Ota seuraavat seikat huomioon ennen
jatkamista:
- Älä poista moottoriyksikköä käytön aikana.
- Älä poista kulhon kantta käytön aikana.
Aseta laite vakaalle ja tasaiselle alustalle.•
Valmista ruoka-ainekset.•
Aseta ainekset irrotettavaan kulhoon.•
Huom.: Varmista, ettei irrotettavaa kulhoa
täytetä yli 60 % sen tilavuudesta. Jälkiruoka
laajenee prosessin aikana.
Kokoa laite. Katso osiota "Kokoonpano".•
Kytke laite päälle. Laite alkaa sekoittamaan. •
Likimääräinen aika: 15-20 minuuttia.
Kaada tarvittaessa lisää aineksia kulhon •
kannen täyttöaukon kautta.
Jos prosessi on suoritettu loppuun, laite on •
kytkettävä pois päältä ja sen pistoke on
irrotettava pistorasiasta.
Anna laitteen jäähtyä täysin.•
Reseptejä
Vaniljajäätelö
Ainekset Määrä
Täysi maito (kylmä) 1 kuppi
Sokeri 0,5 kuppi
Kermavaahto (kylmä) 1,5 kuppi
Vaniljauute (puhdas) 1-2 tl.
Annoksien määrä (0,5 kuppia): 8.•
Sekoita maitoa ja sokeria varsisekoittimella •
(alhaisella nopeudella) tai vispilällä, kunnes
sokeri liukenee. Likimääräinen aika:
1-2 minuuttia.
Kaada kermavaahto ja vanilja sekoitukseen.•
Kaada sekoitus irrotettavaan kulhoon.•
Kokoa laite. Katso osiota "Kokoonpano".•
Kytke laite päälle. Laite alkaa sekoittamaan. •
Likimääräinen aika: 15-20 minuuttia.
Kaada tarvittaessa lisää aineksia kulhon •
kannen täyttöaukon kautta.
Vaihtoehtoja
Keksit ja kerma: Lisää keksejä rouheena •
(0,75 kuppia) sekoituksen 5 viimeisen
minuutin aikana.
Minttupala: Korvaa vaniljauute piparminttu-•
uutteella (1-1,5 tl.). Paloittele suklaa pieniksi
paloiksi tehosekoittimella tai yleiskoneella
(pulssitila). Lisää suklaapalat sekoituksen
5 viimeisen minuutin aikana.
Voi Pecan: Sulata 1 pala suolatonta voita •
pannussa. Lisää karkeaksi rouheeksi rouhitut
pecanpähkinät (1 kuppi) ja kosher-suola.
Paista pecanpähkinät (keskilämmöllä)
sekoittaen tiheään, kunnes pecanpähkinät
ovat ruskistuneet kevyesti. Poista pannu
lämmöstä. Anna pecanpähkinöiden jäähtyä
täysin. Lisää pecanpähkinät sekoituksen
5 viimeisen minuutin aikana.
Suklaajäätelö
Ainekset Määrä
Täysi maito (kylmä) 1 kuppi
Sokeri 0,5 kuppi
Tumma suklaa/maitosuklaa (paloja) 240 g
Kermavaahto (kylmä) 1 kuppi
Vaniljauute (puhdas) 1 tl
Annoksien määrä (0,5 kuppia): 8.•
Kuumenna maitoa, kunnes se saavuttaa •
kiehumispisteen.
Sekoita suklaata ja sokeria tehosekoittimella •
tai yleissekoittimella (pulssitila), kunnes
suklaa on silppoutunut hyvin.
Kaada kuuma maito sekoitukseen, kunnes •
sekoituksesta tulee tasaista.
Anna sekoituksen jäähtyä täysin.•
Kaada kermavaahto ja vanilja sekoitukseen.•
Kaada sekoitus irrotettavaan kulhoon.•
Kokoa laite. Katso osiota "Kokoonpano".•
Kytke laite päälle. Katso osio "Vinkkejä •
laitteen käyttöön". Laite alkaa sekoittamaan.
Likimääräinen aika: 15-20 minuuttia.
Kaada tarvittaessa lisää aineksia kulhon •
kannen täyttöaukon kautta.
•
Vaihtoehtoja
Suklaakeksi: Lisää keksejä rouheena •
(0,75 kuppia) sekoituksen 5 viimeisen
minuutin aikana.
Suklaamanteli: Lisää puhdasta manteliuutetta •
(0,5 tl.) vaniljauutteen mukana. Lisää
paahdettuna rouheena tai suklaapäällysteisiä
manteleita (0,75 kuppia) sekoituksen
5 viimeisen minuutin aikana.