Kenwood CP706 Ohjekirja

Kategoria
Slow cookers
Tyyppi
Ohjekirja

Tämä käsikirja sopii myös

ennen kuin ryhdyt
käyttämään tätä Kenwood-
kodinkonetta
Lue nämä ohjeet huolella ja säilytä
ne myöhempää tarvetta varten.
Poista pakkauksen osat ja
mahdolliset tarrat.
turvaohjeet
Keitin tuottaa höyryä, joka voi
aiheuttaa palovammoja.
Ole varovainen erityisesti kantta
avatessasi, jotta painekeittimestä
tuleva höyry ei aiheuta
palovammoja.
Käsittele painekeitintä varovasti,
koska kaikki osat kuumenevat
käytön aikana. Käytä
uunikintaita.
Vältä nostamasta laitetta
perusosasta sen ollessa
toiminnassa ja sisällön ollessa yhä
kuuma.
Toimi erittäin varovaisesti siirtäessäsi
keittokattilaa, jos sen sisältö on
kuuma.
Älä koskaan käytä vaurioitunutta
painekeitintä. Tarkistuta ja korjaa
viallinen keitin: katso kohdasta
‘huolto ja asiakaspalvelu’.
Älä käytä painekeitintä, jos siinä on
halkeamia tai vaurioita.
Älä koskaan laita keittimen
perusosaa, johtoa tai pistoketta
veteen - saatat saada sähköiskun.
Pidä säätimet puhtaina ja kuivina.
Älä koskaan anna johdon roikkua
alas, josta lapsi saattaa päästä
siihen käsiksi.
Irrota aina painekeittimen pistoke
pistorasiasta, kun et käytä sitä.
Älä koskaan laita keitintä tai sen
osia liedelle tai uuniin.
Älä käytä keitintä lämmönherkillä
pinnoilla.
Älä käytä painekeitintä verhojen tai
muiden palavien materiaalien lähellä
tai alla.
Käytä painekeitintä vain sen
mukana toimitetun keittokattilan
kanssa.
Älä käytä laitetta ulkona.
Peitä painekeitin vain sen mukana
toimitetun kannen avulla.
Tätä laitetta ei ole tarkoitettu
sellaisten henkilöiden käyttöön, joilla
ei ole täysin normaalia vastaavat
fyysiset tai henkiset ominaisuudet
(mukaan lukien lapset), jos heidän
turvallisuudestaan vastaava henkilö
ei ole opastanut heitä käyttämään
laitetta tai jos heitä ei valvota.
Lapsia tulee pitää silmällä sen
varmistamiseksi, että he eivät leiki
laitteella.
Käytä laitetta ainoastaan sille
tarkoitettuun kotitalouskäytöön.
Kenwood-yhtiö ei ole
korvausvelvollinen, jos laitetta on
käytetty väärin tai näitä ohjeita ei ole
noudatettu.
elintarviketurvallisuus
Keitä liha (myös siipikarja), kala ja
merenelävät kunnolla kypsäksi. Älä
koskaan keitä niitä pakastettuina.
Älä lämmitä ruokaa uudelleen
painekeittimessä.
Varmista aina ennen syömistä, että
ruoka on höyryävän kuumaa.
Älä koskaa keitä lihaa ja siipikarjaa
puolikypsäksi pakastaaksesi sen
myöhempää keittämistä varten.
Noudata raaka-aineiden valmistajan
antamia keitto-ohjeita, erityisesti
kuivattujen papujen suhteen.
Esimerkiksi kuivatut punaiset pavut
tulee liottaa yön yli ja keittää sitten
nopeasti puhdasta vettä
sisältävässä kattilassa vähintään 10
minuutin ajan toksiinien
tuhoamiseksi, jonka jälkeen ne
huuhdellaan ja lisätään
painekeittimeen.
79
Suomi
Taita auki etusivun kuvitukset
80
ennen kattilan kytkemistä
Varmista, että verkkovirta vastaa
keittimen alla ilmoitettua virtaa.
Tämä laite on Euroopan
talousyhteisön direktiivin
89/336/ETY mukainen.
ennen kuin käytät
ensimmäistä kertaa
Pese osat Hoito ja puhdistus -
kohdassa kuvatulla tavalla.
selite
kansi
keittokattila
perusosa
kahva
säätönuppi (CP706)
merkkivalo (CP706)
Malli CP707
näyttö
high-asetuksen painike (High)
low-asetuksen painike (Low)
lämpimänäpitämispainike (Warm)
ajastuksen pidentämispainike
virtapainike
ajastuksen lyhentämispainike
käsin säädettävän
painekeittimen (CP706)
käyttäminen
1 Seuraa reseptiä ja laita aineet
keittokattilaan.
