiaan.
12. Irrota pistoke pistorasiasta aina, kun laite ei ole käytössä ja ennen sen puhdistamista.
13. Anna laitteen jäähtyä ennen sen puhdistamista ja varastoimista.
14. Jätä laitetta käytettäessä riittävästi tilaa laitteen yläpuolelle ja kaikille sivuille, jotta ilma pääsee
kiertämään hyvin. Älä anna laitteen koskettaa verhoja, seinäpaperia, vaatteita, astiapyyhkeitä tai
muita syttyviä materiaaleja käytön aikana. Pinnoilla, joilla lämpö voi aiheuttaa ongelman, on
noudatettava erityistä VAROVAISUUTTA. Eristetyn alusen käyttö on suositeltavaa.
15. LAITE ON TARKOITETTU VAIN KOTITALOUSKÄYTTÖÖN. SITÄ EI SAA KÄYTTÄÄ MUUHUN
KUIN ILMOITETTUUN KÄYTTÖTARKOITUKSEEN.
16. Mahdollisen halkeamisen estämiseksi vettä tai vesipohjaisia ruokia ei saa KOSKAAN jäädyttää
ETC-kivikeramiikka-astioissa.
17. Tämä laite ei ole tarkoitettu sellaisten henkilöiden (mukaan lukien lasten) käyttöön, joiden fyysiset tai
henkiset kyvyt tai näkö tai kuulo ovat jostakin syystä heikentyneet tai joilla ei ole laitteen käyttämiseen
tarvittavaa kokemusta tai tietoutta, ellei kyseisestä henkilöstä vastuussa oleva henkilö ole antanut heille
asianmukaisia ohjeita tai valvo heitä laitteen käytön aikana. Lapsia tulee valvoa, jotta he eivät leiki laitteen
kanssa.
TÄRKEITÄ TURVAOHJEITA
-43- -44-
SCVI600BS-I_07MLM2.qxd 8/27/07 9:41 AM Page 45
HAUDUTUSPADAN KÄYTTÄMINEN
Kansi
Kivikeramiikka-astia
Lämmönsiirrin
Lämmitysjalusta
Ohjauspaneeli
Digitaalinen ajastin, joka mittaa
jäljellä olevaa valmistusaikaa
Nuppi valmistusajan
valitsemiseen 30 min - 20 h
(30 minuutin tarkkuudella)
Virtavalo
Nuppi laitteen
käynnistämiseen ja
valmistuslämpötilan
valitsemiseen
ETC on erityinen kivikeramiikkamateriaali, joka kestää äärimmäisiä lämpötilan vaihteluita. Tästä syystä
siitä voidaan valmistaa monikäyttöisiä ja käteviä keittoastioita. ETC-kivikeramiikka-astioita voi käyttää
turvallisesti keittolevyillä*, tavallisissa uuneissa ja mikroaaltouuneissa sekä jääkaapissa ja
pakastimessa. (Muista lukea osio ETC-KIVIKERAMIIKKA-ASTIOISTA HUOLEHTIMINEN oikeiden
käsittelytapojen varmistamiseksi.) Materiaalin monipuolisuuden ansiosta voit valmistaa ruokia,
hauduttaa, säilöä ruoantähteitä ja lämmittää niitä uudelleen saman kivikeramiikka-astian avulla. Näin
säästät kätevästi astioiden puhdistamiseen kuluvaa aikaa. Astian tyylikkään ulkomuodon ansiosta se
soveltuu myös erittäin hyvin tarjoiluastiaksi.
*Lämmönsiirrintä on käytettävä, jos astiaa käytetään sähköhellan keittolevyllä.
ETC-KIVIKERAMIIKKA-ASTIOISTA HUOLEHTIMINEN
VAROITUS: NOUDATA ALLA OLEVIA OHJEITA, JOTTA ETC-KIVIKERAMIIKKA-ASTIASI EIVÄT VAURIOIDU.
