8. Laske vartta alaspäin siten, että se napsahtaa
paikalleen. Kannen on oltava tiukasti paikallaan
sekoituskulhossa. Muutoin kansi on kiinnitetty
väärin.
9. Laite on nyt käyttövalmis.
Vispaaminen, alustaminen ja sekoittaminen
1. Käynnistä laite painamalla virtapainiketta (e).
2. Valitse haluamasi nopeus nopeudensäätöpainikkeilla
(a–d).Nopeudensäätöpainike1(a)vastaapienintä
nopeuttajanopeudensäätöpainike4(d)suurinta
nopeutta.Suositellutnopeudet,aikajakapasiteetti
esitetään alla olevassa taulukossa.
3. Jos haluat kaapia sekoituskulhon sisältä, odota,
kunnes laite on täysin pysähtynyt. Käytä lastaa, älä
koskaan sormiasi.
4. Kun et enää käytä laitetta, sammuta laite painamalla
virtapainiketta.Sammutalaitevirtakytkimelläja
irrotasenvirtajohtopistorasiastaennenvarusteiden
vaihtamista tai laitteen purkamista tai silloin, kun
laitetta ei käytetä.
5. Kallistavarttaylöspäinvarrenvapautuspainikkeen
avulla.
6. Irrota varuste kääntämällä sitä myötäpäivään.
7. Irrota sekoituskulho.
LIHAMYLLYN KÄYTTÄMINEN
Kasaaminen
1. Aseta moottoriosa tasaiselle
alustalle, esimerkiksi
keittiötasolle,javarmista,
että laite seisoo tukevasti
paikallaan.
2. Varmista, että varsi on
kallistettualaspäinjaseon
tiukasti paikallaan.
3. Irrota varusteliitännän
suojakansi.Käännäsuojaa
siten, että valkoinen nuoli
asettuu mustan ympyrän
kohdallejairrotasuoja.
4. Aseta kierreosa lihamyllyn
runkoon ohut metalliliitos
ulospäinjapainasetiukasti
paikalleen.
5. Asetasilikoniliitin(13)
kierreosan liitäntään (katso kuva).
6. Aseta lihamyllyn runko varusteliitäntään siten, että
valkoinen nuoli asettuu mustan ympyrän kohdalle.
Käännä se pystyasentoon siten, että valkoinen nuoli
asettuu mustan nuolen kohdalle.
7. Aseta terä kierreosan liitäntään
(katso kuva). Terän terävien
reunojentuleeosoittaa
reikälevyä kohti.
8. Asennajokinkolmesta
reikälevystä terän päälle (katso
kuva). Käännä reikälevyä siten,
että kaksi uraa kohdistuvat
lihamyllyn rungon tappeihin.
9. Valitse haluamasi reikälevy
lihanjauhamiseen.
Vaihtoehtoina ovat hieno,
keskikarkeajakarkea.
10. Asenna rengasmutteri (12)
reikälevyn päälle lihamyllyn
runkoon (katso kuva). Lukitse
kääntämällä myötäpäivään.
Rengasmutterin on pidettävä
reikälevy tukevasti paikallaan.
Äläkuitenkaankiristä
rengasmutteria liikaa.
11.Asennaliha-alusta(14)lihamyllynrunkoonsiten,että
leveä osa on laitteen moottoriosan päällä.
12. Laite on nyt käyttövalmis.
Lihan jauhaminen
1. Paloittelelihapieniinosiin,jotkasopivat
syöttöputkeen.Leikkaataikuutioilihanoin2,5cm:n
kokoisiksi paloiksi.
2. Siirrä lihapalat alustalle.
3. Aseta sekoituskulho tai vastaava lihamyllyn rungon
aukon alle.
4. Käynnistä laite painamalla virtapainiketta.
5. Valitsehaluamasinopeus
nopeudensäätöpainikkeilla. Suositellut nopeudet
esitetään yllä olevassa taulukossa.
6. Liha kulkee alas syöttöputkea pitkin. Työnnä niitä
varovastialaspäintyöntimellä(10).Älätyönnäliian
voimakkaasti, sillä muuten laite saattaa vaurioitua.
7. Kun et enää käytä laitetta, sammuta laite painamalla
virtapainiketta.Sammutalaitevirtakytkimelläja
irrotasenvirtajohtopistorasiastaennenvarusteiden
vaihtamista tai laitteen purkamista tai silloin, kun
laitetta ei käytetä.
8. Irrota lihamylly kääntämällä runkoa siten, että
valkoinennuoliasettuumustanympyränkohdalle,ja
irrota sitten varuste.
9. Asetavarusteliitännänsuojakansitakaisin
paikalleen.
Lisäosat:
Nopeusa
-steikko
Aika Kapasiteetti
Taikinakoukku 1. 2
1½ min nopeud
-ella1ja6–8min
nopeudella 2
1500gjauhojaja
750mlvettä
Taikinavispilä 1. 3
1½ min nopeud
-ella1ja6–8min
nopeudella 3
tarvikkeet 6 munan
kakkutaikinaan
Pallovispilä 4 10 min.
8 munanvalkuaista
tai 6 dl kermaa
Lihamylly 3.4