2 Aseta keittokattila perusosaan.
Tärkeää: Palovammojen
välttämiseksi varmista, että
keittokattila on perusosassa
kuvassa esitetyllä tavalla,
jolloin keittokattilan kahvat
on kohdistettu perusosan
kahvoihin.
3 Aseta kansi paikoilleen ja työnnä
painekeittimen pistoke pistorasiaan.
4Valitse haluamasi asetus eli high,
low tai lämpimänä pitäminen (keep
warm). Merkkivalo syttyy, ja
kypsentäminen alkaa.
5 Keitä tarvittavan ajan.
6 Sammuta painekeitin keittämisen
loputtua ja irrota pistoke
pistorasiasta.
elektronisen
painekeittimen
(CP707)
käyttäminen
1 Noudata ruokaohjetta ja aseta
ainekset keittokattilaan.
2 Aseta keittokattila perusosaan.
Tärkeää: Palovammojen
välttämiseksi varmista, että
keittokattila on perusosassa
kuvassa esitetyllä tavalla,
jolloin keittokattilan kahvat
on kohdistettu perusosan
kahvoihin.
3 Aseta kansi paikoilleen.
4Työnnä painekeittimen pistoke
pistorasiaan.
5 Käynnistä painekeitin painamalla
virtapainiketta. Näyttöön tulee 0:00
ja valo. Jos mitään painikkeita ei
paineta 30 sekunnin kuluessa, valo
sammuu näytöstä.
6Valitse haluamasi asetus painamalla
high-, low- tai
lämpimänäpitämispainiketta (keep
warm). Näytön oikeaan laitaan tulee
kuvake, ja valitun asetuksen viereen
tulee merkki. Kypsentäminen alkaa.
Desimaalit vilkkuvat sen merkiksi.
7 Anna laitteen kypsentää haluttu
aika.
8Voit lopettaa kypsentämisen
painamalla virtapainiketta.. 5 Voit
katkaista painekeittimestä virran
pitämällä virtapainiketta painettuna
5 sekunnin ajan. Irrota pistoke
pistorasiasta käytön jälkeen.
ajastin (vain CP707)
1Tee edellä kuvattujen vaiheiden 1–5
toimet.
2Valitse haluamasi kypsennysaika
painamalla ajastimen lisäämispainiketta
(+) tai vähentämispainiketta (-). Ajastin
voidaan säätää 30 minuutin portain
enintään 10 tuntiin saakka
käytettäessä low- tai high-asetusta.
Pidettäessä lämpimänä aika voi olla
enintään 2 tuntia.
3Valitse haluamasi asetus painamalla
high-, low- tai
lämpimänäpitämispainiketta (keep
warm). Näytön oikeaan laitaan tulee
kuvake, ja valitun asetuksen viereen
tulee merkki. Kypsentäminen alkaa.
Desimaalit vilkkuvat sen merkiksi ja
ajastimen aika vähenee. Ajastimen
aika vähenee 1 minuutin portain.
Huomaa: Jos kypsennysasetusta ei
valita 15 sekunnin kuluessa,
ajastimen arvoksi palaa 0:00, joten
aika on valittava uudelleen.
4 Kun kypsentäminen low- tai high-
asetuksella päättyy, painekeitin pitää
ruokaa lämpimänä oletusarvoisesti
2 tunnin ajan. Lämpimämäpitäminen
päättyy 2 tunnin kuluttua, ja
näyttöön palaa 0:00.
5Voit katkaista painekeittimestä virran
pitämällä virtapainiketta painettuna
5 sekunnin ajan. Irrota pistoke
pistorasiasta käytön jälkeen.
Tärkeää: Jos valitset
ajastimesta pitkän
kypsennysajan, varmista, että
ruoka ei kuivu eikä pala.
Jos käytät ajastinta ja haluat säätää
kypsennysaikaa, paina ajastimen
lisäys- tai vähennyspainiketta.
asetukset
Seuraavat ajat ovat vain ohjeellisia.
Ne vaihtelevat kypsennettävän
ruoan ja sen määrän mukaan.
low-asetusta käytettäessä ruoka
kypsyy päivän mittaan hitaasti.