1. Käytä AINA tuotteen mukana toimitettua LÄMMÖNSIIRRINTÄ, jos valmistat
ruokaa SÄHKÖHELLAN KEITTOLEVYLLÄ. Tämän ohjeen noudattamatta
jättäminen voi johtaa astian hajoamiseen.
2. ÄLÄ SÄÄDÄ keittolevyn lämpötilaa ERITTÄIN SUUREKSI.
3. ÄLÄ LÄMMITÄ tyhjiä kivikeramiikka-astioita keittolevyillä. Varmista aina, että lämmitettävässä
kivikeramiikka-astiassa on nestettä tai ruokaa.
4. Aloita ruoan valmistaminen AINA alhaisella lämmöllä ja
nosta lämpö vasta sitten keskisuureksi tai keskialhaiseksi.
5. Käsittele kivikeramiikka-astia AINA vähintään kahdella
ruokalusikallisella öljyä, kun ruskistat ruokaa keittolevyllä.
6. Sekoita ruokaa AINA usein, kun lämmität sitä keittolevyllä.
7. ÄLÄ KOSKAAN jäädytä vettä tai vesipohjaisia ruokia ETC-
kivikeramiikka-astioissa. Tämä voi aiheuttaa kivikeramiikka-
astioiden halkeamisen.
8. ÄLÄ käytä metallisia keittovälineitä kivikeramiikka-astioiden kanssa naarmuuntumisen
välttämiseksi.
HUOMAUTUS: Toimi aina varovasti, kun asetat keramiikka-astian keraamiselle tai lasiselle
keittolevylle, työtasolle tai pöydälle. Kivikeramiikka-astioiden rakenteen vuoksi niiden karkea
alapinta voi naarmuttaa muita pintoja, jos astioita ei käsitellä huolellisesti.
CROCK POT
ETC-KIVIKERAMIIKKAMATERIAALISTA
VALMISTETTU HAUDUTUSPATA (ÄÄRIMMÄISIIN
LÄMPÖTILOIHIN TARKOITETTU KEITTOASTIA)
Kivikeramiikka-astia
Lämmönsiirrin
ENNEN HAUDUTUSPADAN KÄYTTÄMISTÄ
Ennen kuin käytät haudutuspataa, pese kansi ja kivikeramiikka-astia lämpimällä saippuavedellä
ja kuivaa se huolellisesti.
ÄLÄ KOSKAAN upota lämmitysjalustaa veteen tai mihinkään muuhun nesteeseen.
-45- -46-
SCVI600BS-I_07MLM2.qxd 8/27/07 9:41 AM Page 47
Muista AINA sammuttaa haudutuspata, irrottaa se verkkovirrasta ja antaa sen jäähtyä, ennen kuin
puhdistat sitä.
Haudutuspadan kansi ja kivikeramiikka-astia voidaan pestä astianpesukoneessa tai kuumalla
saippuavedellä. Älä käytä hankaavia aineita tai hankaustyynyjä. Lika irtoaa yleensä hyvin rätillä,
sienellä tai muovisella lastalla.
Vesitahrojen ja muiden tahrojen poistamiseen voi käyttää jotakin ei-hankaavaa puhdistusainetta
tai etikkaa.
Kansi ei kestä äkillisiä lämpötilan muutoksia. Älä pese kantta kylmässä vedessä sen ollessa
kuuma.
Lämmitysjalustan ulkopuoli voidaan puhdistaa pehmeällä kankaalla ja lämpimällä saippuavedellä.
Pyyhi kuivaksi. Älä käytä hankaavia puhdistusaineita.
VAROITUS: Älä koskaan upota lämmitysjalustaa veteen tai mihinkään muuhun nesteeseen.
HAUDUTUSPADAN PUHDISTAMINEN
VIHJEITÄ JA OHJEITA
Jos teet ruokaa reseptillä, jossa käytetään kypsentämättömiä nuudeleita, makaronia tai pastaa,
kypsennä ne hieman pehmeiksi keittolevyllä, ennen kuin lisäät ne haudutuspataan.