Aikaa kuluu 6–8 tuntia. Tätä
asetusta voidaan käyttää myös
kypsennettäessä arkoja ruoka-
aineita, kuten omenoita tai
hedelmiä, joille alhainen lämpötila
soveltuu paremmin.
high-asetus nopeuttaa
kypsymistä low-asetukseen
verrattuna. Aikaa tarvitaan noin 3–5
tuntia.
lämpimänä pitäminen (keep
warm) pitää kypsän ruoan
lämpimänä. On suositeltavaa pitää
ruokaa lämpimänä korkeintaan 2
tuntia. Kannen nostaminen pois
paikoiltaan vähentää keittokattilan
lämpötilaa, joten älä tee sitä turhaan
ja aseta kansi nopeasti takaisin
paikoilleen.
käyttövinkkejä
1 Valmistele ainekset
huoneenlämmössä ja käytä
mieluummin huoneenlämpöisiä
aineksia kuin suoraan jääkaapista
otettuja. Ruoka-aineita, kuten lihaa
ja kalaa, ei pidä kuitenkaan säilyttää
jääkaapin ulkopuolella tarpeettoman
pitkään. Ota ne ulos jääkaapista
vain hetkeä aiemmin, jotta ne
lämpenevät hieman ja peitä ne
kalvolla tai muovilla. Älä valmista
ruokaa etukäteen jääkaapissa
säilytettäväksi.
2 Leikkaa juurekset, kuten porkkanat,
sipulit ja lantut yms., melko pieniksi
paloiksi, koska niiden kypsyminen
kestää pidempään kuin lihan.
3 Leikkaa kaikki ainekset
samankokoisiin paloihin, jolloin
kypsyminen on tasaisempaa.
81
4 Lihan ruskistaminen ja vihannesten
soseuttaminen erillisessä pannussa
auttaa poistamaan lihasta rasvaa ja
parantaa myös sekä lihan että
vihannesten ulkonäköä ja makua.
Tämä ei ole kuitenkaan
välttämätöntä.
5 Älä nosta kantta tarpeettoman usein
keittämisen aikana, koska tällöin
lämpöä häviää ja nestettä haihtuu.
Saattaa olla tarpeellista lisätä
keittoaikaa 20-30 minuutilla riippuen
siitä, kuinka usein ja kuinka pitkäksi
aikaa kansi avataan.
6 Keittäminen tapahtuu aina
keittokattilassa. Älä koskaan laita
ruokaa suoraan perusosaan.
7 Älä koskaan upota kuumaa
keittokattilaa kylmään veteen heti
keittämisen jälkeen tai kaada
kiehuvaa vettä tyhjään ja kylmään
keittokattilaan. Kattila saattaa haljeta
äkillisen lämpötilan muutoksen
seurauksena.
8 Keittokattilan lasite saattaa säröillä
useiden kuukausien käytön jälkeen:
tämä on tyypillistä lasitetulle
keramiikalle eikä se vaikuta
painekeittimen toimintaan.
9 Jos valmistat ruokaa tavallisten
reseptien mukaan, on tarvittavan
nesteen määrää ehkä vähennettävä.
Painekeitintä käytettäessä neste ei
haihdu niin nopeasti kuin
normaalissa ruoanvalmistuksessa,
mutta tiettyä nestemäärää tarvitaan
lämmönsiirtymistä varten.
10 Älä koskaan täytä painekeitintä
enemmän kuin
2
3 koko tilavuudesta.
11 Maitotuotteet, kerma, hapankerma
ja jugurtti tulee lisätä keittämisen
loppuvaiheessa juoksettumisen
estämiseksi.
12 Pakastevihannekset, kuten pavut,
on sulatettava ja lisättävä viimeisen
1⁄2-1 tunnin aikana. Tämä varmistaa
vihannesten värin ja rakenteen
säilymisen ja ruoan pysymisen
oikeassa lämpötilassa.
13 Parhaimmat tulokset saadaan, kun
aineet ovat nesteen peitossa.
14 Poista lihasta liika rasva.
15 Kun keität kokonaisen paistin,
varmista, että se mahtuu keittokattilaan
kunnolla ja lisää aina nestettä.
Kääntele lihaa keittämisen aikana.
16 Kuuman lihaliemen käyttäminen
nopeuttaa keittämistä.