Jos teet ruokaa reseptillä, jossa käytetään keitettyä riisiä, sekoita raaka riisi muiden aineiden
kanssa ja lisää 60 millilitraa nestettä kutakin 60 millilitraa raakaa riisiä kohden. Pitkäjyväistä riisiä
käyttämällä voit saada parhaat tulokset jokapäiväisessä ruoanlaitossa.
PAVUT
•Papujen on annettava pehmentyä täysin ennen niiden lisäämistä sokeriin ja/tai happamiin ruokiin.
Sokeri ja hapot kovettavat papuja ja estävät niitä pehmenemästä.
•Kuivat pavut, etenkin tarhapavut, on keitettävä ennen niiden lisäämistä ruokaohjeeseen. Peitä
pavut kolminkertaisella määrällä suolatonta vettä ja kuumenna ne kiehumispisteeseen. Keitä
papuja 10 minuuttia, vähennä lämpöä, peitä ja anna hautua 1
1
2 tuntia tai kunnes ne ovat
pehmeitä. Papuja voi liottaa vedessä myös ennen keittämistä. Kaada vesi pois liottamisen tai
keittämisen jälkeen.
•Täysin kypsennettyjä tölkkipapuja voidaan käyttää kuivattujen papujen sijasta.
VIHANNEKSET
Monien vihannesten valmistuksessa on hyötyä hitaasta kypsennysajasta ja alhaisesta
lämpötilasta, koska vihannesten aromit säilyvät paremmin. Vihannekset eivät yleensä kiehu liian
pitkään haudutuspadassa samaan tapaan kuin uunissa tai keittolevyllä.
•Kun valmistat reseptejä, joissa on vihanneksia ja lihaa, aseta vihannekset kivikeramiikka-astiaan
ennen lihaa. Vihannesten valmistus haudutuspadassa kestää yleensä kauemmin kuin lihan.
Aseta vihannekset haudutuspadan reunojen tai pohjan viereen niiden kypsymisen edistämiseksi.
Sekoita silputut tai suikaloidut kasvikset muiden ainesten kanssa.
•Koska munakoison maku on erittäin voimakas, se tulisi esikeittää tai ruskistaa ennen
haudutuspannuun lisäämistä.
NESTEET
Sinun ei useimmiten tarvitse käyttää yli 120 - 240 ml nestettä, koska lihojen ja kasvisten nesteet
säilyvät paremmin haudutettaessa kuin tavallisessa ruoanlaitossa.
•Kun muunnan tavallisia reseptejä haudutuskäyttöä varten, käytä vain noin puolet suositelluista
nestemääristä paitsi siinä tapauksessa, että resepti sisältää keittämätöntä riisiä tai pastaa.
MAITO
Maito, kerma ja hapankerma hajoavat pitkäaikaisessa kypsentämisessä. Jos mahdollista, lisää
nämä aineet ruoanlaiton viimeisen 15 - 30 minuutin aikana, kunnes ne ovat lämmenneet juuri
sopivasti.
Ne voidaan korvata keittotiivisteillä, joita voidaan kypsentää pitkiä aikoja.
VIHJEITÄ JA OHJEITA
HAUDUTTAMINEN
1. Aseta haudutusastia lämmitysjalustaan, aseta ruoka kivikeramiikka-astiaan ja liitä laite
verkkovirtaan. Käännä lämpötilan valitsin haluttuun asetukseen. Haudutuspadassa on kolme
lämpötila-asetusta. ALHAINEN (I) on tarkoitettu hitaalle "koko päivän" kestävälle ruoanlaitolle.
1 tunti KORKEA (II) -asetuksella vastaa noin 1fi - 2 tuntia ALHAINEN (I) -asetuksella. LÄMMIN ( )
(LCD-näytössä näkyvä merkki = ) on tarkoitettu AINOASTAAN jo valmistetun ruoan pitämiseen
oikeassa tarjoilulämpötilassa syömishetkeen asti. ÄLÄ KÄYTÄ LÄMMIN ( ) -asetusta ruoan
valmistamiseen. ytä aina kantta, kun käytät kivikeramiikka-astiaa haudutuspadan
lämmitysjalustassa.
2. Valitse haluttu valmistusaika ajastimen valitsinta kääntämällä. Aika näkyy paneelissa. Kellonaikaa
aletaan laskea alaspäin ruoan valmistumiseen asti. Valmistusajan vaihtoehdot ovat 30 minuutista
aina 20 tuntiin 30 minuutin välein. Kun valmistusaika on päättynyt, haudutuspata vaihtaa
automaattisesti käyttöön LÄMMIN ( ) -asetuksen.
HUOMAUTUS: LÄMMIN ( ) -asetuksen käyttämistä yli 4 tunnin ajan ei suositella.
HUOMAUTUS: Jos et aseta ajastimen aikaa, haudutuspata toimii määritetyllä lämpöasetuksella,
kunnes sammutat sen.
3. Kun ruoka on valmis, käännä lämpötilan säädin asentoon POIS PÄÄLTÄ ( ) ja irrota laite
verkkovirrasta. Anna haudutuspadan jäätyä, ennen kuin puhdistat sen.
PAISTAMINEN/PAAHTAMINEN
Kivikeraamista haudutusastiaa voi käyttää myös perinteisen paistoastian tapaan uunissa.
YTTÖÖN LIITTYVIÄ HUOMAUTUKSIA
Jos laitteen käytön aikana on ollut virtakatkos, ruoan syöminen ei ehkä ole turvallista. Jos et ole
varma siitä, kuinka pitkään virta on ollut katkenneena, suosittelemme ruoan heittämistä pois.
•Valmista ruokaa aina kansi päällä ja suositellun ajan verran. Älä poista kantta ensimmäisten
kahden ruoanvalmistustunnin aikana.
Irrotettava kivikeramiikkahaudutuspata soveltuu uunissa ja mikroaaltouunissa käytettäväksi. Katso
lisätietoja alla olevasta taulukosta.
•Käytä aina patalappuja, kun käsittelet kivikeramiikka-astioita ja kun siirrät haudutusjalustaa.
Kahvat lämpenevät käytössä.
•KÄY aina jalustaa lämmitetyn kivikeramiikka-astian alla, kun asetat astian pöydälle tai muulle
alustalle.
Irrotettava kivikeramiikka-astia ja kansi soveltuvat käytettäväksi keittolevyjen*, tavallisten uunien ja
mikroaaltouunien kanssa sekä jääkaapissa. ÄLÄ KOSKAAN jäädytä vettä tai vesipohjaisia ruokia
kivikeramiikka-astioissa.
Haudutuspadan kivikeramiikka-astioiden ainutlaatuisen valmistustavan johdosta astian lasitetussa
pinnassa saattaa näkyä poikkeamia. Tämä on normaalia, eikä se vaikuta tuotteen toimintaan
millään tavalla.
Irrota laite verkkovirrasta, kun et enää käytä sitä ja ennen sen puhdistamista.
Älä lämmitä ruokia uudelleen haudutuspadassa. Käytä uunia, keittolevyä tai mikroaaltouunia
ruuan uudelleenlämmittämiseen.
Käytä lämmönsiirrintä aina, kun käytät sähköhellaa ruoan valmistamiseen.
Osa
Astianpesukoneeseen
soveltuva
Uuniin
soveltuva
Mikroaaltouuniin
soveltuva
Keittolevylle
soveltuva
Uunigrilliin
soveltuva
Kansi Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä
Kivikeramiikka-
astia
Kyllä Kyllä Kyllä ** Kyllä Kyllä
* Lämmönsiirrintä on käytettävä, jos astiaa käytetään sähköhellan keittolevyllä (vastus tai keraaminen
levy).