17 Kastikkeet, yms., voidaan sakeuttaa
sekoittamalla hieman maissijauhoa
kylmään veteen tasaiseksi
seokseksi. Lisää seos keittokattilaan
keittämisen lopussa. Laita kansi
kiinni ja keitä hieman lisää, kunnes
kastike kuplii ja saostuu.
18 Huomaa, että hieman ruokaa voi
roiskua kanteen.
hoito ja puhdistaminen
Sammuta keitin, irrota pistoke
pistorasiasta ja anna keittimen
jäähtyä ennen puhdistamista.
perusosa
Pyyhi painekeittimen ulkopuoli
kostealla kankaalla ja kuivaa.
Älä koskaan upota perusosaa
veteen.
kansi ja keittokattila
Pese lämpimällä saippuavedellä,
huuhtele ja kuivaa hyvin. Kulhoon
kiinni tarttunut ruoka voidaan
poistaa pehmeällä harjalla.
Keittokattila ja kansi voidaan pestä
astianpesukoneessa.
huolto ja asiakaspalvelu
Jos virtajohto vaurioituu, se on
turvallisuussyistä vaihdettava.
Vaihtotyön saa tehdä KENWOOD tai
KENWOODIN valtuuttama
huoltoliike.
Jos tarvitset apua
laitteen käyttämisessä tai
laitteen huolto- tai korjaustöissä,
ota yhteys laitteen ostopaikkaan.
82
RESEPTIT
Ajat ovat vain ohjeellisia. Varmista
ennen tarjoilemista, että ruoka on
läpikotaisin kypsää ja höyryävän
kuumaa. Määrien vaihtuminen voi myös
vaikuttaa keittoaikoihin.
peruna, juusto ja
ruohosipulikeitto
4 keskisuurta perunaa kuorittuna ja
viipaloituna
1 iso kuorittu valkosipulinkynsi
475 ml lihalientä
220 g Cheddar-juustoraastetta
50 g tuoretta, hienonnettua
ruohosipulia
suolaa ja pippuria
Laita perunat, valkosipuli ja liemi
kypsennysastiaan. Anna kypsyä High-
asennossa 2-3 tuntia. Poista seos ja
soseuta se tehosekoittimessa. Kaada
seos takaisin kypsennysastiaan sekä
lisää juusto, ruohosipuli ja mausteet.
Kypsennä High-asennossa vielä 30
minuuttia. Voit lisätä juustoa ja kermaa
ennen tarjoilemista.
paahtopaisti ja
vihanneksia
15 ml/1rkl öljyä
900 g naudanpaistia
1 kuorittu ja hienonnettu sipuli
3 kuorittua ja 1 cm viipaleiksi
leikattua porkkanaa
500 ml kuumaa lihalientä
Kuumenna öljy paistinpannussa.
Ruskista liha joka puolelta. Lisää
vihannekset ja ruskista ne. Kaada seos
kypsennysastiaan sekä lisää kuuma
liemi ja mausteet.
Aseta kansi paikoilleen sekä kypsennä
High-asennossa noin 4 tuntia ja Low-
asennossa noin 7-8 tuntia.
olutpaisti
600 g rasvatonta, 2,5 cm paloiksi
leikattua patalihaa
2 perunaa leikattuna 8 osaan
1 suuri sipuli leikattuna 8 osaan
2-3 porkkanaa, leikattu 2 cm
paloiksi
300 ml olutta
200 ml lihalientä
20 ml/1 rkl tuoretta ja hienonnettua
persiljaa
25 g timjamia (ilman varsia)
20-30 ml/1-2 rkl maissijauhoa
suolaa ja pippuria
Laita kaikki ainekset kypsennysastiaan.
Kypsennä High-asennossa noin 5
1
2
tuntia tai Low-asennossa noin 7-8
tuntia. Sekoita jauhot kylmän vesitilkan
kanssa tasaiseksi tahnaksi. Poista
kansi. Lisää seos kypsennysastiaan ja
sekoita perusteellisesti. Aseta kansi
takaisin paikoilleen. Kypsennä, kunnes
neste alkaa kuplia ja saostuu hieman.