** Aseta kivikeramiikka-astia jollekin suurista polttimista ja säädä lämpötila alhaiseksi tai
keskisuureksi.
-47-
-48-
SCVI600BS-I_07MLM2.qxd 8/27/07 9:41 AM Page 49
KEITOT
Joissakin keittoresepteissä neuvotaan käyttämään 1,9 - 2,8 litraa vettä. Lisää muut keiton
ainesosat ensin haudutuspataan ja lisää siten vettä vain siten, että muut ainekset peittyvät. Jos
haluat keitosta ohuempaa, lisää nestettä tarjoilun aikana.
Jos maitopohjaisissa resepteissä ei mainita muiden nesteiden käyttämistä aluksi, lisää 240 - 480 ml
vettä. Koska maito, kerma ja hapankerma hajoavat, kun niitä lämmitetään yli kiehumispisteen,
sekoita nämä aineet sisään varovaisesti ruoanlaiton loppuvaiheessa.
LIHAT
Leikkaa lihoista ihrat, pyyhi lihat tai huuhtele ne hyvin, ja kuivaa ne paperipyyhkeillä
taputtelemalla. Lihan ruskistaminen erillisessä paistinpannussa tai uunigrillissä saa aikaan sen,
että lihan rasva voidaan poistaa ennen hauduttamista, jolloin ruoan aromit myös syvenevät.
Suuret paistit, kanat ja kinkut soveltuvat erinomaisesti haudutuspadan kanssa valmistettaviksi.
Valitse luuttomia paisteja tai kinkkuja, jotka painavat n. 1,4 - 2,7 kg.
Luun sisältävät lihat, kuten kylkiluut, kylkipaistit ja kalkkunapaistit valmistuvat helposti ja hyvin
haudutuspadassasi. Voit kypsentää padassa jopa 2,7 kilon painoisia kalkkunan koipia,
reisipaisteja tai rintoja.
Jos valitset pienemmän paistin, muuta vihannesten tai perunoiden määrää siten, että
kivikeramiikka-astia on fi - fl täynnä.
Muista aina, että lihan määrä ja suositeltu kypsennysaika ovat vain arvioita. Haudutuspadassa
kypsennettävän paistin koko riippuu käytettävästä lihasta, lihan tyypistä ja luista.
Leikkaa liha pienempiin paloihin, kun kypsennät sitä esikypsennettyjen papujen, hedelmien tai
kevyempien vihannesten, kuten sienien, kuutioitujen sipulien, munakoison tai hienonnettujen
kasvisten kanssa. Näin ruoka voidaan kypsentää samalla nopeudella.
•Vähärasvaiset lihat, kuten kana ja porsaan sisäfilee, kypsyvät nopeammin kuin enemmän
sidekudoksia ja rasvaa sisältävät lihat, kuten lapapaisti tai porsaan lapa.
Lihat tulisi asettaa siten, että ne lepäävät kivikeramiikka-astiassa eivätkä kosketa kantta.
Jos kypsennät pakastettuja lihoja (kuten paisteja tai kanaa), sinun on lisättävä aluksi ainakin kaksi
desilitraa lämmintä nestettä. Neste estää lämpötilan äkillisen muuttumisen. Useimmissa kuutioitua
pakastettua lihaa sisältävissä resepteissä lihoja tulisi kypsentää 4 tuntia lisää ALHAISELLA
lämmöllä tai 2 tuntia KORKEALLA lämmöllä. Suurten pakastelihojen palojen sulattaminen ja
kypsentäminen voi kestää tavallista kauemmin.
KALA
Kala kypsentyy nopeasti ja tulisi lisätä vasta ruoan valmistuksen loppuvaiheessa, kun ruoan
valmistumiseen on aikaa enää 15 - 60 minuuttia.