83
bolognankastike
Käytä bolognanspagetin tai
lasagnen kanssa
15ml/1rkl öljyä
1 hienonnettu suuri sipuli
5 pilkottua pekoninviipaletta
650 g rasvatonta jauhelihaa
1 (454 g:n) purkkia murskattua
tomaattia
1 kuorittu ja murskattu
valkosipulinkynsi
1 tasaista rkl/15 ml tomaattipyreetä
tai maun mukaan
suolaa ja pippuria
150 g hienoksi pilkottuja
herkkusieniä
Kuumenna öljy suuressa
paistinpannuissa. Paista sipuli
kullanruskeaksi ja siirrä se
keittokattilaan. Lisää paistinpannulle
pekoni. Ruskista ja lisää keittokattilaan.
Ruskista liha. Lisää tomaattimurska.
Kiehauta seos ja siirrä se
keittokattilaan. Laita muut ainekset
keittokattilaan. Kypsennä high-
asetuksella noin 3–4 tuntia tai low-
asetuksella noin 6-7 tuntia.
coq au vin (viinikukko)
150 g pekonikuutioita
1 hienonnettu suuri sipuli
1 murskattua valkosipulinkynttä
300 g isoiksi viipaleiksi pilkottuja
herkkusieniä (ilman jalkaa)
4 luutonta kananrintaa
275 ml punaviiniä
375 ml kuumaa kananlientä
suolaa ja pippuria
maissijauhoa (haluttaessa)
Laita kaikki ainekset painekeittimeen.
Aseta kansi paikoilleen. Kypsennä
High-asennossa noin 4 tuntia tai Low-
asennossa noin 6-7 tuntia.
Voit halutessasi saostaa jauhoilla, jotka
on sekoitettu kylmän vesitilkan kanssa
tasaiseksi tahnaksi. Poista kansi. Lisää
seos kypsennysastiaan ja sekoita
perusteellisesti. Voit halutessasi poistaa
broilerinlihat ja pitää ne lämpimänä
lisätessäsi jauhot. Aseta kansi takaisin
paikoilleen. Kypsennä, kunnes neste
alkaa kuplia ja saostuu hieman.
rakuunalla maustettu
kanapata
15 g voita
1 rkl/15 ml öljyä
4 kananrintaa
1 hienonnettu sipuli
150 ml kuivaa valkoviiniä
150 ml kuumaa kananlientä
4 rakuunanoksaa
50 ml kuohukermaa
suolaa ja pippuria
noin15 ml maissijauhoja
Kuumenna voi ja öljy paistinpannussa.
Lisää broilerinpalat ja ruskista
molemmilta puolilta. Siirrä broileri
keittokattilaan. Ruskista sipuli. Laita se
kaittokattilaan yhdessä viinin, liemen, 2
rakuunanoksan ja mausteiden kanssa.
Peitä kannella. Kypsennä high-
asetuksella noin 3 tuntia tai low-
asetuksella noin 6 tuntia. Kun
kypsennysaika on päättymässä, poista
broilerinpalat ja pidä lämpiminä. Sekoita
maissijauhoihin hieman vettä, jotta saat
seoksesta tasaisen. Lisää
painekeittimeen yhdessä kerman
kanssa. Sekoita hyvin. Palauta
broilerinpalat keittokattilaan. Aseta
kansi paikoilleen ja anna kypsyä hetken
aikaa, jotta ruoka saostuu. Kun ruoka
on valmista, lisää loppu rakuuna
pilkottuna ja lisää keittokattilaan. Tarjoile
heti.
84
haudutetut omenat
3 keitto-omenaa (valitse
keittokattilaan sopivasti mahtuvan
kokoisia)
75 g kuivattuja sekahedelmiä
2.5 ml/
1
2 tl kanelia
25 g ruskeaa hienosokeria
75 ml kylmää vettä
Pese omenat ja poista siemenkodat.
Tee sitten terävällä veitsellä viilto
jokaisen omenan keskikohdan ympäri.
Laita omenat keittokattilaan. Sekoita
hedelmät, kaneli ja sokeri ja täytä
jokaisen omenan keskus
hedelmäseoksella. Lisää vesi ja laita
kansi kiinni. Keitä Low-asetuksella noin
2-4 tuntia (keittoaika riippuu omenoiden
koosta ja lajikkeesta).
riisivanukas
75 g lyhytjyväistä riisiä tai puuroriisiä
50 g hienosokeria
1 litra maitoa
25 g voita
jauhettua muskottia
Laita riisi, sokeri ja maito
kypsennysastiaan. Sekoita huolellisesti.
Lisää voi ja raastettu muskotti. Aseta
kansi paikoilleen sekä kypsennä High-
asennossa noin 2-3 tuntia tai Low-
asennossa 4-5 tuntia. Sekoita
kypsennysastian sisältö 1 tunnin
kuluttua ja vielä toisen kerran
kypsentämisen aikana.
omenachutney
Noin 1 cm pala inkiväärijuurta
7.5 ml pikkelsimaustetta
700 g viipaloituja keitto-omenoita,
esim. Bramley
100 g sulttaanirusinoita
100 g hienoksi hienonnettua sipulia
1 iso kuorittu ja murskattu
valkosipulinkynsi
150 g ruskeaa sokeria
150 ml viinietikkaa
Sido inkiväärinjuuri ja pikkelsimauste
pieneen musliinipalaan. Laita kaikki
ainekset keittokattilaan ja sekoita hyvin.
Laita kansi kiinni ja keitä Low-
asetuksella noin 8 tuntia. Poista sitten
kansi, sekoita sisältö ja käännä keitin
High-asetukselle ja anna kastikkeen
kiehua vielä 30-60 minuuttia tai kunnes
haluttu koostumus on saavutettu. Anna
hieman jäähtyä, laita kastike puhtaisiin
purkkeihin ja sulje purkit heti.
Annoksesta tulee noin 900 g.
85
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4
  • Page 5 5
  • Page 6 6
  • Page 7 7
  • Page 8 8
  • Page 9 9
  • Page 10 10
  • Page 11 11
  • Page 12 12
  • Page 13 13
  • Page 14 14
  • Page 15 15
  • Page 16 16
  • Page 17 17
  • Page 18 18
  • Page 19 19
  • Page 20 20
  • Page 21 21
  • Page 22 22
  • Page 23 23
  • Page 24 24
  • Page 25 25
  • Page 26 26
  • Page 27 27
  • Page 28 28
  • Page 29 29
  • Page 30 30
  • Page 31 31
  • Page 32 32
  • Page 33 33
  • Page 34 34
  • Page 35 35
  • Page 36 36
  • Page 37 37
  • Page 38 38
  • Page 39 39
  • Page 40 40
  • Page 41 41
  • Page 42 42
  • Page 43 43
  • Page 44 44
  • Page 45 45
  • Page 46 46
  • Page 47 47
  • Page 48 48
  • Page 49 49
  • Page 50 50
  • Page 51 51
  • Page 52 52
  • Page 53 53
  • Page 54 54
  • Page 55 55
  • Page 56 56
  • Page 57 57
  • Page 58 58
  • Page 59 59
  • Page 60 60
  • Page 61 61
  • Page 62 62
  • Page 63 63
  • Page 64 64
  • Page 65 65
  • Page 66 66
  • Page 67 67
  • Page 68 68
  • Page 69 69
  • Page 70 70
  • Page 71 71
  • Page 72 72
  • Page 73 73
  • Page 74 74
  • Page 75 75
  • Page 76 76
  • Page 77 77
  • Page 78 78
  • Page 79 79
  • Page 80 80
  • Page 81 81
  • Page 82 82
  • Page 83 83
  • Page 84 84
  • Page 85 85
  • Page 86 86
  • Page 87 87
  • Page 88 88
  • Page 89 89
  • Page 90 90
  • Page 91 91
  • Page 92 92
  • Page 93 93
  • Page 94 94
  • Page 95 95
  • Page 96 96
  • Page 97 97
  • Page 98 98
  • Page 99 99
  • Page 100 100
  • Page 101 101
  • Page 102 102
  • Page 103 103
  • Page 104 104
  • Page 105 105
  • Page 106 106
  • Page 107 107
  • Page 108 108
  • Page 109 109
  • Page 110 110
  • Page 111 111
  • Page 112 112
  • Page 113 113
  • Page 114 114
  • Page 115 115
  • Page 116 116
  • Page 117 117
  • Page 118 118
  • Page 119 119
  • Page 120 120
  • Page 121 121
  • Page 122 122
  • Page 123 123
  • Page 124 124
  • Page 125 125
  • Page 126 126
  • Page 127 127
  • Page 128 128
  • Page 129 129
  • Page 130 130
  • Page 131 131
  • Page 132 132
  • Page 133 133
  • Page 134 134
  • Page 135 135
  • Page 136 136
  • Page 137 137
  • Page 138 138
  • Page 139 139
  • Page 140 140
  • Page 141 141

Kenwood CP706 Ohjekirja

Kategoria
Slow cookers
Tyyppi
Ohjekirja
Tämä käsikirja sopii myös