ERITYISRUOAT
•Erityisruokalajit, kuten täytetyt kyljykset tai pihvit, kaalikääryleet, täytetyt paprikat tai uuniomenat
voidaan järjestää yhteen kerrokseen, jolloin niiden kypsentäminen ja tarjoileminen on helppoa ja
kätevää.
YRTIT
•Tuoreet yrtit lisäävät makua ja väriä ruokaan, kun ne lisätään ruoan valmistuksen loppuvaiheessa.
Jos ruoalla on varsin lyhyt valmistusaika, tuoreiden rosmariinin ja timjamin kaltaisten
voimakkaiden yrttien maku kuitenkin säilyy hyvin koko ajan. Jos yrtit lisätään ruokaan heti
valmistuksen alussa, useiden yrttien maku hiipuu ruoan kypsyessä. Jauhetut tai kuivatut yritit ja
mausteet soveltuvat hyvin hauduttamiseen ja ne voidaan lisätä alkuvaiheessa, mutta käytä niitä
kuitenkin harkiten ja mausta ruoka kohdalleen loppuvaiheessa esimerkiksi suolan ja pippurin
avulla. Kaikkien yrttien ja mausteiden maustamisvoima voi vaihdella suuresti mausteiden
voimakkuuden ja säilytysajan mukaan, joten suosittelemme aina, että maustat ruoat maistamalla
kohdalleen juuri ennen tarjoilemista.
SÄILYTÄ KUITTI, JOTA TARVITAAN MAHDOLLISIIN TAKUUN MYÖNTÄMIIN VAATEISIIN.
Kivikeraamiselle Crock-Pot - haudutuskeittimelle annetaan kahden vuoden takuu
Jos laite vioittuu, vie se takaisin ostopaikkaan kuitin.
•Tämän takuun myöntämät oikeudet ja edut annetaan laillisten oikeuksiesi lisäksi niiden kärsimättä.
Holmes Products (Europe) Ltd lupaa korjata tai vaihtaa takuuajan puitteissa maksutta kaikki
laitteen osat, jotka havaitaan viallisiksi, mikäli:
- Viasta ilmoitetaan meille heti sen havaitsemisen jälkeen.
- Laitetta ei ole muunneltu mitenkään eikä alistettu väärinkäytölle eikä sitä ole yrittänyt korjata
muu kuin Holmes Products (Europe) Ltd valtuuttama henkilö.
•Tätä takuuta ei sovelleta henkilöön, joka hankkii laitteen käytettynä.
TÄMÄ TUOTE ON VALMISTETTU VASTAAMAAN DIREKTIIVIEN 2006/95/EC,
2004/108/EC ja 2006/42/EC VAATIMUKSIA.
Sähkölaitteita ei tule hävittää muiden kotitalousjätteiden kanssa. Toimita laitteet
kierrätykseen.
Seuraavassa Web-sivustossa on lisätietoja kierrätyksestä ja WEEE-tietoja:
www.jardencs.com. Sähköposti: [email protected]
2 VUODEN - TAKUU
-49- -50-
SCVI600BS-I_07MLM2.qxd 8/27/07 9:41 AM Page 51
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4
  • Page 5 5
  • Page 6 6
  • Page 7 7
  • Page 8 8
  • Page 9 9
  • Page 10 10
  • Page 11 11
  • Page 12 12
  • Page 13 13
  • Page 14 14
  • Page 15 15
  • Page 16 16
  • Page 17 17
  • Page 18 18
  • Page 19 19
  • Page 20 20
  • Page 21 21
  • Page 22 22
  • Page 23 23
  • Page 24 24
  • Page 25 25
  • Page 26 26
  • Page 27 27
  • Page 28 28
  • Page 29 29
  • Page 30 30
  • Page 31 31
  • Page 32 32
  • Page 33 33
  • Page 34 34
  • Page 35 35
  • Page 36 36
  • Page 37 37

Crock-Pot Stoneware Ohjekirja

Kategoria
Slow cookers
Tyyppi
Ohjekirja
Tämä käsikirja sopii myös